פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 207
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

ענת
30/03/2019 23:36
האם מגיעה לי שעת הנקה ביום מקוצר (מאז ששינו את שבוע העבודה לשבוע מקוצר), במקרה שלי בחמישי, במקום רבע לחמש, יוצאים בארבע ורבע... האם מגיעה לי שעת הנקה?
עורך דין
31/03/2019 10:00
שלום ענת

התשובה חיובית. יש באתר זה כתבה מפורטת המסבירה על הזכות לשעת הנקה או שעת הורות - מומלץ לקרוא אותה.

בהצלחה
משה
31/03/2019 09:12
עובד שחלה בסרטן, ניצל את כל ימי המחלה שהיו לו,
ובסיומם הוא עדיין לא כשיר לחזור לעבודה הקודמת שלו...

המעסיק לא משלם לו שכר , אך מצד שני לא מפטר אותו, בכדי להתחמק מהחבויות הכרוכות בכך.

כיצד עובד יכול להתגונן מפני מצב כזה?

האם יש פסיקה תומכת בעמדת העובד בענין?
עורך דין
31/03/2019 09:59
שלום משה

במקרים כאמור יש לעובד זכות להתפטר בדין מפוטר בשל מצבו הרפואי.

רק בריאות
גלית
28/03/2019 11:48
ב20/3 הגשתי מכתב פיטורים עכב מצב בריאותי והתחלתי לבצע את ההודעה המוקדמת בעבודה בתאריך 27/3 רופא תעסוקתי החליט שאני לא יכולה לעבוד מסרתי זאת למנהלת אך היא טענה כי לא מגיע לי מהם הודעה מוקדמת למרות שהתפטרות הינה כדין פיטורים כי היא מפטרת אותי בהוראה של רופא תעסוקתי שקבע שאני לא כשירה לעבודה האם מגיע לי הודעה מוקדמת
י ו
28/03/2019 11:44
שלום, בוצע לי שימוע פיטורין. לאחריו קיבלתי תשובה בע"פ שלא אמשיך לעבוד בחברה - אולם לא ניתן לי מכתב רשמי (עם תשובה שלילית לשימוע ותאריך סיום העסקה).
מסירת המכתב התעכבה כשבועיים בשל מחלה שלי ובשל עיכוב אצל מחלקת כח אדם. כעת אשת כח האדם רוצה למסור לי את המכתב עם תאריך רטרואקטיבי של לפני שבועיים - ולא תאריך של מסירת המכתב.
האם זה תקין?
האם תקופת ההתראה של חודש לא אמורה להתחיל ממסירת הודעה בכתב על תוצאות השימוע? (ולא רק הודעה שבע"פ)?

תודה
מישל
28/03/2019 11:42
שלום
אני עובד כמנהל לילה (17:00-1:00) עבדתי בשכר גלובלי ובעקבות לימודים השכר שלי השתנה לשכר יומי (עובד 3-4 פעמים בשבוע ומקבל על כל משמרת שאני מגיע). ביום הבחירות המקום סגור אך ביקשו לפתוח אותו ב23:00. האם הם רשאים לבקש מאיתנו לעבוד? האם מגיע לנו 200% שכר? האם אני יכול לבחור לא להגיע ובכ"ז לקבל שכר?
תודה
רפאל
28/03/2019 09:35
שלום רב ,

אני עובד בחברה 3 שנים ויש לי קושי להבין למה טוענים שחסרות לי שעות כל חודש אני עושה בממוצע 160 או 165ויש לי בעיות עם זה .
אני מצטט מה שרשום אצלי בחוזה :שעות עבודה
א. העובד יועסק בהיקף של 40.00 שעות שבועיות. מס' השעות למשרה מלאה הן 40 שעות בשבוע.
ב. מסגרת העבודה השבועית היא בימים א' ה' בין השעות - 09:00-17:00 . על אף האמור שעות
העבודה בפועל יתואמו ע"י הממונה הישיר.
ג. חל איסור לעבודה בשעות נוספות. העסקה בשעות נוספות הינה בכפוף לאישור מראש ועפ"י חוק
עבודה ומנוחה, התשי"א – 1951

העניין הוא כזה , אם אני עובד בשבוע כל שבוע 40 שעות , למה דורשים ממני להגיע ל173 שעות ?
ואם כי יש חודשים ארוכים אזי מן הסתם יהיה לי עוד יום שבו אני עובד . אז איפה הבעיה ?
תודה רבה על העזרה .
מורן
28/03/2019 08:25
אשמח לעזרה,

חופשת הלידה בתשלום שלי מסתיימת מחר. שלחתי היום מכתב התפטרות שיכנס לתוקף בעוד חודש מהיום לפי החוק של מתן הודעה מוקדמת.

אני עובדת כמורה בתקופת הקייטנה והחופש אני במילא מקבלת שכר. כך שמה1-10 לחודש לא אקבל תשלום ומה11-28 אקבל.

השאלה היא האם אוכל להגיע בשבוע הבא ליומיים עבודה ואחכ להוציא מחלה על שאר הימים?
יהודית
28/03/2019 08:10
אוקיי אז התחלתי לעבוד באוגוסט 2018. אני יוצאת לשמירת הריון בין מאי ליוני 2019. התכנון הוא לא לחזור כי באוגוסט אני עוברת דירה לעפולה (90 ק"מ ממקום העבודה הנוכחי). האם אני יכולה להתפטר רשמית עם מכתב רק באוגוסט? כך שאסגור שנה ואקבל את הפיצויים (לא שרוצה למשוך יש לי סעיף 14 וזה מופקד אוטומטית לקרן, אך רוצה לשמור בקרן ויודעת שאם אתה פחות משנה בעבודה לא מגיע לך פיצויים). אני יודעת שרשמית יכולה להתפטר עד לסוף החופשת לידה שלי, אך האם זה אומר שמצטבר לי הוותק? והאם משולם לי פיצויים ופנסיה על חודשים בעצם לא מקבלת שכר (כי אקבל מביטוח לאומי).
חן
28/03/2019 08:10
מתכננת להתפטר בגין חופשה מאוד ארוכה.

הבנתי שנכנס חוק חדש שגם אם מתפטרים מגיעים פיצויים.

אני עם ותק של שנתיים בעבודה הזו.

האם גם אני זכאית? אם כן, למי פונים כדי לקבל אותם וגם במידה ועבר זמן ולא קיבלתי?

אילו עוד זכויות מגיעים לי בעת פיטורים לפי החוק החדש?
דנה
28/03/2019 00:47
עבדתי במוסד פיננסי בו התקנון קובע על חובת דיווח על עובדים בקרבה ראשונה או על בני זוג.
הכרתי בחור במהלך עבודתי במוסד פיננסי ונפגשנו פעמיים. הוא סיפר לי שהתקבל לעבודה במוסד שעבדתי בו ומתעתד להתחיל לעבוד בו כחודש לאחר מכן, באגף אחר משלי. מאחר ונפגשנו רק פעמיים והוא עוד לא היה עובד חברה כלל, לא נראה לי שהיה על מה לדווח. המנהלת שלי שמעה את הרכילות ודיווחה על הקשר הזה ל 3 סמנכלים בארגון ולאחר מכן ביקשה ממני להוציא מייל לשלושת הסמנכלים ולדווח על קשר בן 2 פגישות עם אדם שעוד לא עבד בחברה. עד כמה החדירה הזו לפרטיות חמורה והאם ניתן לתבוע?
לאה
27/03/2019 13:14
שאלה אני מקבלת כל חודש כסף מהביטוח לאומי וצריכה להודיע להם כל 20 לחודש על המשך שמירה הבעיה שבחודש אפריל ה20 לחודש יוצא בערב חג והמענה יהיה סגור אז במידה ולא ילדתי איך אני מודיע להם?
עכשיו נגיד הודעתי להם במוצאי החג ב ב20 לחודש ויום למחרת ילדתי אז איך התשלום עבור דמי לידה התבצע? יחשבו לי את החודש אפריל כדמי לידה?
(יש לציין שלא המעסיק משלם לי דמי לידה אלה הביטוח לאומי)
רותם
27/03/2019 11:09
הגשתי עבור הוריי תביעה לגמלת סיעוד מאחר והמצב הבריאותי של שניהם מאוד התדרדר.
התביעה הוגשה ב 29.1 והיה אצלנו אח מטעם ביטוח לאומי בתאריך 28.2.
מאז טרם התקבלה תשובה באם הם זכאים לגמלת סיעוד.
נאמר לי בשיחה איתם כי התביעה הועברה ליועץ חיצוני.
שאלתי היא - מזה אומר יועץ חיצוני?
כמה זמן אמורים לחכות לתשובה?
תודה רבה!
נטלי
27/03/2019 11:02
היי לכולם, חייבת תשובה וודאית.

במידה וחזרתי לעבודה שלי ל-3-4 חודשים ולא מסתדר עם הילד ואני מחליטה להתפטר לצורך גידול הילד. האם אני מקבלת את כל מה שמגיע לי לפי חוקי העבודה כמו בפיטורים?

או שאם יש זמן מוקצב לגיל מסוים של הילד שאני אמורה להתפטר על מנת לקבל את הפיצויים.

האם אני צריכה להודיע חודש לפני? מה הפרוצדורה?
אשמח לתשובה
א.מ
27/03/2019 10:59
הייתי צריכה לחזור מחופשת לידה ב6.3.19,

משאבי אנוש דיברה איתי אחרי ששלחתי הודעה מוקדמת של פיטורים, היא שאלה אותי אם אני מעוניינת לחזור לעבודה (שלחתי פחות מחודש הודעה מוקדמת) אמרתי לה שאני מבחינתי אין לי בעיה לחזור- היא ציינה שהחברה מוותרת לי ושאני לא יחזור מחופשת לידה ושאני אשלח מכתב חדש מבלי לציין הודעה מוקדמת פשוט לרשום פיטורים לגידול הילד.

היום דיברתי איתה אחרי שקיבלתי את הטפסים ורשום שיתנו לי משכורת עד 6.3 ושאר הדברים פדיון חופש וכדו, היא עכשיו אומרת שבגלל שוויתרתי על החזרה אני לא מקבלת על החודש שהייתי צריכה לעבוד, בגלל שהייתי כבר בבית.

מה חוקי העבודה קובעים במקרה כזה?
עומר גרשון
27/03/2019 10:56
היי, אשמח להתייעץ עם עורך/ת דין בקשר למשהו.
בת זוגתי עובדת בבית קפה (לא אציין שמות כמובן) ברשת גדולה ומוכרת.
הגעתי לעבודה של בת זוגתי ודיברנו קצת על העבודה שלה, על המעסיקה שלה וכל מיני דברים שלנו.
אחרי זה המעסיקה שלה אמרה לה שהיא שמעה אותנו מדברים וגם מדברים עליה, ורציתי לשאול, האם זה חוקי? חוקי להאזין לשיחות של עובדים, וגם האם זה חוקי שהיא האזינה לשיחות שלי ושל בת זוגתי?
יש מצלמות בסניף עם הקלטות, וככה היא שמעה אותנו.
שיר
27/03/2019 10:54
לאחר שלפני כשנה גיליתי שמקום בו עבדתי כמעט שנה לא שילם לי פנסיה ולאחר בקשות חוזרות ונישנות לטפל בעניין והרבה שמות גנאי על חוצפתי לבקשה הנ"ל, רק לאחר איום בפניה לבית משפט הוחלט לעשות לי העברה בנקאית אם כי הסכום היה לא נכון, ולבסוף, שוב אחרי בדיקה עידכנו אותי שיעשו לי עוד העברה.

העניין הוא שלפי החישוב שלי עדיין גם אחרי התוספת לא מדובר בסכום שאמורים להעביר לי והם אמרו שעלי להביא להם פירוט מאיש מקצוע לחישוב הנכון או שאאשר את הסכום הנ"ל ובכך אני מאשרת שאין לי עוד עניינים איתם.

מכיוון שאיש מקצוע דורש תשלום נוסף, ביקשתי מהם לשלוח בינתיים את הסכום הנ"ל ובמידה ובהמשך אאתר מישהו שיוכל לחשב זאת בחינם ויהיו תיקונים אשלח להם. הם אינם מוכנים לכך ומציבים לי תנאי שאו שאשלח חישוב מאיש מקצוע או שאסכים לסכום שהם מציעים ולהתחייב שלא אפנה אליהם יותר בעניין. יש לציין שעברו מעל שנה וחצי מאז שעזבתי את מקום העבודה וכל ההתנהלות המתישה מולם נמשכת כמעט שנה.

האם מותר להם להציב לי את התנאי הזה? הרי גם ככה לא דרשתי פיצוי על כל הזמן הזה בו הם לא שילמו, ועל העובדה שזה לא מגיע לקרן פנסיה אלא להעברה בנקאית מה שפגע במקביל בקרן עצמה ובזכויותיי בה.
מ.א
27/03/2019 07:57
שואלת בשביל חברה, חברה שלי עבדה במקום 9 חודשים ולפני חודשיים נשברה לה הרגל כתוצאה מתאונת עבודה, היום הגישה בקשה להתפטרות מסיבות אישיו ונמסר כי עליה לתת להם ימי הודעה מוקדמת אך פיזית ברגל עדיין כואב לה והרופא נתן לה היום חופש מחלה, האם ימי המחלה יוכלו להוות כתחליף לימי ההודעה המוקדמת או שעדיין תצטרך להשלים והאם מקום העבודה יכול לשלול לה את תשלום הגמ"ח בגלל שהיא שולחת להם חופשת מחלה במקום הימי ההודעה המוקדמת?
סיגל
27/03/2019 07:57
עבדתי אצל מעסיק מ 2/2012 עד 5/2017
ראיתי עכשיו בחוזה עבודה הצחייבות לתשלום ביטוח מנהלים מהיום הראשון, בפועל שולם בתלוש פיצויים וקרן פנסיה
לא שולם ביטוח מנהלים
האם אני יכולה היום לדרוש מהם רטרואקטיבי?
ואיך עושים?
תודה מראש
כלנית
27/03/2019 07:56
בוקר טוב, עובדת במקום עבודה בו כל השנים לא עבדו בחול המועד - משרד פרטי קטן.. עכשיו בגלל עומס עבודה הם החליטו כי כל המשרד יעבוד בחול המועד, ונעבוד יום מלא 8-5 זה חוקי? כי מה שקרה שעובד אחד יעבוד מהבית, השני הוגיע להם שהוא לוקח חופש ויבוא אולי יום אחד ואני המזכירה די נדפקתי.. אז השאלה האם זה חוקי לבטל חופש ולהביא אותנו ליום מלא כל חול המועד?
מאבטחת
שפרה
27/03/2019 01:08
היי אני עובדת כמאבטחת שנתיים וחצי בחברת קבלן .
עובדת שעתית יום עבודה שלי הוא 8 שעות ומקבלת בין 5 ל6 ימי עבודה בשבוע.
בפורים 5 ימים ישבתי בבית כי לטענת המעסיק אין עבודה ואני משתמשת בימים אלו בחופשה השנתית שצברתי.

אך בפסח גם שבועיים לא תהיה עבודה.
מה זכותי לגבי תשלום בעבור ימים אלו?
אין לי ימי חופשה שנתית לתשלום ומצד שני המעסיק תשובתו היא שאין לו עבודה לספק לי או אולי אם תהיה עבודה רק 5 ימים או פחות מתוך 14 ימים הוא יספק לי
אתי א.
26/03/2019 12:56
שאלה למי שמבין בכל עניין עבודה באבטחה: התחלתי לעבוד בחברת אבטחה כדי לחדש את התעודת סמכויות שלא הייתה בתוקף אילצו אותי לעבור קורס 6 ימים מהתחלה, חברת האבטחה הגישו אותי לקורס אבל ביום האחרון של הקורס המדריך הכשיל אותי על שטויות, חשבתי שהמעסיק יתן לי גיבוי (כי מאחורי הגב של המדריך הוא אמר שאני צודקת לגמרי וזה באמת לא היה תקין ושאיפלו אותי בגלל שהייתי אישה יחידה בקורס של רק גברים) אבל לא כך קרה הדבר. אמר לי שלא צריך לעשות הקורס ושאני אעבוד כמאבטחת אירועים, הסברתי לו כי איני יכולה מאחר ואני סטודנטית שלומדת בערבים לכן רציתי מאבטחת בתי ספר רק בבוקר, הוא אמר שמבחינתו אני מסרבת עבודה ביקש שאני אכתוב לו מכתב כי איני רוצה להמשיך לעבוד!
השאלה שלי היא האם המעסיק חייב לשלם לי את הקורס למרות שלא עברתי? האם הוא עדיין חייב לשלם לי את הימים שהגעתי לקורס והשקעתי מעצמי גם בנסיעה מחוץ לעיר? האם שברתי את החוזה של התחייבות של שנה (בדרך כלל ההתחייבות זה על מעבר של קורס)? אשמח לתשובות.... תודה
נועה
25/03/2019 22:01
שלום ,
ניסיתי לברר האם אני זכאית לקבל את מרכיב הפיצויים שהופרש כל חודש ע״י המעסיק וראיתי שהדעות חלוקות.
אם אני מתפטרת לאחר מס׳ שנים בעבודה אני זכאית לקבל את את מרכיב הפיצויים שהופרש ע״י המעסיק לקרן הפנסיה?
האם יש צורך בהחתמת המעסיק על אישור והאם הוא יכול להתנגד לחתום?
אני לא חתומה על סעיף 14.
מוריה
25/03/2019 20:03
שלום.
אני מלווה בהסעות בגן חינוך מיוחד דרך העירייה. עובדת קצת יותר משנה.
בשנת הלימודים הקודמת עשיתי 13 ליוויים בשבוע. והשנה אני עושה רק 8 ליוויים בשבוע.
בתחילת שנת הלימודים (09/2018) דיברתי עם המזכירה של המשרד האחראי על השיבוצים ואמרתי שאני רוצה עוד ליוויים.אף אחד לא חזר אליי בנושא.
שאלתי היא האם אני יכולה להתפטר בגין הרעת תנאים? האם אני זכאית לפיצויים?
אלי
25/03/2019 14:52
עבדתי בסוכנית ביטוח כשלושה חודשים בתחילת עבודתי סוכם על תשלום של 45 שח לשעה לאחר כשבועים הורד לי השכר ל40 לתקופת נסיון לאחר מכן המנהל שלי ואני דיברנו כל זה שאתפטר ואתן לו שבועים נוספים יומים לאחר החלטה החליט שלא רוצה שאמשיך לעבוד ואנחנו לא סגרנו על תאריך של סיום העסקה שלי ואני רוצה לדעת אם התפטרות נחשבת ? או שבעצם הוא מפטר אותי
בלי קשר ללדעת מה הזכויות שלי וכמה צריך לשלם במידה ומחליט שלא אמשיך לעבוד כי כרגע אני בלי עבודה
דבר נוסף היה אמור להיות לי שימוע על זה שקיללתי וגם הוא עדין לא נערך . מה שאני מנסה להבין זה האם אני זכאית למכתב פיטורים
עורך דין
25/03/2019 16:26
שלום אלי

שאלתך לא ממש ברורה ובכל מקרה,
לא ניתן לכפות על עובד להתפטר או להגיש מכתב התפטרות - אם המעסיק רוצה, הוא יכול לפטר אותך בכל שלב בכפוף לקיום הליך פיטורים תקין.

בהצלחה
אלי
25/03/2019 17:58
שאלתי היא האם התפטרות שלי בעל פה נחשבת ? כי לא סיכמנו על יום הפסקת עבודה שלי והוא זה שאמר לי לא להגיע אז הכוונה אם אני זאת התפטרתי ? או שמגיע לי מכתב פיטורים ? והאם הוא צריך לשלם לי על הימים שאני לא עובדת (3ימי עבודה )
אור
25/03/2019 16:56
עבדתי 5 חמישה חודשים במקום מסוים, פוטרתי ללא שימוע וללא הודעה מוקדמת.

דיברנו עם המעסיקה והיא אמרה שתשלם לי 5 ימי הודעה מוקדמת על כל חודש שעבדתי. היום היא שלחה הודעה שהיא דיברה עם הממונים עליה והם אמרו שלא מגיע לי שימוע ואת הכסף של החמישה ימי עבודה כי הייתי עובדת זמנית ולא קבועה. חוקי? הגיוני? בגלל שעבדתי רק חמישה חודשים לא מגיע לי מה שמגיע ע״פ חוק?
מוריה
25/03/2019 16:55
היי, עבדתי בקלפיות בבחירות המקומיות יום אחד שהשכר עבורו נע סביב 500 ש"ח. המפלגה שהייתה אמורה לשלם לא נבחרה ועברה כמעט חצי שנה וטרם התקבל השכר. ישנה דרך משתלמת לתבוע מאחר ואני סטודנטית ללא אמצעים? אשמח לעצות כלשהן או מידע בנושא. תודה:)
שימוע
פיטורים
25/03/2019 15:14
שלום אני עובד עבדתי אצל מישהיא לפני שניתיים למשך 7 חודשים והוא פטר אותי בלי שימוע בלי כלום מעכשיו לעכשיו
וישבתי בביתכמה חודשים
אחרי חיפש עבודה אחרת לא מצאתי בגלל שאני סטודנט ולא כל עבודה מתאימה לי הלכתי אליו ובקשתי ממנו לחזור
אמר לי אין בעייה אבל תכלה חודשיים אני לא צריך עובדים עכשיו
התברר בסוף שהוא רצה את החודשיים בגלל שיפריד 6 חודשים בין התקופה הישנה ובין החדשה
אני עכשיו הגעתי ל 9 חודשים עבודה ומרגיש שהוא מנסה לפתר אותי ועסה לי שימוע בלי סיבה שאני לא אגיע לשנה עבודה
מהאני אוכל לעשות ?
אני יכול לתבוע אותו?
RE: שימוע
עורך דין
25/03/2019 16:25
שלום לך

אסור לפטר עובד ללא שימוע ואם זה אכן המצב, פנה לקבלת ייעוץ משפטי פרטני בטרם תקבל החלטה אם להגיש תביעה כנגד המעסיק.

בהצלחה
רותם
25/03/2019 14:07
היי, ילדתי החודש והמעסיק מילא את הטופס של ביטוח לאומי וציין שם את משכורת מרץ. כעת אני צריכה להגיש את הטופס לביטוח לאומי, אבל במקום שבו צריך לצרף תלושי שכר, אין לי את התלוש של מרץ. מה לעשות? האם אני יכולה לתת תלוש של חודש מוקדם יותר ממה שציין המעסיק? או שאני חייבת לחכות כעת ל-10 לאפריל עד שאקבל את התלוש?
צופיה
25/03/2019 14:05
הי,

באוגוסט האחרון התפטרתי כשהייתי בשבוע 10 להריון (עבדתי במקום העבודה 4 שנים), חתמתי אבטלה וילדתי לפני כחודש. כשנכנסתי לאתר הביטוח הלאומי לאחר הלידה ראיתי שנפתחה לי אוטומטית בקשה לדמי לידה והיום כשרציתי להתעדכן כתוב לי שלא אושרה לי תביעת דמי לידה מכיוון שלא הפסקתי לעבוד בהיותי בהיריון. איך אני מערערת על כך?
מורן
18/03/2019 15:42
בן זוג שלי סובל 5 חודשים מפריצת דיסק בעמוד השידרה הצווארי וגם הרופא רשם לו שעקב התדרדרות במצב יהיה חייב לעבור ניתוח בעמוד השידרה. לעבודה שלח מכתב התפטרות עקב מצבו הבריאות ובכדי לקבל מהם פיצויים וחודשים שהמעסיקים מושכים אותו ומסרבים לשלם לו את המגיע לו. בינתיים 5 חודשים שהוא ללא הכנסה וגם לא יכול לחתום אבטל כי לא נותנים לו אישור על הפסקת עבודה. בינתיים מצא משרה מהבית בו לא נדרש ממנו לעבוד פיזית אך השאלה שלי אם יכול לעבוד בעבודה אחרת כל עוד נחשב שכיר במקום אחר (חשוב לציין שלא מקבל מהם שכר ולא ימי מחלה ולא מפרישים לו גם כספים לביטוח לאומי.
עורך דין
25/03/2019 11:45
שלום מורן

מומלץ לפנות בהקדם האפשרי לעורך דין שיטפל בנושא התשלומםי המגיעים לבן זוגך מהמעסיק לשעבר.

בהצלחה

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!