לאחר שלפני כשנה גיליתי שמקום בו עבדתי כמעט שנה לא שילם לי פנסיה ולאחר בקשות חוזרות ונישנות לטפל בעניין והרבה שמות גנאי על חוצפתי לבקשה הנ"ל, רק לאחר איום בפניה לבית משפט הוחלט לעשות לי העברה בנקאית אם כי הסכום היה לא נכון, ולבסוף, שוב אחרי בדיקה עידכנו אותי שיעשו לי עוד העברה.
העניין הוא שלפי החישוב שלי עדיין גם אחרי התוספת לא מדובר בסכום שאמורים להעביר לי והם אמרו שעלי להביא להם פירוט מאיש מקצוע לחישוב הנכון או שאאשר את הסכום הנ"ל ובכך אני מאשרת שאין לי עוד עניינים איתם.
מכיוון שאיש מקצוע דורש תשלום נוסף, ביקשתי מהם לשלוח בינתיים את הסכום הנ"ל ובמידה ובהמשך אאתר מישהו שיוכל לחשב זאת בחינם ויהיו תיקונים אשלח להם. הם אינם מוכנים לכך ומציבים לי תנאי שאו שאשלח חישוב מאיש מקצוע או שאסכים לסכום שהם מציעים ולהתחייב שלא אפנה אליהם יותר בעניין. יש לציין שעברו מעל שנה וחצי מאז שעזבתי את מקום העבודה וכל ההתנהלות המתישה מולם נמשכת כמעט שנה.
האם מותר להם להציב לי את התנאי הזה? הרי גם ככה לא דרשתי פיצוי על כל הזמן הזה בו הם לא שילמו, ועל העובדה שזה לא מגיע לקרן פנסיה אלא להעברה בנקאית מה שפגע במקביל בקרן עצמה ובזכויותיי בה.