פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 191
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

משה
25/07/2019 18:52
חלק מעבודתי מתבצעת בחו"ל ושם אני משלם על הוצאות המחייה כגון בתי מלון כביסה ותחבורה (רכב ודלק)
לאחר החזרה לארץ אני מגיש את הקבלות ומקבל החזר על ההוצאות נפרד מהמשכורת, החזר נטו העברה לחשבוני.
מה קורה כאשר המעסיק התעקב עם החזרת ההוצאות מעבר לתאריך המוסכם.
אלי בן אמו
25/07/2019 15:48
חבר מחפש ייעוץ וכמובן גם עורך דין העוסק בשותפות עסקית.
הוא נמצא בשותפות של 70-30 לטובתו, לעסק המדובר אין שום רכוש אלא רק לקוחות, רוצה לציין שהוא בעצמו גייס את כל הלקוחות והבעלי ה"מותג" אולי הפנו לו 2-3 לקוחות, כמובן שהוא משלם להם סתם 30 אחוז ורוצה לנתק כל קשר איתם, האם לשותפים יש אחוזים גם על הלקוחות ?
זה עילה לתביעה אם הוא יפרק את השותפות ויסרב למסור מידע על הלקוחות שנותנים רק בו אמון ולא מכירים את השותפים בכלל ?
איילה
25/07/2019 13:39
אני עובדת בשירות לקוחות 10 חודשים.
החודש יצא שהייתי חולה ולצערי נתקעתי את הרגל והייתי מושבתת שבועיים.
חזרתי השבוע לעבודה ביום שלישי והמנהלת קראה לי לשיחה.
היא הטיחה בפני שאני המצאתי את הדברים וטוענת שבנות מהעבודה ראו אותי מסתובבת בקניון,אמרתי לה שזה ממש לא נכון והיא התעקשה להגיד שראו אותי. התעצבנתי אמרתי לה שהסיבה הייידה שהייתי בקניון בגלל שהמרפאה שלי נמצאת שם ולא מעבר וממש חוצפה לשקר ולהגיד דבר כזה.

היום האחמשית מתקשרת אלי ואומרת לי שבגלל שאתמול חרגתי מההפסקה ב-8 דקות היא מקזזת לי את זה מההפסקה היום.

לאחר כ-10 היא התקשרה אלי לעמדה התנצלה ואמרה שמחזירה לי את ההפסקה ל-40 דק אבל במידה ואמשיך לאחר אכנס למנהלת לשיחה.

האם מותר להן להתנהג כלפי בצורה כזו? האם ניתן משהו לעשות? אני לא מצדיקה את החריגה שלי ברור לי שזאת אשמתי אבל מרגישה כאילו מחפשים אותי..
אילן
25/07/2019 13:38
שלום לכולם,

אשמח לעצה מעו"ד לענייני עבודה. אני עובד במקום כנציג שירות במשרה שעתית של 7 שעות במשך 3 שנים.

במהלך השנתיים הראשונות הבעלים של המקום שהה בחו"ל ולא הורדו זמני הפסקה מהמשכורת. לאחר שנתיים הוא החל להוריד את זמני ההפסקה. מס' שאלות בנושא אשמח מאוד לפתרונות.

האם הדבר נחשב הרעה בתנאים?
האם הבוס יכול לדרוש ממני את תשלומי ההפסקה שלא גבה רטרואקטיבית אחורה?
האם אני מחויב על פי חוק לקחת הפסקה?
אם אני מחויב לקחת את ההפסקה, האם אני יכול לדרוש לקחת אותה רק -אחרי- 6 שעות ולא כמו שהבוס שלי דורש במהלך השעתיים הראשונות של העבודה?
קרן
25/07/2019 13:33
שלום, הגשתי בקשה להחזרי מס עבור 3 שנים - כמובן כל שנה בנפרד. בנוסף ב2018 היה לי גם עוסק פטור ( בנוסף להיותי שכירה ) וביצעתי כמה תנועות במהלך שנה זו בגינן מגיע לי החזרי מס לשנה זו הגשתי את הטופס דיווח שנתי לעוסק פטור. סה'כ הגשתי 4 טפסים.

נכנס לי סכום מסויים ממס הכנסה לחשבון, האם זה עבור כל הטפסים האלה ? איך אני יכולה לבדוק עבור איזה שנים זה ?

תודה רבה מראש לעונים
עינבר
25/07/2019 11:30
שלום לאחרונה פוטרתי מחברה קטנה פרטית בה עבדתי שנה וחודשיים.התברר לי שהמעביד גבה ממני בתלוש השכר את חלקי בפנסיה וקרן ההשתלמות אך לא הפקיד את הכספים לחברת הביטוח. זאת התברר לי עוד לפני פיטורי ושבקשתי מן המעביד תשובות על כך ,איים עלי בפיטורין וכך עשה.
בנוסף לא שילם לי את המשכורת האחרונה ועוד ...
פניתי אליו במספר פניות להסדיר את התשלומים.וגם באמצעות מכתב דרך עורך דין. הנל התעלם מהמכתב
ומסרב לשלם לי את שחייב לפי חוק. ואף מתרברב בפני שגם במידה ואגיש תביעה לא אקבל את הכספים ממנו.
כעת אני מובטלת ואין באפשרותי לשלם כסף נוסף לעורך דין לשם הגשת תביעה.
האם אני יכולה לגשת לבית המשפט בכוחות עצמי? איך הפרוצדורה מתבצעת?
יאיר
25/07/2019 11:26
חבר עובד בתור עוזר לשיפוצניק. הוא עובד מעל 6 שעות ביום, ומקל הפסקה שעליו הוא לא מקבל תשלום.
הבנתי שזמן ההפסקה אינו מחושב כחלק משעות העבודה, והמעסיק אינו מחויב לשלם לעובד עבור זמן זה, אלא אם כן דרש מהעובד להישאר במקום העבודה
אמנם ההפסקה היא הזמן שלו והוא חופשי. אך משום שכל יום הם עוברים מאתר לאתר אין לו לאן ללכת. אז הוא נשאר במקום העבודה.
האם גם אז המעסיק פטור מלשלם לעובד?
תודה מראש
ר.א
25/07/2019 09:58
ילדתי ב19.05.19 ואני זכאית לדמי לידה עד ה01.09.19
אני מעוניינת להתפטר ולחתום בלשכה ולקבל אבטלה.
עדיין לא הודעתי למעסיק.
אני יודעת שיש 90 ימי המתנה השאלה שלי האם אני יכולה להתפטר נגיד מחר ומשבוע הבא להתחיל ללכת ללשכה לחתום ולהגיש טפסים לביטוח לאומי לבקשת גמלת אבטלה וכך בעצם לנצל את ה90 ימים כבר עכשיו או שאני חייבת לחכות לסיום 15 שבועות חופשת לידה שמגיעות לי ולהתחיל לחתום ב02.09.19?
בנוסף, אם אני מתפטרת בזמן של חופשת לידה, האם המעסיק יכול לפגוע לי בתנאים שמגיעים לי כמו פנסיה, דמי הבראה וקרן השתלמות?
ממש אשמח לעזרתך
ליבי
25/07/2019 09:56
אני מורה במקצועי, בשנה הנוכחית (תשעט) הוערכתי לקביעות.. ובשנה הבאה אקבל את הקביעות (תשפ)...במהלך השנה הנוכחית יצאתי לחל''ד, נכון להיום אני עדיין בחל'ד, מתכננת להאריך חל''ד כחודש, מה שאומר שלא אפתח את שנת הלימודים כיתר הצוות הבית ספרי, לאחר שיחה עם מנהלת בית הספר, עדכנה אותי ששיבצה אותי במערכת 20 ש''ש לשנת תשפ בעוד שבשנה הנוכחית (תשעט) עבדתי 21 ש''ש (אציין ש20 ש''ש מהווה עבודה ב77% משרה בעוד ש21 ש''ש מהווה 86%..) האם זה חוקי? האם מותר לה לעשות כך..? או שזה נחשב להרעת תנאים?
ליאור ב
24/07/2019 18:48
שלום,
עבדתי במשך שנה וחצי במקום עבודה, ברובו הגדול של הזמן עבדתי בתפקיד מסויים ולאחרונה התחלתי תפקיד אחר בחצי משרה. לאחר כחודש פוטרתי מהתפקיד ונאמר לי כי אין לי זכויות כלל מאחר ועשיתי את התפקיד רק חודש. האם זה נשמע הגיוני או שיש עילה לבדיקה מעמיקה של הנושא?
תודה רבה לעונים!
יעקב
24/07/2019 15:54
אישה שאת שבעת החודשים מתוך ה22 שאינה צריכה לעבוד בהם בתקופת האכשרה עשתה בסמוך ללידה, מתי זנ נקרא הפסקת עבודה מתי היום הקובע ועל סמך איזה חודשים יחשבו. כ"כ ל' החוק מעורפל לגבי אישה שפוטרה בהריון שהסתיים בלידה (שזה ההגדרה ליום הקובע) האם זה גם אם פוטרה בשבוע או החודש הראשון. כ"כ האם דמי פיצויים שנמשכו מקופה לפי סעיף 14 נחשבים למה שכתוב בל' החוק "או ששולמו עבורה דמי הסתגלות בתוך ההריון.
רננה
24/07/2019 11:34
פוטרתי (בהיותי זכאית לאבטלה) ולאחר מכן התחלתי לעבוד בעבודה חדשה במשך מס ימים עד שהחלטתי להתפטר
האם אני יכולה להגיש בקשה לאבטלה על סמך הפיטורים?
רוברטו
24/07/2019 11:12
עבדתי במלצרות כשישה חודשים, (המשמרת שעליה מדובר היא שבוע לפניי סגירת המסעדה)
יום אחד המנהל התקשר אליי ואמר שהוא חייב את העזרה שלי. הגעתי למשמרת למרות שלא הרגשתי טוב ואמרתי לו שאני אגיע אבל שאני לא מרגיש טוב והתחלתי לעבוד
שעה לפניי סיום המשמרת הרגשתי לא טוב
והמנהל לא אסכים שאלך , החלטתי על עצמי שאלך הביתה (לא התפטרתי וכו) ולא הגשתי לאותו מנהל גם משמרות לשבוע הבא, שבוע אחריי המסעדה נסגרה וקיבלתי תלוש משכורת עם -9 שח ועם הורדה של 876 שקלים מהמשכורת. דיברתי עם המנהל והוא אמר שבגלל שהלכתי באמצע משמרת זה הנהלים. האם זה חוקי ?

הודעת המנהל : אהלן אחי יצא לך מינוס בגלל שקמת והלכת כל עובד מחויב בכל מקרה להודעה מראש לפני שהוא עוזב ובהתאם לזמן שהוא עבד לתת מספר של משמרות בגלל שלא נתת את המשמרות האלה אז בעצם הכסף של אותם משמרות נלקח מימך ובהתאם לזה המינוס אחי..
שלומית
24/07/2019 11:11
מתייעצת... האחיינית שלי התחילה לעבוד לפני כחודש בארומה. במשמרת האחרונה לא הרגישה טוב וביקשה לצאת מוקדם. הצהמנהלת הסכימה ושיחררה אותה. יום לאחר מכן הוציאו אותה מקבוצת ה ווטצאפ בלי לדבר איתה. כשהיא פנתה למנהלת בהודעה פרטית נאמר לה שהיא כבר לא עובדת שם כי הם החליטו שהיא לא מתאימה. יש לציין שגם טופס 101 לא החתימו אותה בטענה שלא צריך. האם יש על מה לתבוע או למי לפנות?
זרינה
24/07/2019 09:44
שלום,
אני רואה התייחסות בכתבה להערכות של תשלום עבור אחזקת רכב : שסיכום עלות אחזקת רכב בנפח מנוע 1600 סמ"ק בהיקף נסיעה של כ- 15,000 ק"מ לשנה עומד על הוצאה חודשית ממוצעת של 2,750 ₪.

השאלה שלי אם המעסיק ישלם לי את הסכום הנ״ל של 2,750 שח לחודש , כמה אני אשלם מס עליו ?

תודה
זרינה
נרקיס
24/07/2019 09:08
הנני מנהלת גנים העתידים להיסגר באוגוסט. הודיעו לי ולעובדות על הסגירה כבר בינואר. שימועים אמורים היו להתקיים ביוני תוך שיכנוע מצידם שאין צורך להגיע לשימוע. בודדות מאיתנו התעקשו בכל זאת והגיעו לשימוע עם המנכ"ל ורכזת הגנים. במכתבי הפיטורים הנוסח שונה בין מי שהגיע לשימוע לבין מי שלא.
אשמח לדעת האם זהו עניין של מה בכך או שאכן ירע עם כל מי שלא ניגשה לשימוע.
להלן הניסוח:
"הנהלת המתנס החליטה לסיים העסקתך.
נימוקי ההנהלה:
נמסר לך זימון לשימוע לפי הסיבות שהביאו לשקול המשך עבודתך: סגירת המעון בסיום שנת הלימודים תשע"ט.
***היות ובחרת שלא להגיע לשיחת השימוע הוחלט לסיים העסקתך בתאריך....***"
רינה
24/07/2019 08:42
רציתי לשאול.
שעת הנקה מסתיימת לאחר 4 חודשים מהיום שבו עובדת חוזרת מחופשת הלידה? או שהיא ממשיכה עד לסוף אותו החודש שבו אמורה להסתיים?
שלומי
23/07/2019 23:17
שלום לכם
עבדתי בחברת ניקיון 3 שנים כאחראי ניקיון וסיימתי בחודש מרץ ושכר העבודה היה 8 נטו גלובלי
מבדיקת התלושים מסתבר שלא הופרש לי כלל במשך 19 חודשים פנסיה וקרן השתלמות
ישבתי עם המעסיק בחודש אפריל אמר שלא שם לב ושהוא ישלם לי את זה
בינתיים את הפיצויים שילם כל חודש בתלוש ולפני כחודש שפניתי אליו לטענתו הוא צריך להשלים לי 9000 ₪ בלבד , לא הסכמתי והפגישה התפוצצה
העברתי את כל החומר שלי לרו"ח שבדק את כל התלושים והמעסיק צריך לשלם בסה"כ חלק של מעסיק כ 50 אל"ש
אתמול הוצאתי מכתב עם דוח הרואה חשבון שעליו לשלם לי את ההפרשים וכל מה שחסר
השאלה שלי במידה ולא יתייחס למי עלי לפנות בתמת לפני בית משפט ?
רק בשנה האחרונה הפריש לי פנסיה וקרן השתלמות מלא עובד ומעביד מאחר והשכר שלי בנטו
אשמח לתשובתכם
תודה
אליהו
23/07/2019 19:21
שלום רב,
היום בבוקר הלכתי לתחנת האיסוף לעבודה,
והבוס שלי לא היה שם כהרגלו,
התקשרתי כמה פעמים והוא סינן אותי,
הוא פשוט ברח ללא שימוע והודעה על פיטורין,
מהם הזכויות שלי?
איציק
23/07/2019 16:14
שלום,
עבדתי בחווה מס' חודשים בהתנדבות על מנת שבעל החווה יאמן אותי לרכיבה לתחרויות, למעשה זה לא היה רק אני עבדתי.
ב. לאחר זמן הציע לי לעבוד עם שכר אם אני יגור בחווה. עזבתי עבודה שהכניסה דמי כיס. ועבדתי אצלו כחודשיים ראיתי שהוא רק מנצל אותי. קמתי ועזבתי אותו.
כעת אני דורש ממנו לשלם לי על החודשיים. אך הוא מתעלם.
מה עלי לעשות.
יש לציין שכל ההסכם היה בעל פה בלי חוזה כתוב.
אורי
23/07/2019 15:20
שלום,

תבעתי את המעסיק בבית דין לעודה בגין אי תשלום פיצויים דמי הבראה וחופש. בפעם הראשונה לא הופיע לדיון. שלחתי לו שוב את כתב התביעה בתחילת יוני. הבנתי ממרכז המידע שיש אפשרות לבקש מתן פסק דין בהיעדר כתב הגנה וכך מתיימר הצורך להגיע לדיון.

א. תוך כמה זמן ממוסד המסירה עליו להגיש כתב הגנה (כאמור חלף למעלה מחודש ממועד המסירה).

ב. האם מוצע לבקש מתן פס"ד בהיעדר כתב הגנה. מהם החסרונות והיתרונות במהלך זה אל מול דיון?

אני בן 83 ומעדיף שלא להיסחב סתם לת"א

בברכה

אורי
מיכל
23/07/2019 11:48
לצוות המטפל שלום
בחודש מרץ עבדתי באילת באופן חד פעמי יום אחד אצל בחור שחיפש עובדים לחלוקת כרטיסים לפני מסיבה הסברתי לו במפורשות שרק אם הוא מוציא תלוש אני אעבוד והוא אמר שאין עם זה בעיה ואת שאר ההתקשרות עשיתי מול עובדת שלו ששלחה לי למלא טופס 101 מקוון והובטח לי שבחודש העוקב (אפריל) אקבל תלוש אנני תושבת אילת זה היה חד פעמי וכיוון שמהכרות שטחית מוקדמת עם הבנאדם כי עבדתי אצלו פעם בעבר ככה והוא הוציא לי תלוש הסכמתי.
מךה לשם הבנאדם שילם לי בשחור מזומן 3 ימים אחרי האירוע וגם הייתי צריכה לרדוף אחריו והוא לא הסכים להוציא לי תלוש בכול פניה שלי אליו הוא מרח אותי ולאחר מכן הפסיק לענות.
כרגע יש לי לוח בביטוח לאומי על חודש זה והנני יודעת מה לעשות.
זה נראה כדפוס התנהגות של הבנאדם משיחה עם עוד מישהי שנפלה איתו בפח.
אודה לעזרתכם.
יהל
23/07/2019 11:06
בעבודה העיקרית שלי הגדולה אני מרוויחה 10 אלף שח ובעבודה השניה אני מרוויחה 1000 שח, לצערי מהעבודה העיקרית פוטרתי אבל מהעבודה השניה בה אני מרוויחה 1000 שח אני שוקלת להתפטר כיון שכעת לא רוצים לתת לי דמי אבטלה בביטוח לאומי ואני לא יכולה לחיות על אלף שקלים.

בנוסף, אציין כי אני נכה אשר מקבלת קצבת נכות, האם מגיע לי דמי אבטלה למרות שאני מקבלת קצבת נכות?
מה הכי כדאי לי לעשות? האם להתפטר מהעבודה השניה על מנת לקבל דמי אבטלה? האם יתנו לי אבטלה בכלל אם אתפטר מהעבודה השניה או שיגידו לי שכיוון שהתפטרתי מהעבודה השנייה בה אני מרוויחה רק 1000 שח אני לא זכאית לדמי אבטלה כי אני זאת שהתפטרתי.

אשמח לתשובות.

תודה רבה.
חנה בל
23/07/2019 07:28
הפסקתי יצוג ואני בתביעת התעמרות נגד המעסירק
רווחה שהמעמסה עבודה בלתי הגיונית שגרמה לי נזק ברגל עצבי ולכן נאלצתי לפרוש מהעבודה רופאה תעסוקה אחרי 38 שנה רוצה יצוג למרות שנאמר לי שהתבחענץה לא תצליצ להמריא מה עלי לעשות על התעמרית המכוונת נגדי בעוג הרבה נושאים
זהבה
21/07/2019 15:33
שלום. במסגרת העבודה הוחלט עי ההנהלה להעשיר את העובדים בהרצאות. ההרצאות בממוצע פעם עד פעמיים בשבוע למשך שעה וחצי בעיקר בשעות הבוקר במקום העבודה. ההנהלה מחייבת את כל העובדים בלי יוצא מן הכלל להיכנס להרצאות גם כשהלחץ בעבודה גדול ביותר ולי בתור אמא לילדים כל שעה בעבודה שווה זהב ואין צורך להרחיב בעניין. האם לפי חוק ניתן לאכוף על העובדים להיכנס להרצאות אלו? אציין כי לא מדובר בחומר הקשור לעבודה כמו עדכונים מקצועיים וכדו' אלא העשרה נטו בנושאים שונים ומגוונים.
זהבה
21/07/2019 15:36
אציין כי חוזה העסקה לא מדבר על זה וזה דבר חדש שקרה בחברה
זהבה
22/07/2019 22:20
למה לא עונים לי?
טלי
22/07/2019 18:31
אני עובדת כאנליטיקאית בחברת תרופות והבנתי שלפי החוק צריך לעבוד חצי שנה בשביל שלא יוכלו לפטר ולקבל את כל הזכויות. מישהו אמר לי שבגלל שזו עבודה עם חומרים מסוכנים אני מחויבת להודיע למעסיק מהרגע שאני יודעת על ההריון.

רציתי לדעת אם זה נכון ובמידה וכן האם זה יכול לפגוע בי מבחינת פיטורים / זכויות שאני אמורה לקבל שהמעסיק יודע על כך מההתחלה?

במידה ואני רק חצי שנה בעבודה ונכנסת להריון האם אני עדיין יוכל להאריך את חופשת הלידה לחצי שנה ושישמרו לי את המשרה או שזה תלוי ותק?
תודה לעונות
דניאל
22/07/2019 18:19
שלום לכולם,
שאלה לעורכי דין שמבינים בדיני עבודה-
במשך שנתיים אני עובד במשרה חלקית במשמרות די קבועות בשישי ושבת. לאחרונה פנה אליי המנהל ואמר לי שחייב להיות שבוע בחודש שבו לא אעבוד בשישי/שבת בטענה שזה לא מתאפשר מבחינת החוק. האם זה נכון? איפה מעוגן האיסור הזה?
תודה רבה!
פ.ב
22/07/2019 11:00
שלום
אני השנה הייתי חולה המון
ומקבל טיפול פעם בחודש של רופא.
וגם הבנות שלי חולות המון ילדות קטנות
היום בעבודה אמרו לי שהמצב לא יכול להמשיך ככה ואני חייב לשנות משהו.
אני לא יכול לממן מטפלת או אשאיר ילדה חולה עם מישהו זר .

אני לא לוקח ימי מחלה כי אין לי ,אבל לוקח ימי מחלה ללא תשלום או יום חופש ללא תשלום .
יש לי אישורים רפואיים לכל יום שהחסרתי
והתפוקה שלי לא ירדה .
מה אני צריך לעשות ?
מירי
22/07/2019 10:07
חבר קנה לי מתנה טיסה לתאילנד בהפתעה גמורה ביקשתי ממעסיקי 4 ימי חופשה בהתרעה של כ5 ימים מהרגע שנודע לי על ההפתעה המעסיק הודיע לי שהוא אינו מאשר לי את החופשה הסברתי שאין ביכולתי לבטל ושאינני מתכוונת להגיע דאגתי לחפוף את שותפתי לעבודה ויצאתי לחופשה במהלך החופשה נפצעתי ושברתי רגל דבר שהודעתי עליו לעבודה והייתי בקשר רגיל איתם כאשר חזרתי לעבודה כעבור חודשיים קיבלתי הזמנה לשימוע לגבי היעדרותי מהעבודה הזימון נדחה ע״י המעסיק ואז כעבור שבועיים קיבלתי זימון חדש באותו נושא כאשר יצאתי לחופשה יש לציין לקחתי את בחשבון שיהיו השלכות לנסיעתי אבל באמת שלא יכלתי לבטל את הנסיעה רציתי לדעת מה הם זכויותי
רובי
21/07/2019 20:57
עובד התפטר ב3 לחודש ומחוייב לחודש הודעה מוקדמת מה שגורם לכך שבחודש הבא יהיו לו 3 ימים עבודה בתלוש בלבד.
חוץ מזה, כמובן אמור לקבל דמי הבראה ופדיון ימי חופש.
השאלה היא - האם השכר הקובע של אותו חודש הוא רק ה-3 ימים או גם ההבראה וגם הימי חופש?
ישנו חשש שהמשכורת האחרונה תהיה נמוכה במיוחד (אולי רק 3 ימים)?
מה גם שיש מצבים שבהם דורשים 3 תלושי שכר אחרונים ממקום העבודה וזה קצת בעייתי שהתלוש האחרון מכיל 3 ימי עבודה.
האם ההתפטרות ב3 לחודש עושה "נזק" כלשהו?
תודה.

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ