{if 0} {/if}

עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 117
x

כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

אורלי
09/10/2020 06:55
הבן שלי עזב מקום יבודה אחרי שנה וארבע ח
במהלך על הזמן שאלתי מה עם פנסיה אמרו בטיפול
יום ליפני שעזב פנו אלוי מחבביטוח לעשות לו פוליסיה הבן אמר מחר אני עוזב ולא מעוניין לעשות אחורה נעשה כבר במקום החדש ודרש את כל ההפרשות של העובד
יידתו אותו שזה עברה פלילית
המעביד מוכן הרואה חש לא מעוניין לשלם
האם רשאית לקבל את ההפרשים לפנסייה
איך מחשבת אותם?
תודה
דליה ביטון
03/10/2020 23:01
שלום, במקום עבודתי נהוג היה לשלם דמי הבראה בשכר יולי. השנה לא שולם. גם לא בשכר אוגוסט וגם לא בשכר ספטמבר. ניסיונות.שלי לברר עם הנהלת חשבונות נתקלו בהתחמקות, ידוע לי שהחברה בקשיים. אבל רק חדברים מסוימים...דמי הבראה היא חובה חוקית. אני נתקלת בפחד של העובדים לשאול וגם אני חוששת לשאול ...לתבוע לא אופציה כעת כי אני עדיין עובדת וזה ודאי יגרום לפיטורי. האם הם יכולים עדיין לפי החוק לשלם עד סוף שנת 2020? לא הודיעו כלום ולא כתוב על זה כלום בחוזה. תודה
דליה ביטון
08/10/2020 22:53
אתם בכלל טורחים לענות למישהו?!
נורית
08/10/2020 17:41
האם אני אמורה להפריש פנסיה בזמן של הארבע חודשים או רק בחודשיים האחרונים חופשה ללא תשלום מתוך השישה חודשים
עובדת בחברה שנ...
08/10/2020 14:03
היי אני עובדת בחברה מסויימת כבר מעל שנתיים, לאחרונה להרגשתי החברה מורידה לי בשכר על דברים שלא חתמתי עליהם(לדוג' הפסקות)
ניגשתי למנהל שלי הישיר שפנה לאגף משאבי אנוש על מנת להוציא לי את הסכם העבודה
לטענתם החוזה אבד,
מה אני עושה במיקרה הזה ?
והאם חוזה גינרי עוזר לי ?
תודה רבה
אנונימי
08/10/2020 12:34
שלום ,
התפטרתי מעבודתי לאחר 5 שנים בתאריך 5.8.
אך את התלוש האחרון עם השכר קיבלתי ב 6.10 לאחר חודשיים .
זה חוקי ?
מעיין
07/10/2020 22:49
היי אנחנו עושות שיחות וידאו אירוטיות ומצלמות אירוטיות ומוכרות סרטונים חמים פרטיים שלנו בוואצפ:

דורין 055-9176619

קורל 050-3484450

מאיה 050-7291168

ליטל 055-3386259

דנה 055-3386275
שרון קליין רז
07/10/2020 17:42
שלום,

האם אני זכאית להמשך קבלת תשלום בגין החזקת רכב כאשר אני עובדת מן הבית. עובדת במגזר הציבורי.

תודה ר,ה
אוריה
07/10/2020 14:48
שאלה ברשותכם,

אני עובד בחברת אבטחה ששילמה לי על קורס אבטחה בסיסי ולפיכך חייבה אותי על פי חוזה ל9 חודשים. בחוזה כתוב שעלות הקורס היא כ-6,000 שקלים, אך מבדיקה עם חשבת השכר התברר כי ההכשרה עלתה כ-3,000 שקלים בלבד. האם זה חוקי שמקום העבודה ידרוש ממני החזר של 6,000 אם אני עוזב עכשיו לפני תום החוזה?
אורטל
07/10/2020 12:46
עובדת במפעל מוכר ,
בעל המקום !! נכנס זועם כי לא היה מוכן משהו בזמן (שלא בידי אותה העובדת)
והתחיל מול הלקוחות לצעוק עליה , לקלל
מילים כמו "סמרטוט ,שרמוטה , מי את בכלל??? "
אותה חברה קיבלה הלם ולא בדיוק ענתה .
חלק מהעובדים אמרו לו איך אתה מדבר
ואז מנהל המקום התחנן בפניה שלא תתייחס (לבעל המקום) ושיכנעה שתישאר לעבוד .
חשוב לציין שבזמן שהוא פונה אליה בצעקות ומילים יפות !!!! היא אמרה לו אל תפנה אליי , אני מסיימת פה עוד חצי שעה והולכת מכאן . (מה שלדעתי לא הייתה צריכה לעשות) שיהיו לה שעות .
איך בועטים בו מכל המדרגות?
תיקי
07/10/2020 12:44
רוצה לברר לגבי קופאית בסיום העבודה מצהירה כמה כסף יש בקופה לדוגמא: 10 מטבעות של 5 שח
ואז מגיעה לקופה ראשית למסור דוח שיוצא מהקופה תצהיר של כמה סהכ כסף (סיכום) ובקופה ראשית מראים לי סיכום שהקופה קיבלה איקס כסף ושיש חוסר בין הדיווח שלי לבין ריכוז קופה.

מאשימים אותי בתור קופאית שאולי נתתי יותר עודף ומחייבים אותי לחתום על חוסרים בקופה. ומורידים מהמשכורת את החוסרים .לטענתם זה הנוהל של הסופר, ככה מתנהלים.
השאלות:

1)תקין? חוקי?

2)מותר להם להוסיף בחוזה העבודה סעיף שאומר שקונסים במשכורת חוסרים?
קלי
07/10/2020 12:19
מכרה לעבודה התחילה איתי וכשסירבתי פתחה מלחמה נגדי, בהתחלה רק בקללות ברשתות חברתיות (בשיחות ביני לבינה) חסמתי ולא ייחסתי לזה חשיבות, מאז קיבלתי מיליוני שיחות ממספר חסום והיום התברר לי שזו היא, בגלל שהיא חסומה אצלי בכל מקום הפלטפורמה היחידה שאני מקבלת התראות עליה (ואין אפשרות לחסום אותה גם משם) זו האפליקציה me

*אני עובדת בחינוך לגיל הרך בתור גננת אוהבת את העבודה שלי ועושה אותה נאמנה!

היא שינתה את השם שלי ממספר מכשירי טלפון שיש לה ל: כרמל מעודה
בעבר הייתי זוכה להיות רשומה בקללות שפשוט הבלגתי עליהן, אבל עכשיו זה מסכן את שמי הטוב וממש בלי שום סיבה!
יש מה לעשות עם זה בפאן המשפטי לגבי ההטרדות האלה? או לבלוע את הצפרדע ולהמשיך לשתוק?
דרור
07/10/2020 12:16
אובחנתי עם פיברומיאלגיה לפני כחצי שנה. הכאבים התחילו לפני יותר משנה ואז נאלצתי לעזוב את העבודה שהייתי בה, וירדתי בכושר ההשתכרות.

מבחינת טפסים של ביטוח לאומי יש לי אבחון של ראומטולוג, המלצות טיפול שלו ושל פסיכיאטרית, והמלצות טיפול של רופאת משפחה.

למיטב הבנתי רקע של דיכאון גם קשור לתביעה ואני מנסה להבין האם יש לי את כל הטפסים הנדרשים להגשת תביעה והאם עדיף לפנות בעזרת עורך דין.

בנוסף אם אני מגיש את התביעה לבד - על איזה נקודות אני צריך לשים דגש?
טופז
07/10/2020 12:14
אני עובדת במקום עבודה שנה ו 3 חודשים.
עקב מעבר דירה למקום מגורים חדש (לא עולה על 60 ק"מ) אני נאלצת לעזוב את עבודתי.
קיימת אצלי בעיה רפואית , התקפי חרדה שאני לא נוהגת בכבישים בין עירוניים או נוסעת בתחבורה ציבורית ובגלל סיבה זו
לא אוכל להמשיך לעבוד בעבודתי ואאלץ להתפטר.
יש לי 2 שאלות:
1. האם ההתפטרות שלי יכולה להיחשב סיבה מוצדקת מול ביטוח לאומי עם אישור מרופא משפחה ואקבל דמי אבטלה?
החל מ1 לאותו חודש או שאצטרך לחכות 90 יום?
2. בעקבות תקופת הקורונה דין מפוטר זהה לדין מתפטר ?
סיון
06/10/2020 09:29
לא קיבלתי דמי אבטלה של יולי, אוגוסט ועכשיו תכף על ספטמבר.
אני רשומה כעובדת ב3 עבודות. חזרתי לעבוד רק באחת מהן (שכר של כמה מאות בחודש). ומאותו רגע הם הפסיקו להכניס לי אבטלה למרות שהם אמורים להכניס את מה שמגיע לי פחות הכמה מאות האלה.
שלחתי את כל מה שהם רצו וכשהתקשרתי כל פעם אמרו לי משהו אחר: "כן הגיע אלינו, לא הגיע אלינו". בפועל באזור האישי שלי כתוב בדיוק מה שלחתי ומתי, אז אי אפשר להתווכח עם זה..
אני באמת לא מבינה מה קורה שם, מרגישה שנפלתי בין הכסאות ושמזלזלים בי כאזרחית שומרת חוק.
אשמח לעזרה
קיריל
06/10/2020 09:28
שלום רב,
אני פוטרתי מהעבודה הקודמת שלי בגלל שלא הגעתי לעבודה בגלל שהיה לי מחלה והיה לי אישור לכל התקופה שלא הופעתי לעבודה שהרופא נתן לי עקב שלא יכולתי ללכת !
המכתב נכתב במילים שאם לא התייצב לעבודה אראה את עצמי מתפטר מהעבודה !
אני נתתי כל המכתבים שלי מרופא שלא יכולתי להגיע לעבודה!
הסגנית של משאבי אנוש שלא מכירה אותי ולה שלחתי את כל המכתבים מהרופאים ! היא שלחה לי מכתב על התפטרותי מהעבודה!
האם זה חוקי?
תודה
מיטל
05/10/2020 15:28
לפני כשלושה חודשים בעלי החליק ונפל בעת שהיינו בחופשה שבר את הקרסול שבר לא פשוט שהצריך ניתוח. הגשנו דמי פגיעה כמובן שאישרו עכשיו הסתיימו 3 חוד' ועדיין לא יכול לחזור לעבודה התחלנו בתהליך של נכות כללית וכן אובדן כושר עבודה עד שאתמול בעבודה שלו הטילו פצצה ושלחו מסמך שאומר שהוא יצא לחל"ת 3 חודשים.

כמובן שעדיין לא חתמנו על כלום מה עושים האם הם יכולים לחייב אותו (הוא עובד שנתיים ועדיין לא בקביעות) כשהוא במצב הזה? (נוצלו כול ימי המחלה) והאם זה יכול לפגוע בהגשת נכות הכללית שאנחנו צריכים להגיש?
לימור
05/10/2020 15:26
עבדתי באותו מקום עבודה עשר שנים. ביטוח לאומי שולם והוצהר עליי, לפני כשנתיים לערך נשלח צו עיקול משכורת לאותה מעסיקה, היא המשיכה להעסיק אותי ושילמה לי כרגיל.

לימים, כשסיימתי את עבודתי אצלה, א' כי נפצעתי בזמן העבודה, נשברה לי אצבע שמנעה ממני לעבוד כחודש, בד בבד,הם היום במעבר דירה, בית מלא קרטונים, וילדים שהיו בבית בחופש הגדול, ודאגה לבטל לי ימי עבודה בלי לשלם עליהם.

אני מבחינתי שלחתי לה מסר ברור שמבחינתי היא כבר לא מעסיקה אותי ודרשתי פיצויים. התחמקה תמיד מלקרא הודעות או לענות לי לטלפונים. אחרי חודשיים של התכתבויות, היא שולחת הודעה ששוחחה עם עובד
נטען כי היא לא יכולה לשלם לי כלום.

גם כשידעה שיש לי עיקול על המשכורת המשיכה להעסיק אותי. מה עושים בנידון? האם מותר לה לא לשלם אפילו סכום חלקי? האם בית המשפט יכול לעקל את כל סכום הפיצויים של עשר?

אשמח לתגובתכם. בברכת צהריים טובים מועדים לשמחה
א.ח
05/10/2020 15:21
היי, שאלה-
אני נחשבת עובד יומי עפ"י התלוש(משרה חלקית). צברתי X ימי מחלה ובחודש אוגוסט עקב מחלה הוצאתי את כל הימים שהיו לי.

המעסיקים שלי טרם שילמו לי את דמי המחלה בטענה שלא ברור אם אני זכאית לקבל אותן כיוון שלא הייתי משובצת לעבודה בתאריכים הספציפיים שבהם הייתי חולה (למרות שבעבר כן (!) שילמו לי דמי מחלה גם במצבים כאלו)

1. האם יש אמת בטענה הזו? שמותר לא לשלם לי דמי מחלה שצברתי כי זה לא נפל על יום בו שובצתי לעבוד?

2. הייתי אמורה לקבל את הכסף בתחילת ספטמבר ולא קיבלתי, כניראה גם החודש לא אקבל. האם זה נחשב הלנת שכר?
א.י
05/10/2020 10:20
עקב המצב (קורונה) וסגירת גנים לפני ראש השנה הודעתי למעסיק שאין באפשרותי להגיע לעבודה כיוון שאין מסגרות לילדיי וביקשתי לעבוד מהבית או שיוציא אותי לחל"ת , המעסיק החליט שאני יעבוד מהבית.. היום שלח הודעה שהוא מבקש שאגיע השבוע ליום אחד לעבוד במשרד ושאמצא סידור לילדים , עקב המצב הסברתי לו שאין באפשרותי להגיע השבוע למשרד אבל כן אוכל להגיע בשבוע הבא ( בעלי לוקח במיוחד יום חופש על מנת שאגיע למשרד) זה לא מצא חן בעיני המעסיק והוא שלח לי הודעה שמבחינתו אני מהיום בחופש כל השבוע ומכיוון שאין לי ימי חופש צבורים מבחינתו שאכנס למינוס ..כיום שאני לא מגיעה לעבודה מורידים לי שכר יומי ולא יום חופש במינוס .
השאלה האם מותר לו לעשות כך ?
יובל
05/10/2020 10:13
אני עובד שכיר בחברת אבטחה נמצא כחיוני עד לפני כשבוע שבועיים הייתי מקבל 5 משמרות (עובד 12 שעות ביום). בזמן האחרון ראיתי שהמשמרות פחתו ל-2 או 3 משמרות בשבוע.

בחוזה שלי כתוב שאני אמור לקבל 5 משמרות בשבוע. דיברתי עם האחראי עלי אמר לי שמקומות נסגרים והוא צריך למשוך אנשים לעמדות שלי ושל אחרים במקומות שאנחנו מאבטחים (לא בא ואומר אל תתן להם עבודה חלילה במצב הזה כולם צריכים כמה שיותר ).

שאל אותי אם אני רוצה לצאת לחלת או להמשיך ככה.

הבעיה שלי 1. אני לא יכול לצאת לחלת כי אני לא אקבל כלום מביטוח לאומי מכיוון שאין לי עדיין שנה עבודה איך שהבנתי צריך עכשיו שנה של תלושים.
2. אני לא יכול שיפטרו אותי כי אני לא אוכל לקבל פיצויים כי אין לי ותק במקום העבודה.

2 שאלות .. האם אפשר איכשהו לסדר משהו עם החלת וביטוח לאומי ?
האם בגלל המצב הפרת חוזה שאני לא מקבל משמרות נחשב או לא ? האם אני יכול להתפטר על הפרת חוזה ולקבל פיצויים כלשהם ?
סיון
05/10/2020 10:11
שלום,
פוטרתי מעבודתי, אני רוצה לבדוק איך מחשבים פיצויים פיטורין הבנתי שעמלת מכירה נכנסת לחישוב.
רשום לי בתלוש בונוס עמידה ביעדים. מצד אחד רשום בונוס ואז זה לא נכנס לפיצויים. מצד שני רשום עמידה ביעדים אז זה סוג של עמלה. בנוסף לגבי שעות נוספות- רשום לי בתלוש באופן קבוע שעות נוספות גלובליות... אני מגיעה לסביבות 130 שעות... כך שזה לא הגיוני שזה שעות נוספות, האם זה גם נכנס לפיצויים?
אשמח לעזרה
רעות
05/10/2020 09:44
לפני כחמישה חודשים התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש, לאחר כחודש וחצי נכנסתי להריון לא מתוכנן וכעת נודע לי שעליי להיות בתקופה של שמירת הריון בבית עד הלידה.

האם מותר למקום העבודה החדש לפטר אותי או להסיר אחריות? אשמח לדעת מה הזכויות שלי במקרה זה..
תודה מראש
שמוליק
05/10/2020 09:11
שאלה אקטואלית לקורונה ולמקרים המוזרים שהיא מביאה,
עובד אשר סיים את עבודתו אצל מעסיק א' בתאריך 30.9.20, והתחיל לעבודה אצל מעסיק ב' בתאריך 1.10.20. ביום עבודתו הראשון (1.10.20) נודע לו כי הוא צריך להכנס לבידוד עקב מקרה חשיפה בזמן עבודתו אצל מעסיק א' בתאריך 30.9.20.
מי נושא באחריות במקרה כזה?
אין חקיקה בנושא או תקדימים ובהינתן הנחיות חדשות שנכנסו לתוקף היום.
תודה מראש לעונים
חן
05/10/2020 09:07
אשמח לתשובה..
אני עובדת שכירה בחברה כבר שנה ו7 חודשים.
עד עכשיו קיבלתי תשלום עבור שעות נוספות (דרישת התפקיד) למרות שזה לא מצוין בחוזה - חוזה סטנדרטי.
האם המעסיק רשאי לבטל תשלום עבור שעות נוספות למרות שדורשים ממני להיות זמינה באותו הזמן? האם מדובר על הרעת תנאי עבודה לפי החוק?
מיכאל
05/10/2020 08:57
איך משפיעה שימוש \ אי שימוש באטמים \ אוזניות על תביעה לביטוח לאומי עקב ירידה בשמיעה (עבודה בתנאי רעש גבוהים)

ז"א רופא הגדיר כי הייתה ירידה בשמיעה, וסביבת העבודה היא עם רמות רעש גבוהות.

תסריט 1. העובד כן השתמש באטמים ובכל זאת נמצאה ירידה בשמיעה, איך זה ישפיע על תוצאות התביעה?

תסריט 2. בניגוד למצב בו העובד לא השתמש באטמים והייתה ירידה דומה בשמיעה. (המעסיק לא סיפק אטמים ועקב בטיחות לא ניתן גם להשתמש)
תודה רבה
איתמר
05/10/2020 08:55
אני בזמן חל"ת ומקבל דמי אבטלה מאז חודש מרץ. בחודש יולי הפסיקו פתאום לשלם לי את דמי האבטלה למרות שלא חזרתי לעבודה. מאז הרבה מיילים, הגעה לסניף של ביטוח לאומי פעם בשבוע וכל פעם תשובה אחרת וכל פעם מבקשים שאחתום על הצהרה שאני לא עובד. ובעיקר הרבה מרדף אחרי ביטוח לאומי בזבוז זמן וכאב ראש פסיכי...

העניין הוא שבפעם האחרונה שהייתי שם הפקידה הוציאה לי מכתב שמראה שאחד המעסיקים שעבדתי אצלו לפני שנתיים דיווח עלי שחזרתי לעבודה אצלו בתאריך 01/07. וכאמור מאז גם הופסקו לשלם לי את דמי האבטלה.

עושה אחד ועוד אחד וזה נראה כאילו אותו מעסיק דיווח עלי כדי לקבל מענק חזרה לעבודה. אם אני צודק וזה המקרה, נשמע לי כמו עבירה על החוק.

בעצם ההצהרה השקרית הזאת של המעסיק שעבדתי אצלו בערך חודש הביאה להפסקת תשלום דמי האבטלה שלי. האם יש משהו שאפשר לעשות נגדו?
מ.ש
05/10/2020 08:54
בחורה צעירה, מדברת עברית ברמה בסיסית. מדובר על דיני עבודה.
עבדתי כשנה וחצי באחד הרשתות מזון במרכז הארץ. אני עבדתי 5 ימים בשבוע בדרך כלל במשרות בוקר. יתרת חופשה לסוף ספטמבר 1.5 ימים. מנהלת הסניף לא בן אדם הכי נחמד. תמיד צועקת על העובדים ומכריחה לבצע משימות שונות שלא קבענו שאני אמורה לעשות אותם.
שבוע שעבר הגעתי לעבודה בבוקר לפי הסידור ואחרי שעתיים של עבודה שוב היה סכסוך עם המנהלת. היא התחילה לצעוק ועניתי לה. היא הורה לי ללכת הביתה ואם לא אלך היא תקרא לקב"ט. התלוננתי על התנהגותה למנהל האזורי. הוא אמר לי שאם היא מבקשת ללכת הביתה אני חייבת ללכת, אבל לפני שאלך הוא אמר לי לחתום על איזה טופס. חתמתי והלכתי. מסתבר שנתנו לי לחתום על מכתב התפטרות (עברית שלי ברמה בסיסית). באותו יום שלחתי לה הודעה שאני לא בקשתי להתפטר ולא אמרו לי שזה מכתב התפטרות. היא ענתה לי שאני הייתי בהיסטריה ובעצמי אמרתי לה שרוצה לעזוב. כתבתי לה שזה לא נכון וזה לא מה שקרה באמת.
אחרי חצי שעה הודיע לי שמחר (יום חמישי) אני חייבת להגיע למשרד לשיחה עם מנהל האזורי. שאלתי אותה עם מדובר על שיחת שימוע, ענתה לי שכן, כי היא בקשה לפטר אותי בשביל שאקבל פיצויים ואבטלה.
בסיום השיחה לא נתנו לי שום פרוטוקול. לא היו שום טענות מצד המעסיק והוא אמר שאני יכולה לחזור לעבודה. הסברתי לו שוב את המצב, אמרתי שהיא כל הזמן צועקת, לא התייחסה לתלונה שלי על הטרדה לפני כחצי שנה ואני לא מסוגלת לעבוד איתה. הוא הציע לעבור לסניף אחר.
ביום שישי שלחתי הודעה למנהל הסניף. הוא אמר שקודם צריך לדבר איתי ואז לראות איך ממשיכים. אמרתי לו שאני עובדת כבר שנה וחצי בחברה ומנהל אזורי אמר לי שאני ממשיכה לעבוד אצלו. הבטיח לבדוק ולחזור. כרגע אף אחד מחברה לא עונה ואינני יודעת מה לעשות.
בתקופה הזאת קשה למצוא עבודה ובגלל שהם לא פיטרו אותי ולא שלחו לחל"ת אינני זכאית לאבטלה.
מה ניתן לעשות במצב הזה?
יעל
04/10/2020 23:16
חופשת הלידה שלי נגמרת בדצמבר.
אם אני מתפטרת עכשיו לטובת גידול הילד וצריכה להמתין 90 יום(בהנחה שלא מאשרים לי ישר), הספירה של ה90 יום מתחילה מיום ההתפטרות? או מסיום חופשת הלידה?
בנוסף, האם אהיה זכאית לדמי אבטלה עד יוני 21?
יש לציין ששעות העבודה הן מעל 8 שעות ביום. אז מניחה שיש סיכוי שיאשרו ישר אבטלה מבלי להמתין 90 יום. אבל מבררת כדי לדעת את כל האופציות שיכולות להיות..
תודה!
ברי
04/10/2020 14:30
היי, אני עומדת לפני גירושין ומבקשת לברר לגבי השלמת הכנסה, האם דמי המזונות ושכר מעבודה משוקללים ב"גובה ההכנסות" שלי לצורך חישוב זכאות להשלמת הכנסה?
maayan
04/10/2020 10:51
בעקבות מעבר דירה ולימודים הגשתע מכתב פיטורים בהצראה של חודש מראש חשוב לי לציין שבחודש האחרון לא עבדתי כלל ולא עידכנתי מה הסיבה
קיבלתי הודעה שאני אחוייב על הימים האלה שהחסרתי
בנוסף לא קיבלתי פיצויים ולטענת משאבי אנוש לא זכאית
זה תקין ?

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים:
פורום
פייסבוק
ייעוץ אישי
אנחנו כאן בשבילך!
לכל עובדת ועובד יש זכויות לפי חוק. פגעו בזכויות שלך? רוצה לבדוק מה קובע החוק?
כתבות והודעות בפורום
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!