פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 159
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

מור
21/02/2020 15:35
אני מוכרת בחנות סטוק, אני חשופה לקהל רחב מאוד , ורוב האוכלוסיה שלי היא אוכלוסיה טובה אבל מעטים מתוכה הם לקוחות פוגעניים כאלה שמקללים שמדברים אליך כאלו שאת רכוש שמשפילים ומאיימים שעושים שיימינג בפייסבוק .. איך אני יכולה להגן על עצמי מפניהם בתור עובדת מול לקוח ? זה לא נראה לי הגיוני שלצרכן בגלל שהוא צרכן יש אופציה להתנהג איך שבא לו בעוד שאני בגלל התפקיד שלי כנותנת שירות עם הידיים כבולות .. אני מרגישה חשופה מול אנשים
אילנה
21/02/2020 10:37
אני עובדת במקום עבודה פחות משלושה חודשים ונאלצת להתפטר שכן מנכ"ל החברה עושה דברים על גבול האתי והחוקי. בנוסף, הוא מאלץ אותי לעבוד מעל 12 שעות ביום, התקין מצלמות בתוך החדרים ואפילו נכנס לחשבון המחשב שלי כאילו הוא המשתמש.
מה התהליך שעליי לבצע על מנת להתפטר כדין מפוטר? מי אמור להכיר בכך והאם להעלות את טענותיי בכתב?
תודה.
חיים
20/02/2020 12:57
אשתי במ"ומ במקום עבודתה היות והעבירו אותה מחלקה עם תנאי שכר שונים מהחוזה שעבדה עד עתה והיות ונראה לנו שהתנאים החדשים אינם משתווים לקודמים
אשתי עכשיו לא הולכת לעבודה בכדי שלא יחשב כהסכמה לתנאים החדשים האם נוהגת נכון וא"כ האם הימים בהם לא עובדת על חשבון מי זה יש לציין המעבידה לא מגיבה לטלפונים וכל דבר אחר ונראה כהתחמקות
זואי
20/02/2020 12:11
מישהו יודע לענות לי על השאלה הבאה?

עובדת שעתיים בבוקר בחברה מסויימת,במשך 9 חודשים כבר
אני רוצה להתפטר ולדעת כמה ימי התרעה מוקדמת אני צריכה לתת להם.

חשוב לי לציין שאת החופשות ואת הימי מחלה בתלוש שכר הם סופרים לפי משרה של שעתיים ביום ולכן צברתי עד כה רק יום אחד של חופש בכל ה9 חודשים האלו
אולי זה גם קשור לספירת ימי התרעה מוקדמת?
אורטל
20/02/2020 10:36
• פוטרתי ב (1/9/18)לאחר 8 חודשי עבודה
• לאחר 4 חודשי אבטלה התחלתי לעבוד שוב (2/1/19) באותו מקום עבודה (המעסיק פנה אלי)

שאלה- במידה והמעסיק מפטר אותי היום האם עליו לשלם את מלוא הפיצויים עבור כל התקופה???

ידוע לי כי מאחר ואין נתק של 6 חודשים בין תקופה הראשונה לשניה, למעשה אין ניתוק יחסי עובד מעביד ולכן חלה עליו החובה עבור כל התקופה אך לטענתו הנתק שאמור להיות לפי חוק הוא של 3 חודשים ולכן אין עליו חובת תשלום על כל התקופה.

אודה לעצתכם.
שיר
20/02/2020 10:35
היי חברים, שואלת עבור חברה בהיריון,
המעסיק רוצה לפטר והגיש בקשה במשרד הכלכלה, לאחר השימוע במשרד הכלכלה העובדת הוציאה מחלה, המעסיק קיבל היתר לפיטורים.

העובדת עדיין בחופשת מחלה (יש ימי צבירה) , האם יכולים לפטר אותה מיידית או שצריך לחכות עד שתחזור למרות שהם קיבלו היתר?
פז
20/02/2020 09:53
סגרתי בחוזה עבודה שכר נטו ועוד 500 ש"ח נסיעות.
בחודשים הראשונים קיבלתי את מה שסגרנו בחוזה.
לאחר 4 חודשים התחילו להפריש פנסיה והמעסיק לקח מהמשכורת שלי רטרו עבור החודשים הקודמים.
אם סגרנו שכר נטו,הוא צריך להוריד לי פנסיה מהשכר נטו?
אבקש לשמוע חוות דעת של עורך דין מומחה בדיני עבודה
לירון
20/02/2020 08:31
שאלה בנושא פיצויי התפטרות ממקום עבודה -
אני עובדת באותו מקום עבודה כמעט שלוש שנים, ומתכננת מעבר דירה לחיפה.
מקום העבודה נמצא בנס ציונה.
האם אני רשאית לקבל פיצויי התפטרות בגלל מרחק שהוא מעל 60 ק"מ ממקום העבודה? מה גובה הפיצויים?
תמר
20/02/2020 08:18
היי שלום לכולם ,

אשמח לעזרתכם , עבדתי במשך שנה וחצי כמנהל פרויקט ותשתיות.

פוטרתי בשל סיבה גמר פרויקט - הפרויקט רחוק מלהיגמר ... (ידוע שכבר גויס משהו אחר לתפקיד שלי).

מספר דברים שקרו:

1. רשמו לי פיטורים עקב גמר פרייקט – (הפרויקט רחוק מלהגמר).

2. מאלצים אותי להחזיר את הרכב עכשיו – ולא בסוף העבודה (כלומר החודש שנותנים) - במעמד מכתב הפיטורין.

3. כנ"ל גם לסלולרי (לא הקו – המכשיר) – המכשיר נרכש כי הוא נהרס בעקבות הפרוייקט.

4. נתנו לי מכתב פיטורין ראשון במהלך חופש מחלה – ועכשיו נותנים לי מכתב חדש.

אשמח לעזרתכם בנושא מה כדי לעשות?
אלון
19/02/2020 17:50
היי .. לפני כ 8 חודשים גיליתי שיש לי סרטן הערמונית לפני חודש וחצי עברתי ניתוח כעט אני בהחלמה בבית כמובן לא עובד ולא אעבוד עוד חודש חודשיים לפחות .. לפני הניתוח הגשתי טפסים לביטוח לאומי והם דחו אותי .. האם אפשר לקבל כסף או נכות ? אני עובד עירייה ורוב המשכורת שלי מבוססת על כוננות שעות שבת ושעות כוננות שבחודשים אלה כמובן שלא אקבל משכורת מלאה .. העבודה שלי פיזית לכן לא יודע אם אוכל לחזור לפעילות מלאה .. אני בן 56
אור
19/02/2020 17:09
יש לי שאלה אשמח תעזרו בתודה מראש
אז ככה אני עבדתי במקום מסויים והבוס שלי לא הסביר לי כל כך איך פותחים את הדלת של החנות ואז אני ועוד עובד פתחנו את הדלת הוא מבחוץ ואני במפנים והמפתח נשבר בדלת בהתחלה הוא אמר לי הכסף לא יורד ממך הוא יורד מימני ועכשיו שעזבתי הוא רוצה להוריד לי כסף על זה ועל חוסר בקופה שהוא יודע מי אחראי לזה הוא יכול להוריד לי כסף מהמשכורת על זה?
אליהו ח.
19/02/2020 17:09
בתאריך 16.01 זומנתי לראיון עבודה בבית תוכנה, כמה ימים לפני הראיון התבצע ראיון טלפוני שבו פירטו על התפקיד, שאלו שאלות רלוונטיות וכו׳.

לראיון זה התכוננתי נפשית ומקצועית ואכן היה ראיון עינייני ובסופו שוחחתי עם המראיין על פרטי שכר ונאמר לי שיחזרו אליי תוך ימים ספורים.

מאז לא שמעתי מהם לא בכתב ולא בע״פ, ניסיתי לצור קשר לאחר שבועיים אך ללא מענה.

מה האפשרויות העומדות בפניי?

* רק אציין שמעולם לא תבעתי מעסיק משום סיבה שהיא, אלא שבמקרה הזה ההתעלמות הבוטה חצתה את הגבול והחלטתי למצות את זכויותיי .

תודה מראש לכל עורך דין שימצא זמן לסייע.
מור
19/02/2020 14:04
היי שואלת בשביל חברה ,
היא קיבלה שיחה מהמנהל שלה , שיחת נזיפה , ובאותו היום קיבלה הודעת וואטסאפ עם זימון לשיחת שימוע למחר בצהרים ללא פירוט של הדברים וכתב רק "בהמשך לשיחתנו" , העבודה מתבצעת מהבית , היא עובדת כמה ימים לפני שיש לה ולק של שנה .
היום היא המשיכה לעבוד כרגיל עד שהיא צריכה לצאת לשימוע . בבוקר היא קבילה טלפון מהמנהל שתביא את הטלפון של העבודה כולל המטען בטענה כי את השיחות הוא יקבל ויותר נוח מהמכשיר .

השאלה היא - האם הזימון לשימוע תקין ?
והאם זה שהוא ביקש להחזיר את הטלפון והמטען לא מראה כי הוא כבר החליט שהוא רוצה את סיום העסקתה?

תודה לעונים !
ירון
19/02/2020 17:07
על פניו נראה כי השימוע אינו תקין, מבחינת תוכנו וההליך שבו ננקט. כמו כן, נראה כאילו הוא כבר קיבל החלטה ולא מגיע לשימוע בלב פתוח. בהחלט יש מקום לטעון כנגד ההליך.
קסם
19/02/2020 15:45
מה ניתן לעשות עם מקום עבודה שבמשך 4 חודשים מחסיר לי כסף מהמשכורת
הגיע למצב של מאות שקלים כבר
כל חודש נאמר לי ״חודש הבא זה יתווסף״ וכל חודש חסר עוד ועוד כסף
לא רק זה עכשיו גם מורידים לי מהמשמרות
יש איך להכנס בהם?
מדובר גם בעבודה מועדפת ואני חיילת משוחררת
אביטל
19/02/2020 14:41
שלום,
אני עובדת ממאי 2018 במקום עבודה מסוים. החוזה שלי היה אמור להסתיים ב15.11.19, אך נכנסתי להריון באפריל. האריכו לי את החוזה עד 15.6.20 באופן אוטומטי. ילדתי ב24.12.19 ואני רוצה לקחת חופשת לידה קצת יותר ארוכה.

איך זה הולך מבחינת החוק? מהרגע שאני מחליטה לחזור המעסיק חייב להעסיק אותי במשך 60 ימים, לא משנה מתי אני חוזרת? האם יש צורך לחתום על חוזה חדש ל-60 יום האלה? האם אני צריכה כבר עכשיו להודיע מתי אני חוזרת?
ליאם
19/02/2020 14:05
יש לי שאלה,
האם מותר לפטר אדם בלי שימוע אחרי כמעט חודשיים?
כי מה שקרה שככה עשו, הודיעו לי שאני לא ממשיכה ואז ניסו לכסות תחת והתקשרו אליי לזמן לשימוע 3 ימים אחרי?

המנהלת שם ביקשה ממני לכתוב בכתב יד שאני מוותרת על שימוע במקרה שאני מחליטה שאני "השלמתי עם העובדה"...כרגע לא עשיתי זאת.

אבל משהו מרגיש לי מסריח.

אשמח לעזרה.תודה ליאם:)
ליאור
18/02/2020 15:20
צהריים טובים.
חברת השמה המקבלת מהביטוח הלאומי את קצבת הסעד עבור העובד הזר של קרוב משפחה ומשלמת לעובד הזר אחת לחודש, טוענת שעשתה טעות שנמשכה שנה וחצי ושילמה לעובד הזר אחת לחודש יותר ממה שהייתה צריכה וכעת מבקשת מקרוב המשפחה הנ"ל לשלם לה את סכום הטעות שהיא עשתה (סכום של 18 חודשי טעותה) האם על פי החוק הוא צריך או לא צריך להחזיר לחברה את הסכום בגין טעות שהיא עשתה?
צדי
18/02/2020 14:41
בשנה האחרונה עבדתי כשכיר בבית דפוס במשרה מלאה (עוד שבועיים זה שנה בדיוק),אני סטודנט במסלול לימודי ערב,בראיון עבודה הודעתי שאני סטודנט והובטח לי התחשבות בתקופות מבחנים.
במהלך השנה הצטרף מנהל חדש שקצת התקשה לקבל זאת.
אותו מנהל הוא לא המנהל הישיר שלי אלא אבא של המנהל הישיר שלי.
יש לי צילום מסך של שיחות שלי עם המנהל הישיר עם בקשה לחופשים בתאריכים מסויימים בשביל המבחנים וגם אישור על כך.
בזמן החופשה כנראה שהיו לחצים בעבודה ומכיוון שלא יכלתי לתת מענה הם לא כ"כ אהבו את זה.
כשהגעתי לעבוד ביום שסוכם,המנהל הגדול יותר (החדש יחסית) ניגש אלי,אמר לי בוקר טוב,הורה לי להדפיס שעון וללכת הביתה,אמר שמחר יהיה שימוע.
כששלחתי לא אח"כ הודעה בוואטסאפ שזימון לשימוע צריך להיות בכתב,הוא טען שחא הייתי סבלני ולא חיכיתי (למרות שאספתי שם את הדברים שלי במשך 10 דק) ואז הוא שלח לי תמונה של זימון.
כשהגעתי לשימוע מול בעל הבית ומולו,נאמרו שם דברים מפוברקים ולא נכונים על כך שלא עשיתי את עבודתי כמו שצריך,ושאני לא מתנהל בצורה טובה תקופה ארוכה,היה ברור לי שכאלה דברים יאמרו מכיוון שאין סיבה אמיתית לפטר אותי.
בסוף השימוע סוכם שאחייג למחרת לאותו מנהל ואשאל אותו על החלטתו הסופית,כמובן שהוא אמר לי לא להגיע יותר ולחפש עבודה אחרת.
משמע,נשלחתי הביתה ללא הודעה מראש,פוטרתי ללא הודעה מוקדמת,קיים סיכוי שפוטרתי לפני שמלאה לי שנה בחברה ע"מ שלא אקבל פיצויים,לא קיבלתי מכתב פיטורים ולא העתק של השימוע.
דבר נוסף שאני רוצה לשאול,במהלך עבודתח התבקשתי לעשות כל מיני דברים אישיים לסמנכ"ל,מכיוון שאני שליח ןאני תמיד בחוץ,התבקשתי להוציא את הילדים מבית ספר,להביא לו,לאשתו או לילדים אוכל הביתה,יש הןדעות שמוכיחות שאני מסרב לעשות את הדברים ובכל זאת הוא אומר לי לבצע אותם,בפנים הוא גם דאג להגיד לי שזו חלק מהעבודה ואם לא מתאים לי אוכל ללכת הביתה,לא הייתה לי ממש ברירה אז המשכתי לעשות זאת,שלא נדבר על כך שזה תמיד גזל ממני את זמן ההפסקה וגם זה מתועד.
זה קרה יותר מ30 פעמים בקיץ וזה קרה עד לפני שבוע לפחות פעם בשבוע.
האם יש לי על מה לתבוע? האם משתלם?
ב.מ
18/02/2020 14:41
הייי, צהריים טובים, שאלה בשביל מכרה.

נניח שא' הצטרפה לעבודה בה חתמה על חוזה עם קנס יציאה על 3 חודשים ראשונים על סה"כ 3000 ש"ח

א' עוברת באותה תקופה בדיקות רפואיות, וגילו לה סרטן

מבחינת העבודה קשה לה מאוד לתפקד עד כמעט בלתי מסוגלת (תופעת לוואי של המחלה)

יש אופציה לעובדת א' להתפטר עקב בעיה רפואית ללא קנס היציאה?

אשמח לתשובות של עורך דין שמבין בתחום
נ.י
18/02/2020 13:37
לאחר 3 משמרות עבודה + 4 משמרות של התלמדות, וכמובן עם חוזה עבודה מסודר וחתום.
האם זה חוקי לפטר עובד במצב כזה בטלפון וללא שימוע? יש תנאים בהם מותר לעשות זאת? מה גם שלאחר שכנוע הם אמרו שישקלו בכל זאת להשאיר את העובד, ולאחר יומיים של המתנה החזירו שוב תשובה שלילית...

האם יש מה לעשות בנושא בכלל?

תודה!
ויקטוריה
18/02/2020 10:43
בוקר טוב לכולם
יש לי שאלה
אם יש מישהו שיושב בבית אחרי תאונת עבודה וממתין לפני ועדה רפואית לנכות ומחכה לניתוח...

עכשיו הוא מחליף רכב לרכב גדול יותר
אמרו לו שאם הוא קונה רכב ורושם על בשם שלו, אז ביטוח לאומי לא נותן לו נכות, ומפסיק לשלם לו כסף.
(חשוב לציין שיש לו רכב על שמו, הוא פשוט מחליף לרכב גדול יותר).
השאלה היא זה באמת ככה ?
אשמח לעזרתם
יום נפלא
רז
18/02/2020 10:10
שלום לעורכי דין המומחים בתחום דיני העבודה,

בתחילת חודש דצמבר נקבעו לי 2 ימי עבודה לחודש פברואר, כל יום עבודה הוא של 8 שעות,150 שח נטו לשעה, כלומר 1200 שח ליום עבודה, סכום לא קטן לסטודנט.

פחות מ24 שעות לפני יום העבודה השני ביטלו לי אותו(אמור להתחיל ב9 בבוקר, שלחו לי הודעה ב13:00, בזמן שאני עסוק בעבודה של היום הראשון)

שאלתי את הנציגה מה מגיע לי מבחינה כספית על ביטול של פחות מ24 שעות לפני והיא טענה שאין שום פיצוי.
האם על פי חוק מגיע לי משהו על ביטלל בהתראה כזאת קצרה?

מבחינת נזק, זאת לא העבודה היחידה שלי ובגלל שקבעתי את ה8 שעות האלה לא יכלתי לקבוע שום דבר אחר.
שאנל
17/02/2020 12:12
היי אשמח לעזרה ב2 שאלות:

1. עברתי משב"ס לארומה עם קרן פנסיה פעילה שמשכו לי אותה רק בתחילת 1/2019 כמו כן רק אז התחילו להפריש לי פנסיה וחצי שנה לא הופרש לי. המעסיק טוען שהייתי צריכה להביא מסמך שבו יש לי פנסיה פעילה ב2018 בשביל להפריש לי פנסיה מהשנה הזו ועכשיו הוא לא יכול להפריש רטרו (כבר לא עובדת שם). האם זה חוקי שלא יפריש לי?

2. שברתי את הברך בגלל תאונת עבודה בתאריך 17/11/19 ולא תבעתי את ביטוח לאומי אלא פדיתי את הימי מחלה שנשארו לי. עכשיו צריכה להיכנס לניתוח וביטוח לאומי מבקשים את התאונת עבודה בזמן שהמעסיק מבקש את הימי מחלה שהוא שילם לי.

האם זה חוקי? אני תובעת בגין ימי המחלה העתידיים של ההחלמה מהניתוח.
טוהר
17/02/2020 11:24
היי,
אני עוד חודש בת 17 ועבדתי תקופה די קצרה בחנות פרחים, היה לי ריב גדול עם המנהל ב4.1 ומאז פשוט לא יצרנו קשר אחד עם השנייה להמשך עבודה וככה זה נשאר.

יום אחרי העברתי לו את שעות העבודה שלי והוא שילם לי בצ׳ק על חודש 12, היו לי שלושה ימים שעבדתי בחודש ראשון ולכן חיכיתי ל10.2 על מנת לבקש תשלום גם עליהם.

ולפני כשבוע שלחתי לו את השעות (סהכ 11 שעות)
ב12 לחודש הלכתי להביא את הצ׳ק וכשחזרתי הביתה גיליתי שהוא בכלל לא על שמי וגם לא תלוש המשכורת (הוא טען שהם ״התבלבלו״) ובמקום טוהר קורן היה כתוב טוהר פרץ עם מספר עובד אחר אך עם אותם שעות עבודה שלי וימים רק השם ותז שונה.

שלחתי לו את זה וביקשתי או שיכין לי צ'ק חדש או שיעביר לי באחת האפליקציות ומאז ועד היום ה16 לחודש הוא מסנן את ההודעות שלי ולא עונה לטלפון!

האם יש לי בכלל אפשרות לתבוע אותו ועל מה? או מה כדי לי לעשות לפני כדאי שאצא הכי הוגנת שאפשר?
עמוס
17/02/2020 11:22
שני עובדים במשכורת גלובאלית

עובד 1 עובד חצי שנה קיבל הודעת פיטורין בווצאפ ללא שימוע מה עליו לעשות כדי למצות זכויות

עובד שני עובד שנה וחצי קיבל בשעה 22:00 בלילה הודעת ווצאפ עם זימון לשימוע ומכתב מפורט שהזימון ליום ג הקרוב התראה של 32 שעות האם חוקי לתת זימון בווצאפ האם מקובל לשלוח את ההודעה בשעת לילה (הודעה שהעירה אותו משינה וערערה אותו מאוד).

יש לציין שבהודעת פיטורין לעובד מס 1 יש רמיזה ברורה כי המעסיק לא מעוניין להמשיך את העבודה איתם.

במקביל לקוחות של המעסיק אף אמרו לעובדים שהמעסיק מחפש צוות עובדים (הלקוחות הבינו מהמעסיק שזה על מנת להגדיל את הצוות) יש את זה מתועד.

אשמח לתגובה
ויקי
17/02/2020 11:21
בוקר טוב,
קרוב משפחה שלי רוצה להתגרש והחליט לעבור ממרכז לצפון הארץ. יקח לו כמה חודשים עד שיתגרש רשמית, אבל הוא כבר רוצה להתפטר ולעבור צפונה. מה הוא צריך לעשות כדי לקבל את פיצוים במלואו?

ושאלה נוספת - הבנתי, שאפשר להתגרש ללא עורך דין, רק להגיש מסמכים לבית משפט. אין פה עניין מזונות, הילדים כבר בוגרים אחרי הצבא, מתגרשים בהסכמה מלאה. השאלה היא לאיזה בית משפט ניתן להגיש בקשה? הקרוב למקום מגוריו הרשמית? או שזה לא משנה, אפשר לכל בית משפט? מה התהליך?
תודה רבה על זמנכם
שרה
17/02/2020 11:18
שלום. מתייעצת עבור עברה:

היא עובדת במשרד ממשלתי. בחודשים האחרונים היא קיבלה 3 זימונים לשימוע (פעמיים במייל ופעם אחת במכתב)

וכל פעם הבוסית שלה מתקשרת חצי שעה לפני השימוע ואומרת לה זהוא מבוטל ושתגיע לעבודה בזמן (לרוב תוך חצי שעה).

היום שוב ביטלה לה. ושוב חטפה צעקות למה לא הספיקה להגיע בזמן לעבודה. זה חוקי בכלל התנהלות כזו?
מה היא צריכה לעשות כדי להפסיק את הסיוט הזה? להתפטר היא לא מעוניינת כדי לא להפסיד פיצויים.
אביעם
17/02/2020 11:13
שלום רב,

עבדתי כמורה מחליף בחטיבת ביניים מהתאריך 31.12.19 ועדיין לא קיבלתי שכר.

למרות שפניתי למנהלת בית הספר מספר פעמים גם בכתב וגם בטלפון והיא אמרה שהנושא בטיפול והבטיחה לי בכל פעם שאקבל מקדמה עדיין כלום לא זז.

בשיחה הבוקר עם משרד החינוך התברר לי שהיא העבירה את הנתונים רק בתאריך 11.02.20 .

כאחד עשר יום מהמועד שהייתי אמור לקבל שכר ושאקבל את המשכורת רק בחודש מרץ.

חשוב לי לציין שאני אדם שמתמודד עם מחלה שאני אמור לרכוש תרופות קבועות חודשיות ואין לי את הכסף לכך וכמו כן חזרו לי הו"ק בחשבון ונשארתי בלי יכולת לכלכל את עצמי.

האם יש לכם עורך דין שיכול לעזור לי בנושא כיוון שאני אובד עצות.
הלנה
17/02/2020 11:08
יש לי שאלה .
הגשתי מכתב התפטרות ואחרי מספר ימים עקב גילוי של הריון ביקשתי מהם לבטל את זה.
המנהלת צוות הסכימה לבטל בתנאי שאני נותנת להם 2 ערב ולא 1 כמו שאני חתומה בחוזה עליו.
היא הבהירה לי שבמידה ואני לא יסכים היא לא תבטל את המכתב התפטרות.
הסכמתי עכשיו אחרי כמה שבועות מתחיל להיות לי בעייתי אני עובדץ בעוד עבודה ולא מסכימים לי עוד לא לעבוד פעמיים בשבוע מוכנים לאחד כמו שהיה חייבת לציין שהעבודה השניה היא אחרי העבודה הראשונה של שעות הבוקר ומרוויחה שם גלובלי על 4 ימים 4 שעות 3000 שקל.
ניגשתי לפני שבועיים למנהלת צוות לבקש לבטל את זה. לא הסכימה -לא חתמתי איתה על שום חוזה על זה שאני יהיה 2 ערב.
אני לא יודעת מה לעשות .
האם הם יוכלים לפטר אותי על זה?
האם יש אפשרות שהם לא יסכימו להחזיר אותי על החוזה המקורי ולא מה שסוכם בעפ?
רותי
17/02/2020 09:41
אם נגרם כאבים הולכים וחוזרים באוזניים בגלל עבודה בשירות לקוחות, ניתן דרך רופא תעסוקתי לקבל תפקיד אחר? יש לציין שלטענת ההנהלה אין רצון להעביר לתפקיד אחר. אם רופא תעסקותי אומר שאני לא כשירה לעבוד בשירות לקוחות, הוא לא יכול לפטר אותי אלא להעביר אותי לתפקיד אחר?

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!