שלום רב
לפני כשנה 1.5 יצאתי לשמירת הריון אחרי שעבדתי 3.2 שנים במקום עבודתי לאחר הלידה הארכת יאת חופשת הלידה עד כה (הילד כבן 9 חודשים עוד כמה ימים) אני מתכוונת לחזור לעבודה ב1.5 כשנה אחרי.
התנאים שהיו לי ניתנים לי באופן קצת שונה ז"א עבדתי 3 וחצי ימים בשוע עם ילדים כעט המנהלת רוצה להכניס לי גם שעות מטבח פעם בשבוע בטענה שאין לה מקום אחר לשים אותי בו.
כרגע אני שוב בהריון וחוזרת במטרה לקבל דרגה לקטן לשנה הבאה. המנהלת לא אומרת במפורש שלא רוצה שאחזור אבל בהחלט שולחת רמזים עבים בעניין חזרתי (לשכנע אותי שלא אחזור)
-כמו למה לך לחזור לא יהיו לך שעות לדרגה
-לא בטוח שנוכל לקבל את הילד לכאן שנה הבאה (כנראה שתהיה ועדת קבלה) \
- את בהריון יהיה לך קשה תחשבי על זה
באופן מובהק מראה לי עד כמה לא כדאי לי לחזור כי אני משבשת לה את הליכי העבודה שהתנהלו עד עכשיו
אפילו אמרה לעובדת שעדיין לא בטוח שאחזור (כי אולי מהשכנועים שלה אתחרט)
האם מותר לה לעשות לי את זה ??
אני יודעת שכשאחזור היא תנסה "למרר" את חיי ולעשות לי "עבודת פרך" על מנת שאעזוב
גם השתמשה בעבר במשפט
- אני לא אפטר בנות אלא אגרום להן
להתפטר מעצמן (ע"מ לא לשלם פיצויים)
לפי החוק הבנתי שכיום לכל עובד מגיעים
פיצויים גם עם הוא עוזב את העבודה
האם זה נכון??
אני יודעת שאפשר לקבל פיצויים עד 9 חודשים אחרי הילדה בטענה שאני נשארת בבית כדי לגדל את הילד
אבל אם עברו תשעה חודשים
וארגיש שבאמת לא אוכל לסבול את הישארותי במקום העבודה האם אני יכולה להתפטר ולקבל פיצויים כרגיל??
אשמח למענה
לדעת מה מגיע לי על פי חוק והאם המנהלת נוהגת כראוי בכך ששולחת משפטים כדי להבהיר לי כמה לא כדאי לי לחזור
נכון לעכשיו אין לי הקלטות של השיחות האלו אל הקלטה אחת של שיחה ראשונה שמנסה לסדר לי את הסדר יום ולהשאיר לשקולי את החלטותי אם לקבל את המשרה שניתנה לי או לותר עליה מה שאומר הורדת שעות במשרה (שזה יהיה בהסכמתי בסוף)