:) אני עובדת מעל שנה במשרה מלאה כמנהלת מכירות. העבודה הינה עבודה
מהבית 5 ימים בשבוע , בממוצע 10 שעות ביום.
חוזה העבודה שלי מכיל שורה אחת בכתב יד אשר מציינת את שעות העבודה שלי נכון לחודש הראשון. סעיף אשר לא רלוונטי לאור הסכם בע"פ, חתימה שלי ושל
המעסיק ותאריך.
בתחילת תקופת העסקה שלי בחברה גרתי במרחק של כ-70 ק"מ מהמקום ולצורך הרושם הטוב הייתי מגיעה אחת לשבוע ולעיתים גם יותר, לעבוד במשרדי החברה אם כי בהגדרת התפקיד אני עובדת מהבית. באחת משיחותיי עם המעסיק אמרתי: "אולי מתישהו כשאגור במרכז הארץ ויהיה לי רישיון אגיע לעיתים קרובות יותר".
לפני חצי שנה עברתי למרכז הארץ וכעת המרחק בין עיר מגוריי לבין משרדי החברה הוא כ-45 ק"מ. עדיין אינני בעלת רישיון נהיגה.
באחד מהביקורים שלי במהלך השנה מצא המעסיק לנכון "להתפרץ עליי" בפניי כל העובדים במשרד מאחר והיו אנשים רבים מידי בחלל והרעש הפריע לו (החלל לא מותאם ליותר מ-2 אנשים שעובדים במקביל, בסיטואציה המדוברת היו כ-6 אנשים שמדברים בטלפון כחלק מתפקידם). ולציטוט:"את עובדת מהבית ואין לך למה להגיע לפה עד הודעה חדשה". כבר עברו 3 חודשים ואני לא מגיעה למשרד כי אין לי עמדת עבודה, כי זה מאוד רחוק (שעה וחצי לכל כיוון בתחבורה ציבורית) וכי מאוד נפגעתי מהיחס ולא זכיתי להתנצלות.
בשבוע האחרון המעסיק אמר לי שהיה בינינו הסכם שאנחנו צריכים ליישם וההסכם אומר שאני אתחיל להגיע לפחות פעמיים או שלוש למשרד לצורך עבודה. בתגובה אמרתי לו כי הנסיעות האלו מאוד קשות לי וגוזלות לי זמן יקר מידי וגם פוגעות באיכות העבודה שלי. הוספתי שמאחר ואני לא ניידת ה"הסכם" עליו הוא מדבר אינו יכול להיות ממומש.
מכאן השאלה, האם בסיטואציה הנוכחית מדובר בהרעת תנאים והאם טענותיי נכונות? בתודה מראש.