עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 133
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

ליאורה
09/07/2020 21:13
השאלה לגבי צעירים שחזרו מחול בקורונה. לא עובדים. מהן הזכויות?
שאלה נוספת לגבי חיילת משוחררת שנה- מהן זכויותיה,? אינה עובדת
אילן
09/07/2020 20:27
האם חשrת הביטוח יכולה לא לשלם כלל תגמולי פנסיה עבור חודש ראשון שלאחר היציאה לפנסיה, בטענה מסמכי הפרישה הועברו אליה בתחילת החודש של היציאה לפנסיה ולא קודם לכן?
אורחת
09/07/2020 17:20
שלום רב,
עבדתי במקום עבודה במשך 3.5 חודשים ואז בישרו לי בשיחת טלפון על הוצאה לחל"ת בחודש מרץ בשל הקורונה, לא חתמתי על שום מסמך של חלת, לא קיבלתי דמי אבטלה בשל אי זכאות.
באפריל קיבלתי מכתב הארכה עד אמצע מאי ומאז לא שלחו לי שום מכתב הארכת חלת
רק כעבור חודש ביוני המעסיק יצר איתי קשר טלפוני לבדיקה מתי יוכלו להחזיר
בסוף השיחה הגשתי למעסיק מכתב מתפטר בדין מפוטר וכעת בגמר חשבון 3.5 ימי החופשה שצברתי לא שולמו ,המעסיק טוען שזו התפטרות שלי ורק הוא ייקבע התפטרות כדין מפוטר ושאני חייבת להם את התקופה של הודעה מוקדמת ושאני זאת שהייתי צריכה בחודש זה להיות בקשר עם המנהל וזה שלא הוצא לי מכתב הארכה לחוד שהמדובר זו טעות שלהם בתום לב....
רציתי גם לשאול האם מגיע לי פיצוי בגין אותו חודש שלא הוצא לי מכתב להארכת חלת? נשארתי ללא פרנסה ותלויה באויר כשהסטטוס לא ברור ולכן נאלצתי לחפש עבודה חדשה.
ענבל
09/07/2020 16:39
שלום,
המנהלת במסעדה שבה עבדתי שלחה לי מכתב פיטורים בווצאפ ללא שימוע
האם זה בסדר?
תודה
דורית
09/07/2020 16:27
שלום רב.
1. אני מעסיקה עוזרת בית פיליפנית אזרחית ישראלית( ת.זישראלית) משנת 2018. היא עובדת 4 ש״ש בעלות כוללת של 265 ש״ח לשבוע.כל שנה היא נוסעת לפיליפינים לחופשה על חשבונה למשך 50-60 יום.
2. האם אני מחויבת לשלם לה חופשה שנתית, ואם כן מהו הסכום וכיצד אני מחשבת אותו.
3. האם עלי לשלם לה בטוח פנסיוני, אם כן , מהו הסכום? מה קורה אם לעצים היא עובדת אחת לשבועיים ולא בהכרח כל שבוע.
בתודה מראש,
ד״ר קיי
אסי
09/07/2020 09:01
עבדתי בחברה במשך שנה וחצי שעובדש שכיר במסגרת משרה מלאה.

כשהתחילה תקופת הקורונה הוצע לי לצאת לחל"ת לאור המצב, ויצאתי.

בתאריך 31.5 קיבלתי הודעת וואטספ מהמנהלת שלי "עקב המצב אני צריכה להעביר לך שימוע במייל, אם תוכל למסור לי את המייל בו אתה זמין ורואה?

אמרתי לה בטח ושלחתי לה.

ב1.06 קיבלתי הודעת סמס עם זימון לשיחת זום 2 דקות לפני השעה 12:00 בצהריים בלי זימון ראשוני במייל כפי שציינה מההתחלה.
רשמתי לה שאני באוטובוס כרגע.

היא רשמה לי "זה שימוע על צימצומים- אתה רוצה לוותר עליו כרגע או שנמשיך עם זה ב13:00 נגיד?"

עניתי לה-
"זה שימוע משמע פיטורים?
אז בסדר אפשר לוותר עליו."
היא ענתה-
" שוקלים פיטורין, אני רק אבדוק שזה לא יפגע לך בזכויות שלך כמפוטר. סבבה?
ופה מתחילה התפנית-
ב6.7 אתמול קיבלתי הודעה
היא- "לא וויתרת בהתכתבות מעלה לשימוע?"

אני- נכון אבל לעדכן לפחות שאני מפוטר, לא עדכנת אותי לא חזרת אליי.

מאז ההודעה הזו לא יצרת איתי קשר-

שוקלים פיטורים - אני רק אבדוק שזה לא יפגע לך בזכויות שלך כמפוטר. סבבה?

היא- שלחתי לך מייל לעניות דעתי אבל אוודא.
המשכנו בינינו. ואז פשוט אמרתי בסדר לא משנה רק שישלחו לי את המסמכים למייל.

ואז אמרתי לה איך הגיוני שפוטרתי וב25.6 שלחתי לסמנכל כספים שאני זקוק לטופס 106 והוא השיב לי במייל חוזר שלא יכול לשלוח לי כי זה רק למפוטרים.
איך הגיוני שהוא לא ידע שפוטרתי ב3.6?

היא ענתה לי" לא אין מצב כנראה ענה תשובה שגויה.
היום קיבלתי 2מכתבים אחד הודעה על סיום העבודה "יסתיימו בתאריך 1.7 בתום תקופת ההודעה המוקדמת, החופפת לחופשה ללא תשלום שאתה שוהה כעת.

המכתב השני הוא בקשה להעברת זכויות בנוגע לפיצויים ותגמולים כי סיימתי לעבוד מולם ב30.6 ואני יכול לשחרר כספים. כששוחחתי עם חברת הביטוח בנוגע לכספים נאמר לי כי על כל מהלך העבודה שלי-שנה וחצי.
הפיצויים שלי עומדים על סך של 2400 שח
והפנסיה שלי על סך של 4800 שח.
מה שנשמע לא הגיוני בעליל.

האם אתם כעורכי דין רואים פה משהו לא תקין?
מה אני יכול לעשות בנידון.
תודה על התשובות
אושרה
09/07/2020 08:57
אני עובדת במכירות בעקבות הקורונה
המשכורת נפגעה, כששוחחתי עם ביטוח לאומי אחד מנציגות אמרה שהם לקוחים 10 תלושים מלאים לאחר שילדתי
ועל פי שלושה או שישה החודשים הכי גבוהים על פיהם מחשבים את חופשת הלידה מתוך ה10! זאת אומרת שגם את ה1/10 יכולים לקחת במידה והיא גובה יותר

לא הייתי בטוחה במילותיה , או שאני לא הבנתי אותה נכון או שהיא לא הסבירה ..
חיפשתי בגוגל ואין דף מידע שמראה את מה שהיא אמרה לי כך שמבחינתי בפועל הם יקחו את השישה חודשים האחרונים שבעצם פוגעים לי בדמי חופשת הלידה.

אבקש הכוונה ומענה מקצועי של עורך דין מטעמכם כי לא ברור לי מה הזכויות שלי.
karhoni
08/07/2020 17:15
שלום,

אני מועסק היום כמתכנת בחברת הייטק דרך חברת כוח אדם.
בקרוב החוזה שלי יסתיים וראיתי שאחד מהסעיפים בחוזה הוא:

"במשך תקופה של 10 חודשים מיום שקשר העבודה בין העובד לבין המעביד יגיע לסיומו מכל סיבה שהיא, לא יהיה העובד רשאי לעבוד או להיות קשור בכל צורה שהיא בגופים בהם עבד מטעם המעביד".

נראה שהסיבה שהסעיף הזה נכתב היא כדי שהעובדים יאריכו את החוזה מול המעביד וכך ימשיכו לקבל משכורות שהן פחות מ50% ממה שמקובל בתעשייה, וכך בעצם הסעיף הזה מונע ממני להיקלט בחברה.

ביום שהחוזה יסתיים אני אעבוד בחברה בה אני מעוניין להיקלט 3 שנים.
האם מדובר בסעיף חוקי?
מני
08/07/2020 15:06
שלום,
מעונין לתבוע ימי חופשה שקוזזו ללא סיבה הולמת.
מדובר על סכום של כמה אלפים בודדים.
איך מתייחס לכך בית הדין?
תודה
צפניה
07/07/2020 19:38
עובד לילה ימים:שבת-ה שעות:23-7
האם יכול לרשום חופש בשבת כשלא עובד במוצ'ש?
אם ערב חג ביום ד' ולא אעבוד מ יום ד.אעבוד שוב ביום האקבל ימי חג עבור ה,ו וחופש עבור ד,מוצ"ש
שרון
07/07/2020 14:51
היי

התפטרתי בפברואר 2020. התחלתי לחתום בלשכה במרץ. רק ביוני סיימתי להגיש את כל המסמכים שביקשו כי הייתי צריכה לשלוח השלמות.

היום קיבלתי את המכתב הלא הגיוני הזה.

הם מבקשים תלושי שכר של מאי-יוני למרות שיודעים שלא עבדתי בחודשים האלה וכבר התחלתי לחתום בזמן הזה.
מן הסתם אין לי תלושים לשלוח להם.

מצד שני, באתר כתוב שהבקשה שלי לדמי אבטלה אושרה.

יש לכם מושג מה אני אמורה לעשות?
תודה!
ניצן
07/07/2020 14:42
אני בהריון בסוף חודש 7, בחל"ת מחודש מרץ, המעסיק מנסה לפטר אותי, אני התנגדתי וכעת ממתינה להחלטה של משרד התמ"ת. השבוע כבר נכנסת לשבוע 33, כלומר אוכל להתחיל את חופשת הלידה.

האם יציאה לחופשת לידה תקפיא את התהליך ולא יוכל לפטר אותי? ואם כן מה קורה במהלך 60 הימים לאחר החזרה מחופשת הלידה בהם נדרש אישור על מנת לפטר אותי? האם יהיה עליו להתחיל את תהליך בקשת ההיתר מחדש?

הותק שלי במקום העבודה הוא מעל 13 חודשים, אבל מתוכם כבר 4 חודשים אני בחלת. האם הותק רלוונטי לצורך יציאה לחופשת לידה של 26 שבועות או שיחשב רק הותק שצברתי עד היציאה לחל"ת? (9 חודשים)? הוצאתי לחל"ת בצורה לא חוקית ללא אישור התמ"ת וללא תאריך סיום וגם ללא אישור להארכת חל"ת לאחר 60 יום, אבל אני לצערי זה כנראה לא רלוונטי.

תודה מראש
שירה
07/07/2020 13:57
שלום נפלתי בדרכי לעבודה
ביטוח לאומי הכיר בי כנפגעת עבודה
שלושת התלושים האחרונים שלי הם בממוצע של חודשי של 16000 למרות זאת ביטוח לאומי הכיר רק בכ30000 שכר רבע שנתי בטענה כי חלק מהשכר הוא לא שכר לביטוח לאומי
לא הבנתי מדוע , וגם בביטוח לאומי לא הצליחו להסביר לי
חלק מגובה התלוש מורכב ממשכרות יג, מענק שנתי
האם יש מה לעשות בנידון?

כמו כן אני צריכה להגיש תביעה לנכות בגין פגיעה בעבודה מתי כדאי להגיש אותה ?

בנוסף אני רוצה לתבוע את הרשות המקומית עקב רשלנות מאחר ונפלתי בעקבות עמוד תמורר שנחתך והשאירו את החלק התחתון פתוח מתי כדאי להגיש את התביעה ?
אביאל
07/07/2020 13:54
שלום עברתי תאונת עבודה וקיבלתי חודש מחלה מהרופא. אני בתביעה מול ביטוח לאומי ואושרו לי דמי פגיעה. להבנתי דמי פגיעה הם 75% מהשכר מנגד יש לי המון ימי מחלה שאני יכול לקחת מהעבודה. שאלתי היא למה להשתמש בדמי הפגיעה ולקבל חלק מהשכר כשאני יכול להשתמש ביתרת ימי המחלה שלי מהעבודה (יש לי 87) ולקבל 100% שכר?
יובל
07/07/2020 13:40
היי, שאלה שממש מציקה לי, אני עובדת בגן עירייה בתוך סייעת אישית וביחד איתי עובדות עוד שתי סייעות, אחת מהן עם תסמונת דאון.
יש לציין שהיא חרוצה ומסורה יותר מכולם ויכולה לעשות הכל בגן!
מה גם שאני והסייעת השנייה עובדות חצי יום ויש לנו יום חופש בשבוע והיא עובדת כל יום מ8 עד 4 וחצי ובנוסף 6 ימים בשבוע ללא חופש.

היום להפתעתי גיליתי שעד לא מזמן היא לא הייתה מקבלת בכלל שכר על העבודה והיום אחרי התעקשות של הגננת היא מקבלת 1000 שח בחודש שזה תשלום מגוחך! (מציינת גם שהיא עובדת בגן הזה מעל 10 שנים).
לי זה נראה ממש ניצול כי היא עובדת כמו כולנו ואפילו קשה יותר ולא נראה לי הגיוני.

מישהו שמבין?
שירן
06/07/2020 23:43
אנחנו עושות שיחות וידאו חמות בוואצפ מאמי, שלח לנו הודעה בוואצפ

054-8307207 קארין

054-8310836 אמילי

050-7291168 מאיה
אריאל
06/07/2020 18:54
קבלן מקבל לעבודה בחור בשכר חודשי מוסכם ומכובד.

עובדים יומיים , העובד מבקש הלוואה של 5000 שקל כי הילד צריך לעבור ניתוח.

הקבלן נותן בלי לחשוב פעמיים.

העובד ממשיך לעבוד כמה ימים ומבקש שוב 4000 ש"ח הקבלן שרוצה לתת לעובד הרגשה טובה נותן לו שוב.

עובדים ביחד בחודש הראשון 17 ימי עבודה מתוך 22 ימים שהעובד היה אמור לעבוד , לקראת סוף החודש ביקש שוב 4000 שח לקניית רכב בגלל המרחק מהעבודה והקבלן לא נתן. העובד החל להחסיר ימים ולהגיע בשעות ממש מאוחרות 9:00 - 10:00 .

תחילת חודש שני,
הקבלן נותן לעובד את ההלוואה ה3 כדי שיקנה רכב.

העובד טוען שקנה רכב אבל לא עשו לו ביטוח ועוד כל מיני תירוצים ובגלל זה הוא עדיין מגיע מאוחר אם בכלל.

אחרי כמה ימים העובד לא מגיע ולא עונה לטלפונים, מגיע יום כן יומיים לא וכן הלאה , במצטבר 3 ימי עבודה בחודש השני ואז ניתק קשר ולא ענה לטלפונים (סוכם שיחזיר שבוע בערך אחרי שהפסיק להגיע את הסכום שנותר מכל ההלוואות 4200 שח)

משם מתחילה סאגה שלמה של סינונים , סיפורים, שקרים, ניתוקים וכו'.

אחרי שעברו שבועיים לפחות מהמועד הראשון הוא טען שעשה העברה בנקאית ומחר הקבלן יראה את הכסף. (עד לאותה שיחה הקבלן שלח מליון הודעות והתקשר מליון פעמים . גם לאשתו שוענה שהוא אומר לה כל בוקר שהוא בכלל עובד עם אותו קבלן. ) כשהקבלן הבין שהוא משקר לאשתו אז החליט לא להיכנס בינהם ולא המשיך לדבר עם אשתו.

העובד המשיך בשקרים, כמובן שהכסף לא עבר וכל יום עשרות שיחות ללא מענה (גם בממתינות) ובקשות מהקבלן שיחזיר את הכסף.

ניתנו חמישה מועדים שונים לתשלום, כל פעם אותו סיפור.

הקבלן פנה לאשתו של העובד שלא ידעה בכלל על קיום החוב, (האישה היא זו שביקשה מהקבלן לקבל את העובד לעבודה)

אשתו ביקשה שהקבלן יחכה עוד כמה ימים והיא תחזיר תשובה מתי יוחזר הכסף, כי העובד עבר תאונה קשה והוא בבית חולים , שהגיע המועד לתת תאריך לתשלום היא התנערה וביקשה שהקבלן יעזוב אותה בשקט

הקבלן ביקש סליחה והסביר שמבחינתו הוא נעקץ על ידי זוג שתכנן להוציא כמה שיותר ושהבינו שנסגר הברז החליטו לסיים את העבודה.

אז פנה העובד לקבלן בפעם הראשנה בבקשה שיעזוב את אשתו (כבר עזב אותה כשביקשה)
ושוב פעם אותו סיפור ישן שקרה כבר כמעט עשר פעמים בנקודת הזמן ההיא.

העובד הבטיח שוב לתת תאריך לאחר החג

הוא לא התקשר.

הקבלן התקשר יום אחרי התאריך והיה בממתינה על הקו של העובד . העובד לא טרח לחזור אליו ולא ענה או עונה להודעות.

שאלתי אליכם, נראה כמו עוקץ או שהקבלן חולה נפש?
הילה
06/07/2020 09:07
בוקר טוב,

1. אם חייב שהיו 30 ימי מחלה לפני שמירת הריון?
2 . הרופא נשים ממליץ האם עדיף שהיה רופא נוסף שימליץ?
3 . האם אפשר לבקש רטרו שמירה למשל היום אנחנו ב1.7 האם ניתן לקבל מ 16.6 ( תאריך שבו אושפזתי)

תודה רבה
מעיין
05/07/2020 22:00
שלום ,
בעלי פוטר עקב קיצוצים של הקורונה,ונתנו לו לחתום על מסמך משפטי שמכיל כל דבר אפשרי שמכסה על חשיפת החברה המפטרת. איך אני יודעת האם נתנו לו את כל התנאים המגיעים לו?יש כמה סעיפים שגרמו לו להסתייג ולא לחתום.מה מומלץ לעשות?בחוזה המשפטי בין היתר רשמו שנותנים מענק ובסעיף אחר רשום שזה שהמענק מהווה סילוק לגבי פיצוי פיטורים לפי חוק29,האם זה אומר שאנחנו מוותרים על פיצויים?
עידן
05/07/2020 15:12
שלום רב.
הייתי בחופשת מחלה לפני שהוצאתי לחלת. אישור המחלה ניתן לי גם על ימי החלת הראשונים. האם המעסיק אמור היה לשלם לי ימי מחלה על כל הימים ורק אז להוציא אותי לחלת? בפועל לא קיבלתי את כל ימי המחלה.
תודה
שואלת
04/07/2020 13:42
המנהלת שלי אמרה לי שעלי להעלות אחוזי משרה (כרגע ברבע משרה) ואם אני לא יכולה היא תאלץ לוותר עלי ולחפש עובדת חדשה שתוכל לעשות את החלק שביקשה שאוסיף יחד עם המשרה שלי.
האם זו עילה לפיטורים או שהסירוב שלי נחשב התפטרות?
תודה.
מיכל
03/07/2020 09:25
מעסיק שלא שילם ולא מתכוון לשלם.
עבירה פלילית??
ליאורה
02/07/2020 15:09
עובדת עבדה אצל מעסיק במשרה מלאה. בהגיעה לגיל 62 ביקשה להפחית את אחוז המשרה כדי להיות זכאית לקצבה מביטוח לאומי. כעת פרשה לחלוטין. פנתה באמצעות מכתב מעורך דין בו מלינה על סכום הפיצויים ששולם לה.

אין מחלוקת על הסכום שיש להשלים אך במכתב צויין שההפחתה באחוז המשרה נעשה ביוזמת המעסיק בגלל אילוצים עיסקיים, מה שאינו נכון! (כאמור הדבר נעשה לבקשתה).

האם יש משמעות משפטית לסיבת ההפחתה באחוז המשרה? האם יש טעם וצורך להשיב במכתב מעורך דין ולהבהיר שסיבת ההפחתה היא לא נכונה או שאין לכך שום משמעות עכשווית ועתידית.
אהרן
02/07/2020 14:12
שלום,

עבדתי כשכיר במקום העבודה הנוכחי מזה שנתיים. עקב הקורונה, בחודשים מרץ - אפריל עבדתי במשכורת מופחתת (70% מהשכר המלא, חתמתי על הסכם שבו אני מסכים להרעה בשכר). בתחילת מאי הוצאתי לחל"ת. כעת, המעסיק הודיע לי כי הוא מחזיר אותי לעבודה למטרת פיטורין (ערכנו שימוע וכדו'). הרעיון הוא שאעבוד בחברה עוד חודש אחד שייחשב כתקופת ההתראה ובסופה אפוטר.

השאלה היא האם בחודש הזה המעסיק מחויב לשלם לי את השכר המלא או שהוא יכול לשלם לי את השכר המופחת אותו קיבלתי במרץ-אפריל?

תודה, אהרן
גיא
02/07/2020 10:45
שלום.במידה ומסוכם כי התחלת עבודה משמונה בבוקר.בשמונה היתה תקלה ואין עבודה כמה שעות.מי שנמצא פיזית במקום העבודה כמובן מקבל שכר,ומי שנמצא בבית? רשאי לדרוש? או רק מרגע שיכול לעבוד והתקלה סודרה?
ד.ה
02/07/2020 09:20
אני עכשיו בחופשת לידה של חצי שנה, כרגע נשאר חודשים עד שאני אמורה לחזור. פנו עליי ממשרדי והציעו לי לחזור עכשיו, ל 50% משרה מהבית לחודשים. ולאחר מכן "נדון לגבי אחוז המשרה". (אני כמובן יכולים לא להסכים. ולחזור לעבודה עד חודשיים).

הם אמורים לדאוג לחוזה כדי שאחתום שהכל בהסכמה מבחינת הרעת תנאים (כי זה באמת משהו שמעוניינת בו). האם יש לזה השלכות שליליות כלפי במקרה של פיטורים אחרי חודשיים?

מעוניינת להבין איך זה משפיע על תשלומים מצד ביטוח לאומי. חייבת לציין שיש גל עצום של פיטורין בחברה. מה חוות דעתכם?
מיטל
02/07/2020 09:16
שלום רב
אני עובדת במשרה גלובלית עם משכורת קבועה + שעות נוספות (מקבלת תשלום שעתי על כל שעה מעבר למוגדר)
המשרה מוגדרת 5 ימים בשבוע
א-ה : 09:00-15:00
אני עובדת שבתות וממש לפעמים כמה שעות בשישי.

השאלה שלי:
כמה אחוז אני צריכה לקבל כשאני עובדת
בשישי
שבת
ערבי חג או לסרוגין ערב חג שחל ביום שישי.
תודה רבה המראש
דליה
01/07/2020 21:03
המעסיק צריך.לשלם הבראה עבור השנה שחלפה ב 1.8.20. האם יש לו אפשרות חוקית לא לשלם או לחלק אם לא הודיע מראש והשנה מלאה?
רון
01/07/2020 20:02
אני עובד שכיר במסגרת של משרה מלאה ומחויב ומתן התראה של חודש לפני עזיבה. כרגע מחפש עבודה וקיבלתי הזדמנות שקשה לסרב לה אך בהנחה והכל יסתדר אוכל להגיש מכתב התפטרות כשבועיים בלבד לפני תאריך תחילת העבודה במקום החדש.

חוץ משריפת קשרים ואווירה לא טובה, מה עוד אני עלול להפסיד במקום העבודה הנוכחי? מה המעסיק יכול לעשות מצידו כי מדובר בהפרת הסכם עבודה מהצד שלי.

שוב תודה!
קובי
01/07/2020 20:00
שלום,

לפני כמה שנים בלימודי התואר שלי הציעה לי חברה מסויימת מלגת לימודים וקיום בעבור התחייבות לעבודה אצלם לאחר סיום הלימודים.

המלגה ניתנה בתלוש שכר בכל מיני הגדרות של עבודה, עקב זאת שניתן בתלוש נדרשתי לעשות תיאום מס והורדו לי הפרשות מס הכנסה, ביטוח בריאות וביטוח לאומי, בסופו של דבר הובטחה לי מלגה x בפועל קיבלתי x-30% בשל ההורדות.

מסיבות שונות לא סיימתי את הלימודים, והחברה דורשת בחזרה את המלגה שניתנה לי, זה בסדר לגיטימי והגיוני. אממה החברה דורשת ממני להחזיר את סכומי הברוטו בתוספת עלויות מעסיק...

השאלה, מה התוקף המשפטי של החוזה ביני לבין החברה?

האם אני חייב להחזיר סכומים שלא קיבלתי?
האם ניתן לחייב אותי עלויות מעסיק ?

תודה רבה מראש

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!