{if 0} {/if}

עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 107
x

כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

חיים
02/12/2020 13:02
אני עובד גלובלי הרבה שנים ( ללא חוזה עבודה כתוב )
ואני מדפיס בתחילת יום העבודה ובסוף יום העבודה , האם אני מחוייב להדפיס במידה ויש לי יציאות וכניסות נוספות במהלך היום ?
פרטיות
רות
02/12/2020 10:57
אתמול נתבקשתי לעבור בדיקת קורונה או יותר נכון חויבתי
קבלתי תשובה שלילית ולכן הגעתי לעבודה
לאחר כשעה מגיעה הבוסית עם התשובה שלי בטלפון הנייד שלה
היא עשתה ברור אצל דודתה שעובדת במשרד הבריאות ללא הסכמתי האם זה נכון היה לנזוף בה לחדירה לפרט שזה מה שעשיתי וננזפתי חזרה
רויטל
02/12/2020 10:29
היי, אני יצאתי לחופשת לידה ממקום עבודה בו אני עובדת 10 שנים , חופשת הלידה הסתיימה ב1/9/20 הארכתי חודש ולאחר מכן כל משרדי יצא לחל"ת וגם אני , בהסכמתי .
ב15/11/20 כל המשרד חזר מחל"ת לעבודה ולי לא מתאפשר לחזור כיוון שבבית הספר בו ילדיי לומדים , לא חזר הצהרון , והתינוקת עדיין לא נכנסה למעון ( שזה פחות הבעיה ) .
מה זכויותיי לגבי חזרה לעבודה הבוס רוצה שאחזור .
האם אני חייבת לחזור ? המעסיק יכול לפטר אותי ? יכולה להמשיך להיות בחל"ת עד חודש מאי? ( שזה שנה מהיום שילדתי )
תיום מס
02/12/2020 09:47
אני עובד בשתי מקום עבודה ראשון משרה מלא השני רק 10 שעות שבועית העם צריך לעשות תיום מס ו צריך לעשות זה
תמר ציון
01/12/2020 20:08
שלום
אני עובדת ברשות מקומית. במשך 3 השנים האחרונות קיבלתי החזר נסיעות של כ-43 ש''ח ליום מאחר ואני מתגוררת במושב ומקום העבודה שלי במוש אחר לשם אני יכולה להגיע ב- 3-4 קווי אוטובוס.
קיבלתי הודעה המעסיק שלי שהם מורידים לי את סכום הנסיעות ל-13.5 ש''ח ליום.
שזה לא מכסה את הנסיעה באוטובוס שלא לדבר על הנסיעה ברכב הפרטי שלי.
מה עליי לעשות?
גבריאל
01/12/2020 17:02
מה דינו של עובד במשכורת חודשית אך בהיקף משרה חלקי? בפרט, מהו משך ההודעה המוקדמת שהמעסיק חייב לעובד שפוטר לאחר שהשלים שתי שנות עבודה בדיוק, במהלכן השתכר במשכורת חודשית קבועה (על פי תקן קבוע אך בהיקף עבודה קטן מאוד של כחמישית משרה. השכר לא שולם על בסיס יומי או שעתי).
למיטב הבנתי, עובד המרוויח משכורת קבועה זכאי להתראה של חודש ימים בעוד שעובד שהשתכר על בסיס יומי או שעתי היה זכאי להתראה של 21 ימים קלנדריים בנסיבות דומות. לאילו משתי הקבוצות משתייך האדם המתואר?
ס.א
01/12/2020 16:56
לבן משפחה שלי יש ביטוח מנהלים דרך מקום העבודה שלו בחברת כלל.
עד חודש יולי 2020 ניכו לו אחוז קטן מהשכר לטובת אובדן כושר עבודה עפ"י פוליסה שנחתמה בשנת 2009 בשיתוף עם סוכן של המעסיק.
החל מחודש יולי 2020 חברת כלל התחילו לחייב אותו ב- 350 ש"ח יותר ממה שהיה עד אז.
כאשר התקשר אליהם לברר על פשר העלייה הם הסבירו כי נוצר חוב על סעיף אובדן כושר עבודה, לפיהם הם טוענים שבשנת 2014 הוא ביקש לשפר את תנאי הסעיף על חשבונו והם שכחו לעדכן את זה דאז.
טוענים שנוצר לו חוב של 12,000 שקל עבור הסעיף שכביכול הוא ביקש לשפר את תנאיו ולכן עכשיו הם "משלימים את פערים" בצורה הזו.
הם טוענים שהוא לא יכול לבטל את הסעיף ועליהם לחייב אותו רטרו.
אציין שחברת כלל אכן צירפה מסמך דיגיטלי עם חתימתו דאז, אך לא זכור לו שמעולם חתם עליו, לא ביקש לשנות שום תנאים ולא ניפגש עם שום נציג או סוכן באותה תקופה. מעבר לכך, הסוכן ששירת אותו וחתום על המסמך כבר לא עובד עם המעסיק ולא ניתן לאמת אותו מול החתימה.
למען הסר הפסק, לא ניתנה לו האפשרות לבטל את התוספת בשום שלב לאורך הזמן הזה, היות ולא היה מודע לחיוב לאורך התקופה. אם היה רואה זאת קודם, היה פונה לבטל את זה לאלתר.
ניתן גם רק להניח, שאם היה אכן צריך לתבוע את חברת הביטוח, הם לא היו מקבלים את התביעה כי הוא מעולם לא שילם עבורה. אם זה המצב, מאיפה היומרנות לגבות רטרו על תקופת עבר.
מקום העבודה שדרכו מנוכה משכרו ביטוח המנהלים ניסה לברר לגבי החוב, אך חברת כלל טוענים שקודם עליו לשלם את החוב ורק לאחר מכן הם יבחנו את נושא ביטול הסעיף שכביכול הוא חתם עליו.
חברת כלל עדכנו היום כי שלחו התראות בנושא בעבר, התראות אלו נשלחו לאותו סוכן שלא עובד עם המעסיק כבר משנת 2015 ולא נשלחו למעסיק עצמו או למבוטח.
מרגישים במבוי סתום. הסיפור הזה נמשך כבר כמעט חצי שנה ואין שום התקדמות, כלל ממשיכים לחייב את העובד.
הסוכן העדכני של המעסיק טוען שבשום דרך הוא לא יכול לעזור כי לא הוא זה שטיפל בזה.
מה ניתן לעשות?
האם ניתן לתבוע את חברת הביטוח, לקבל החזרים ועוגמת נפש?
תודה רבה מראש
מיכל
01/12/2020 15:53
אישה המועסקת כשכירה לחוזה של 14 חודשים בלבד (עבודה על פרויקט)
החוזה נגמר ב31.07.2021
אותה אישה מודיעה לבוס שהיא אמורה ללדת בראשית מאי.
בתגובה הבוסית מודיעה לה שצריך לשבץ לה מחליף משלב מוקדם כדי שילמד את העבודה עד לשלב שבו יצטרך להחליף אותה.
ושלפרוייקט יש תקציב לאחד בעבודה הזאת ולכן היא האישה בהריון תצטרך לספוג הורדת שכר כדי שיהיה תקציב למחליף לקבל שכר עבור זמן חפיפה
לא צריך תואר במשפטים כדי לזעוק לא חוקי. אבל אם תוכלו לכוון אותי מה בדיוק, ולמי לפנות..
דנה
01/12/2020 09:36
האם לאחר עבודה של 3 חודשים זה חוקי שהמעסיק החליט להחתים על חוזה חדש ולהוריד 10 ש"ח לשעה? מדובר בתומכי הוראה שגויסו ע"י המועצה המקומית שמתוקצבת ע"י משרד החינוך. זה חוקי לשנות כך את השכר שפורסם ע"י משרד החינוך בתחילת השנה?
בתאל
01/12/2020 09:28
היי ....
התחלתי עבודה במאי ואושר לי על שמירת הריון מחודש 9 אך יצאתי בסוף דצמבר 2019 כי לא יכולתי יותר
ילדתי את בני במרץ 2020 , הארכתי את חופשת הלידה כחוק !
והמהלך החופשה חייג אליי הרואה חשבון והמעסיק (שיחת ועידה ) בטענה שאני כבר צריכה לחזור (לאחר התייעצות שבדקתי היה לי את האפשרות להאריך )
אך הרואה חשבון טען " ביום שתחזרי יום למחרת אפטר אותך " נכנסו לסגר ובמהלך הסגר הודעתי לו שאני מתפטרת . כי זה מה שרצה בשביל להעסיק את הבת דודה שלו במשרד ובמילא יפטר אותי .
1. ירדו לי כספים מתלוש המשכורת לטובת פנסיה אך לא נפתחה לי קופה ולא הופרשו הכספים. ( ב25/2 הייתי אצל הסוכן ביטוח שאמר שיטפל ועד היום לא טיפל ! )
2. לא שולם לי ההבראה והפיצויים
יש לציין שמספטמבר ועד אתמול רודפת אחריו וכל שיחה או הודעה .. מחר .. היום ... יום חמישי .. יום ראשון .
התפטרות
אלינה
01/12/2020 09:00
שלום אם הילד שלי נודל עם ריפלוקס והוא צריך אנטביוטקיה עד גיל שנה. אם אני מתפטרת אני זכאית לאבטלה מהיום הראשון?
רחלי
30/11/2020 22:14
אני בשבוע 32
בשמירת הריון
בהתחלה שהמנהלת שלי שעה מתי אני חוזרת
אמרתי לה שעד שאני לא יולדת אני לא מדברת על זה
(עברתי 2 הפלות בשבועות מתקדמים ואני מפחדת לתכנן)
אמרה שהיא מבינה.

פתאום ראיתי הודעה ממנה שאני צריכה לכתוב לה מכתב על סיום עבודה, אז כתבתי לה שנדבר אחרי שאני אלד.

זה חוקי לבקש ממני עכשיו? אם אני אתן לה מכתב התפטרות כביכול זה לא יפגע עכשיו בזכויות שלי?
ליטל
30/11/2020 21:19
המעסיק שלי כופה עלי לנצל 6 ימי חופש רצופים למרות שאינני רוצה בכך מכיוון שצריכה את ימי החופש האלו למועד מסוים .
( הסיבה שלו כנראה היא שלא הצטברו המון ימי חופש - ובמקרה של פיטורים - הוא הצטרך לפדות זאת במרוכז , מציינת שכרגע פיטורים לא על הפרק משני הצדדים.)
האם זה חוקי?
מיכל
30/11/2020 17:14
היי
אשמח להתייעצות,
אני עובדת כחמש שנים במקום עבודה וכאשר התחלתי שם היתה לי התניה ללא ימי שישי ולעבוד במקום עד 16:30 עד 15:30.
זה מה שנסגר ומה שהיה עד היום,לא עבדתי ימי שישי,חצי מהזמן סיימתי ב15:30 וכשאני יכולה אני נשארת גם יותר.
התחלפו המון מנהלים בתקופת עבודתי שם.
אני לא זוכרת אם התנאים האלו רשומים בחוזה הראשון שחתמתי בחברה,אבל לאחר שנה וחצי שיפרו לנו את תנאי ההעסקה,אמרתי למנהל הצוות שלי בזמנו שבחוזה אין את השעות שלי,אמר לי שזה בסדר כי כולם יודעים וככה זה נהוג. כך היה. מאז חתימת החוזה עדיין נשארתי עם "תנאים מיוחדים". לאחרונה מנהל שלא היה בזמנו פתח את החוזה שלי וראה שהשעות שלי שהן עד 15:30 וללא ימי שישי לא רשומים שם.
שאלתי היא האם הוא יכול לחייב אותי? או שהכל ימשיך להתנהל כפי שנהוג.
בתודה רבה מראש
ס.א
30/11/2020 16:44
אשה בהיריון, בשבוע 22, לפני ההיריון עבדה כשכירה ועצמאית במקביל, כעת רק עצמאית - עזבה את מקום העבודה בו עבדה כשכירה לפני ההיריון, עבדה שם ארבע שנים.

כשכירה הרוויחה 4000₪
כעצמאית מרוויחה 10000₪.
לפי מה יחושבו דמי הלידה שלה?
חן
30/11/2020 16:37
היי
נכנסתי להריון בחודש מאי 2020.
עבדתי עד יולי ואז נאלצתי לצאת לתקופה של שמירת הריון שבפועל עדיין לא אושרה עקב משא ומתן עם המעסיק כי הייתי סוג של ממלאת מקום והם מסרבים בתוקף לתת את האישור שביטוח לאומי מבקש. אני זכאית לחופשת לידה לפי חוקי העבודה? כרגע באבטלה מיולי ומתפללת שתאושר השמירת הריון.

מפחדת שכל יום לשכת התעסוקה יגידו לי לבוא לעבוד כי אהיה בהריון בסיכון ואני לא יכולה לעבוד.
נעמה ביטון
30/11/2020 10:25
עובדת aהתחילה לעבוד באמצע חודש אוגוסט יצאה לחל"ת ב- 21.09.20 וחזרה לעבוד 01.11.20
היום פוטרה, האם אני צריכה לשלם לה רטרו ביטוח פנסיוני , היא לא עבדה 3 חודשים ברצף
רומן
30/11/2020 08:36
אחי הודיע ב12.10 על הפסקת עבודה בהודעת וואטסאפ למנהל שלו שהוא לא מעוניין להמשיך.
עכשיו אמרו לו בוא ננסה אולי תשנה את דעתך, חודש אחרי הודיע שלא טוב ורוצה לעזוב. אומרים לו לתת חודש הודעה מראש מעכשיו ולא מה-12.10. השאלה שלי האם ההודעה הראשונה תופסת בתור הודעה מוקדמת, או שהוא באמת צריך לתת חודש מעכשיו?
שמרית
30/11/2020 08:03
אני בשלוש השנים האחרונות עבדתי שכירה במועצה (עובדת שעתית - שעתיים בלכ יום ביום בגן) העבודה השנייה הייתה בבקרים כמדריכה בביהס.

הגן שעבדתי בו היה גן חדש ועדיין לא הוכר במשרד החינוך אז היה באחריות המועצה.

התחלתי בספטמבר לעבוד ואז הממשלה הוציאה לסגר אחרי 10 ימי עבודה, אז יצאתי לחלת כמו כולם.

בסוף ספטמבר גיליתי שאני בתחילת הריון ולאור שההריון בסיכון וקשה קיבלתי ימי מחלה והייתי מאושפזת לא מעט.
(אני מניחה בצד את הזה שביטוח לאומי עדיין לא שילם לי שקל ודמי אבטלה לא באופק שלושה חודשים) בחודש עשירי התקשרו מהמועצה להגיד לי שהם מפטרים אותי בגלל שהגן עבר לאחריות משרד החינוך ואין להם מה לעשות איתי.

הודעתי להם שאני בהריון ואסור להם לפטר אותי הם מבחינתם אמרו לי שאין מה לעשות עם זה ושהכי הרבה הם יכולים לסדר לי תמשרה בשכר מינימום (קודם הייתי מקבלת 65 שח לשעה עכשיו השכר הוא 35) אמרתי להם זה הרעת תנאים והם מבחינתם אומרים לי קחי או תלכי.

הוותק נעלם ואם לא אתחיל אז לא אהיה זכאית לחופשת לידה שכן לא יהיה לי וותק לש חצי שנה ולא תלושים. מרגישה פשוט שנזרקתי ל עזאזל.

אשמח לעזרה של עו"ד - אין לי מושג איפה אני עומדת מבחינת הזכויות שלי.
לי
29/11/2020 10:13
התחלתי עבודה חדשה לאחר תקופת אבטלה בה קיבלתי דמי אבטלה.
תאריך תחילת העבודה הינו לקראת סוף חודש נוב'. עדכנתי את התאריך באתר הב"ל ובאתר שירות התעסוקה.
נשלחה אליי הודעה מהב'"ל לשלוח אליהם את תלוש נובמבר (כאמור הוא יהיה על כמה ימים) והם יחשבו את סכום דמי האבטלה של נובמבר...
האם יש מצב שיפחיתו את הסכום של התלוש מסכום דמי האבטלה *או* שמפחיתים רק את סכום ימי האבטלה שבהם כבר עבדתי (מה שמתיישב לי הגיונית)
בגלל שביקשו תלוש, אז אני חושבת שדווקא האופציה הראשונה היא רלוונטית.. כי את הימים אפשר לחשב מהדיווח של היום התחלת העבודה בלבד.

מה אתם מציעים?
שלומית
30/11/2020 07:52
תעקבי אחרי עדכונים, אם חזרת לעבודה שהשכר בה נמוך מהשכר הקודם סביר שתהיי זכאית למענק חזרה לעבודה מביטוח לאומי. הם עוד לא עדכנו את התנאים, אך עקרונית פועלים לעידוד החזרת עובדים למעגל העבודה באמצעות מענקים. אז אולי למרות ההפחתה של התלוש מהאבטלה עדיין תצאי מרווחת בסופו של יום. בהצלחה בעבודה החדשה.
רויטל
30/11/2020 07:46
בוקר טוב

אני עובדת שכירה בהריון חודש 6.

עובדת במקום עבודה כבר 1.4 שנים. סובלת מכאבי אגן וגב איומים (כנראה סימפיזיוליזיס).

במסגרת העבודה יש יציאה לשטח של כיומיים בשבוע (מסתכם בכ 4 שעות על הכביש). ובנוסף לכך העומס בעבודה בלתי אפשרי ומאוד משפיע עליי נפשית וכמובן בריאותית. לאחר שאני חוזרת הביתה אני ממש לא יכולה לזוז ולתפקד. חוששת מאוד לבריאותי ולבריאות העובר.
לכן בודקת מהן הזכויות שלי לגבי שמירת הריון.

מספר שאלות לגבי זכויות מול המעסיק:

1. יש לי רכב חברה - האם בזמן שמירת הריון המעסיק חייב להשאיר ברשותי את הרכב כמו בחל"ד? אם כן...כיצד יורד שווי המס?

2. ראיתי שיש תקרת תשלום מביטוח לאומי לכל יום. האם בעקבות כך שה"שכר" שלי יורד משמעותית בגלל התקרת תשלום מביטוח לאומי...זה גם ישפיע על דמי הלידה?

3. האם ניתן לקבל שמירת הריון על מצב דומה?

מודה מראש
דור
30/11/2020 07:43
ב30.9 התפטרתי ממקום העבודה שבו הייתי שכיר במסגרת של משרה מלאה.

ב4.11 ביקשתי מהמנהלת טופס 161 ומכתב שסיימתי את עבודתי לביטוח לאומי. לפני שבוע שלחתי לה עוד פעם הודעה והיא אמרה שהטופס 161 בהכנה ומסדרים עם ההפרשה האחרונה.

כמה זמן הטופס הזה צריך להיות מוכן? אם היא לא שולחת לי את הטופס מה אני צריך לעשות? וגם המכתב שביקשתי ממנה לא הכינה לי. זה פוגע בזכויות שלי בנתיים. מה לעשות?
פיטורין
שרית
29/11/2020 20:18
האם עובד שנמצא בחלת מחודש מרץ יכול לדרוש שיפטרו אותו ?
מיטל
29/11/2020 17:55
שלום רב,
הייתי רוצה לדעת אם מקום העבודה שלי חייב לקבל את המלצת הרופא התעסוקתי בנוגע להגבלת מספר שעות העבודה שלי עקב בעיה רפואית. יש לי המלצה כזו ומקום העבודה שלי מסרב להכיר בה.
ל.מ
29/11/2020 14:10
מקווה שזה עובר את החוקים פה- בכל אופן, נמצא בבלגן מול ביטוח לאומי. לא עובד מאז יולי, וטרם קיבלתי דמי אבטלה. יצאתי לחל"ת במרץ, חזרתי לעבודה אחרת ביוני לחודש וחצי- ופוטרתי בגל השני. דיווחתי יציאה לתקופת חל"ת, חזרה לעבודה והפסקת עבודה.

מגיע להסכמה מדי יום עם נציג בטלפון שהכסף אכן מגיע לי.

כולם אומרים שאני צודק, ושלוקח זמן פשוט. מדי פעם מבקשים מסמכים, אני מביא להם. לפעמים זה נדמה שהם צוחקים עלי - ביקשו תלושי שכר משלושת החודשים האחרונים בהם אני לא עבדתי, אמרתי להם שלא עבדתי וביקשו בתמורה שאצהיר על דף בכתב יד ואסרוק- שלא עבדתי ולא היו לי הכנסות לדווח עליהם בחודשים הללו.
אני משחק את המשחק שלהם כבר חודשיים וחצי ולא מקבל שקל.

באתר כתוב שהסטטוס שלי הוא לא מועסק ושדרוש לאמת. מציין זאת בפניהם והם ממשיכים בטענות שזה זמני וזה יסתדר.

א- איך אני יכול לקדם את העניין לטובתי?

ב- האם ראוי להקליט נציגים שאומרים שמגיע לי הכסף?
אני לא מחפש עימות משפטי עם ביטוח לאומי אני רק רוצה את מה שמגיע. האם תהיה תועלת להקלטות הללו?
שיר
29/11/2020 10:58
שלום!
שאלה בעניין התפטרות - חבר יצא לחל"ת לפני כמה חודשים, מעט זמן לאחר מכן עבר דירה לעיר אחרת (יותר מ40 ק"מ מרחק בינהם) אך לא התפטר כיוון שחשב לחזור לעבודה כשייגמר החל"ת. כעת רוצים להחזירו לעבוד, ולאחר מחשבה החליט שאינו מעוניין, האם עדיין יכול להתפטר מסיבת מעבר דירה או שיש תקופת זמן גדולה מידי בין המעבר להתפטרות (מעל 4 חודשים)?
נוי
29/11/2020 10:27
אני עובדת בעמותה, 4 שעות חודשיות.
בשנה שעברה הגשתי לחשבת השכר ימי מילואים,
היא אמרה שהנושא בטיפול ובחודש שעבר התגלה שהוא לא.

כלומר במשך שנה לא קיבלתי תשלום על 5 ימי מילואים, למרות שבדקתי את הנושא מולה על בסיס שבועי.
עירבתי את מבקר המועצה, הוא ישב עם הבוסית שלי ועם חשבת השכר בלעדיי.

יחד הם סגרו את הסיפור- הוא חזר אלי ואמר שאני יכולה להגיש עצמאית להבא,
ושאין סיבה לבדיקה משמעתית.

כעת, אפילו כדי להגיש לבד את אותם ימים אני צריכה אישור מאותה חשבת שכר שהיא לא הגישה אותם- כמובן שהיא לא ממהרת לעשות זאת. אז בנתיים הכסף שלי על ימי המילואים מוחזק אצל חשבת השכר.

יש לי תיעוד של הכל במיילים, הקלטת שיחה בה הבוסית זורקת שחשבת השכר "סימנה אותי כעובדת בעייתית" ואת הקלטת השיחה עם מבקר המועצה.

אשמח לייעוץ:
האם יש משהו לעשות כנגד חשבת השכר?
וגם אולי על הדרך לקבל את התשלום המיוחל?
תבורכו.
מירי
29/11/2020 10:24
בוקר טוב

רציתי לקבל מכם ייעוץ ותשובות: מה חוקי העבודה לגבי הסעות בשבת לעובדים? אני משלמת בכסף שלי למונית והוא מחזיר לי מה שבקבלה אבל אני מסיימת לעבוד שעה לפני שאוטובוסים מתחילים לעבוד (רבע שעה אחרי יציאת שבת) אבל אמרו לי שהוא לא רוצה לשלם על זה ואומר לי להישאר במקסימום עוד שעה לעבוד ואני לא רוצה.
לאורה
29/11/2020 08:42
אני התחלתי לעבוד באפריל 2018. ממרץ 2019 עד ספטמבר 2019 אני יצאתי לחופשת לידה הראשונה שלי. אני חזרתי לעבודה מספטמבר 2019 עד נובמבר 2020. מאמצע נובמבר 2020 אני יצאתי לחופשת לידה השניה שלי.
אני ראיתי שאפשר ללכת לחל"ת אחרי תקופה של 15 שבועות של תשלום, כך שכל תקופת יציאה מעבודה תהיה עד לרבע של התקופה שאני עובדת אצל המעביד.
איזה תקופות למעלה אפשר לשקול כדי לחשב כמה שבועות אפשר לקחת מקסימלי? האם זה:
א) כל הזמן מאפריל 2018 עד נובמבר 2020
ב) כמו ב-א), אבל בלי חופשת הלידה והחל"ת הקודמות
ג) רק התקופה מספטמבר 2019 עד נובמבר 2020
?
תודה רבה מראש!
מרינה
29/11/2020 08:42
היי, הייתי בחל״ת מ-17/3 עד ה-1/11 במהלך התקופה הזו גיליתי שאני בהריון חזרתי לעבוד בחודש האחרון כי הרגשתי ממש טוב כל התקופה, מחר נכנסת לשבוע 40 להריון וכבר נהיה לי די קשה לתפקד. במידה ולא אלד בימים הקרובים האכן אקבל ימי מנוחה מהרופא האם הימים האלה יחשבו כחלק מחופשת לידה? ואם זה יפגע בדמי לידה שאני אמורה לקבל?

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים:
פורום
פייסבוק
ייעוץ אישי
אנחנו כאן בשבילך!
לכל עובדת ועובד יש זכויות לפי חוק. פגעו בזכויות שלך? רוצה לבדוק מה קובע החוק?
כתבות והודעות בפורום
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!