פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: חוזה עבודה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: חוזה עבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
09/03/2014 10:56
בחלק מהעמדות שולם לי תעריף גבוה מ 25.59 ₪. האם מבחינה חוקית המעביד יכול לומר לי : ״אתה רוצה שאני אשלים את התעריפים הנמוכים למה שכתוב בחוזה? אין בעיה,אבל אני אתקזז איתך גם על התעריפים הגבוהים שקיבלת!!!״ כי זה מה שנאמר לחבר שלי שעובד איתי באותה חברת אבטחה.
08/03/2014 13:55
בחוזה העבודה שנחתם ביני לבין חברת האבטחה מצויין שכר שעתי של כ 25.59 ₪. היו מקרים שעבדתי בעמדות מזדמנות על חלקן קיבלתי תעריפים נמוכים מ 25.59 ₪ ועל חלקן תעריף הגבוה מ 25.59 ₪. עלי לציין כי בסעיף בו מצויין התעריף הנ״ל,לא כתוב במפורש שהתעריף הזה ישולם רק על העמדה הקבועה שלי. 1) האם המעביד יכול לתת לי תעריף שעתי נמוך ממה שצויין בחוזה העבודה? 2) האם זה נכון שחוק ״הגנת השכר״ מונע מהמעביד לשלם תעריף נמוך ממה שסוכם,אולם כאשר שולם תעריף גבוה,המעביד לא יכול לדרוש את כספו בחזרה?
09/03/2014 08:43
שלום,

אכן אם בחוזה העבודה שלך צויין שכר יסוד אזי זה אמור ללוות אותך לכל העמדות בהן אתה עובד.
09/03/2014 10:56
בחלק מהעמדות שולם לי תעריף גבוה מ 25.59 ₪. האם מבחינה חוקית המעביד יכול לומר לי : ״אתה רוצה שאני אשלים את התעריפים הנמוכים למה שכתוב בחוזה? אין בעיה,אבל אני אתקזז איתך גם על התעריפים הגבוהים שקיבלת!!!״ כי זה מה שנאמר לחבר שלי שעובד איתי באותה חברת אבטחה.
09/03/2014 12:30
RE: RE: חוזה עבודה ברוך 01/01/1970 02:00
חבר שלי שאל שאלת המשך,נורא חשוב לנו לקבל תשובה,תודה רבה ושבוע נהדר.
09/03/2014 14:11
הקיזוז בנסיבות אלו הוא לא כדין.
עליך לקבל את התעריף שסוכם עמך.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: חוזה עבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ