פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 107
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

מיקה
28/01/2021 09:44
בשנה הקודמת (2020) העוזרת נעדרה הרבה מאד, נסעה לחו"ל, נכנסה לבידוד לאחר מכן, הוצאה על ידי לחל"ת בגלל הקורונה (שלי), (x2),
פחדה לחזור בתחילה,
מה הדין לגבי בט"ל, דמי חופשה ודמי הבראה?
תודה.
מאיר
28/01/2021 08:42
האם יש מצב בו אני כעובד זכאי לקבל התרעה של חודשיים (שני חודשים) מראש על פיטורים ממקום העבודה ? מדובר בוותק של מעל 10 שנות עבודה.
יעל
28/01/2021 08:40
אשמח ליעוץ
אמא שלי פנסיונרית עובדת ברשת קמעונאות כבר שנה 6 בתור קופאית שכירה.

בזמן האחרון לוחצים עליהם לעשות כרטיסי אשראי לאנשים למרות שיש נציג לכך מהבנק וגם נציגה מהסופר
בשיחת מנהל האחרונה שלה נאמר לה שאם היא לא תתחיל למכור היא כנראה לא מתאימה לתפקיד ואין תפקיד אחר בשבילה. לאחר מכן הורידו לה משמרת במאפיה בתור ״עונש״ האם זה חוקי?

עוד משהו בדצמבר היה לא יום חופש אחד ושבת חופש אחת, כלומר יומיים חופשה על חודש שלם האם זה חוקי ?

היא בת 62 וקשה לה לקרוא הרבה בעברית ואני חוששת שהמנהל יתנכל אליה עכשיו.
ששי
28/01/2021 08:37
בוקר טוב עורך דין נכבד!

אשמח לבירור בנושא דיני עבודה.

אני עובד במקום עבודה שנתיים, לפי הסעיף בחוזה המעסיק לא מחויב לשלם לי על הפסקה, משמע 8:30 ברוטו, משלם על 8. עובד על שכר גלובלי שעתי.

בחודש האחרון המעסיק החליט פשוט להוריד לכל העובדים חצי שעה הפסקה ביום והודיע שהחלק מרגע זה נצמד לחוזה.

האם הדבר תקין? לא מדובר על הרעת תנאים? משמע שכל חודש הברוטו יצנח בערך ב 600 שח.
אודה לעוזרים.
יהודית סטלמך
27/01/2021 19:50
בחוזה העבודה סוכם שהשכר יתעדכן אחת לשנה בהתאם למדד המחירים לצרכן. במידה והמדד ירד (כפי שקרה ב-2020) - האם המעסיק יכול להוריד את השכר בהתאם?
שונטל
27/01/2021 17:24
צריכה עזרה אני בת 22 עובדת בסופר כקופאית כי לשלם ללימודים ויש לקוח קבוע סוטה מאוד שהוא מטריד אותי מינית חוזר כמה פעמים כדי לעשות אצלי חשבון לא משנה כמה אנשים יש
מברר מתי אני עובדת כדי שיוכל לבוא לעשות אצלי חשבון
התעלמתי עד היום
היום הוא עשה אצלי פעמיים וממש אמר לי בלחש דברים סוטים כמו״ *** שלי עומד בגללך* או איזה עיניים יש לך כפרה שלי אהבה שלי כל זה הלחש ומפליג מנסה לגעת בי
אני לא מבינה מה הוא רוצה
עכשיו אני ממש מפחדת להיתלונן לסופר בגלל שיש לי פחד שהם יעבירו ולא יתייחסו ברצינות או שיפטרו אותי כי אני ממש צריכה כסף.

מה אני יכולה לעשות לפי החוק? איך אני מפסיקה את ההטרדות שו בלי להסתכן שיפטרו אותי?
אנאל
27/01/2021 16:21
שלום לכולם

יש לי שתי שאלות בנושא דיני עבודה.

1. אני סטודנטית ובמשך שנה וחודשיים עבדתי כמלצרית בבית קפה והבחנתי שלא מופרשת לי פנסיה לאחר 6 חודשי עבודה, כשדיברתי על כך עם המנהל עדיין לא קרה דבר.

התפטרתי בחודש נובמבר וביקשתי הפרשה רטרואקטיבית, תחילה טענו שלא מגיע לי ולפני כשבועיים נאמר במייל שיעשו חישוב ויחזרו אליי.

טרם קיבלתי מהם תשובה, אני שולחת מיילים ואין מענה, אשמח לדעת כיצד כדאי להתקדם? לתבוע? להגיש תלונה למשרד העבודה?

2. התחלתי עבודה במקום חדש ומכיון שלא הייתה פנסיה פעילה (המעסיק הקודם לא הפריש) לא מגיע לי הפרשת פנסיה מתחילת העבודה אלא בעוד 6 חודשים, האם יש דרך לסדר את זה ולהוכיח כי כן אמורה להיות קופה פעילה ולקבל הפרשות כבר עם תחילת העבודה?

תודה רבה
גביראל
27/01/2021 16:18
שלום לכולם,
חבר עבד לפי דרישה במוסד מוכר כמשגיח בחינות. העבודה היא לפרקים ובהתאם לצורך: אחת לתקופה יכל לעבוד מספר ימים, בצורה לא סדירה.
בשנת 2019 הוגש למקום העבודה טופס תיאום מס (לשנת 2019) בעוד שבשנת 2020 כלל לא הוגש מחדש משום שלא היה בכך צורך. בחודש דצמבר 2020 עבד באותו המקום ולהפתעתו גילה כי נוכה משכרו למעלה ממחצית הסכום.
לאחר בירור, מסתבר שהגוף שילם את התשלומים בהסתמך על טופס תיאום מס משנת 2019 (הלא רלוונטי בעליל) ולכן נוכה מס הכנסה מירבי. המקום מכיר בטעות אך מסרב בתוקף לקחת אחריות. אותו החבר הונחה להמתין לטופס 106 ולהגיש בקשה להחזר מס. מבחינת מקום העבודה - בעיה שלו ושימתין לכסף.
שלוש שאלות, ברשותכם:
1. האם למעסיק באמת אין אפשרות לתקן את הטעות?
2. החבר דרש תשלום נוסף על מספר שעות בעבור פרק הזמן שידרש לטפל בתקלה ולהמתין במשרדי רשות המיסים (הסכום זעום אבל הסוגיה עקרונית). הוא סורב בתוקף - האם הבקשה כשלעצמה לגיטימית?
3. מה כן סביר לדרוש?
הסכומים לחלוטין קטנים מכדי להצדיק הליך משפטי אבל ההתנהלות חסרת האחריות ואי לקיחת האחריות קשים לעיכול...
המון תודה!
אביעד
27/01/2021 16:18
היי
עבדתי כחודש בפיצריה והחלטתי שהעבודה לא מתאימה לי, דיברנו על זה במוצאי שבת, עבדתי ביום ראשון ולאחר מחשבה אתמול (יום שלישי) החלטתי שלא אמשיך ואמרתי את זה למנהל. כמובן שאת המשמרות השבוע אעשה אבל הוא ביקש ממני להמשיך לתת לו גם שבוע הבא משמרות (את הסידור משמרת עושים במוצש) כי זה זמן התראה קצר.
העבודה קשה לי ולא מרגיש מתוגמל מספיק, האם אני מחוייב להמשיך לתת לו משמרות ?
שמוליק
27/01/2021 16:17
שלום, יש לי איזו בעיה כנראה קטנה בהרבה ממה שיש פה לרוב האנשים אבל זה עדיין מרתיח אותי, בחודש ספטמבר עבדתי למשך חמישה ימים אצל איזה קייטרינג, העבודה עצמה היא של 2-3 שעות ביום שבמהלכן אני מגיש אוכל לעובדים במפעל ושוטף אחר כך את הכלים, סיכמתי עם בעל הקייטרינג על תשלום של 2000 ש"ח לחודש על העבודה הזאת, בעקבות הקורונה והסגרים היא לא המשיכה מעבר לשבוע, בשיחת טלפון עם הבעלים הוא הבטיח לשלם לי 500 ש"ח על שבוע העבודה, עבדתי שם בחודש ספטמבר, ולא ראיתי מאז שקל, כל פעם שאני מנסה לדבר איתו בטלפון הוא "מורח" אותי, "הבן שלי מטפל בזה", אחר כך "אנחנו חולי קורונה" (סליחה, אבל לא מבין מה הקשר?) לפני שלושה שבועות דיברתי עם הבן שלו הוא אמר לי: "נשלם לך בימים הקרובים, אנחנו כרגע יוצאים מהמחלה" אתמול דיברתי עם הבעלים שוב פעם, עוד פעם הוא ממלמל לי דברים לא ברורים ואומר שהם היו חולי קורונה ושיש להם את פרטי חשבון הבנק שלי וישלמו לי בקרוב (בואו, זה לא אמין כבר) ברוב טיפשותי לא חתמתי איתו על שום טופס לפני שהתחלתי לעבוד, אני מסתכל על הצד החיובי שזה "רק" 500 שקל ולא יותר, אבל עדיין זה מרתיח אותי, יש משהו שאפשר לעשות בנידון? או שסתם עבדתי אצלו בהתנדבות?
טל
27/01/2021 16:16
היי,
לקוח של המשרד שלנו יצא לחלת ב.1.10.20
ב15 שנים האחרונות הוא עובד בעסק משפחתי ומרוויח כ22000שח בחודש.
במקביל עבד כמתמחה במשרד רואי חשבון צמוד לעסק המשפחתי(המשיך לעבוד בשתי עבודות).

סיים התמחות ב1.4.20 וחזר לעבוד רק בעסק המשפחתי.
היום קיבל הודעה מביטוח לאומי ,שהם לא מכירים ביחסי עובד מעביד שלו בעסק משפחתי (דרשו ממנו להמציא סרטון לזמן ממושך ממקום העבודה.מצלמות העסק עם גיבוי לשבועיים בלבד אחורנית וכאמור דרישה זו היתה כמעט חמישה חודשים לאחר תחילת החלת).

ביטוח לאומי פסק שיקבל דמי אבטלה לפי חישוב של חלת מהשכר כמתמחה,למרות שסיים שם את עבודתו. כלומר 3000שח בלבד לחודש.

האם ישנה אופציה להגיש ערעור מול ביטוח לאומי או לחילופין דרך אחרת לפעול בנושא?

בנוסף,האם ניתן לדרוש מביטוח לאומי ,על פי החלטתם שאין יחסי עובד מעביד, את הכספים שהופקדו מהאדם ומהמעסיק בכדי שכביכול אם אין יחסי עובד מעביד אז למה שולמו כספים (כ25000שח בשנה)ל מעלה מ15 שנים?
תודה למשיבים
דוד
27/01/2021 16:13
היי, אשמח לעזרה/הכוונה לגבי הגשת תביעה לדמי אבטלה עבור אישה מבוגרת:
אמא של חבר עבדה באופן קבוע עד תחילת משבר הקורונה במרץ האחרון והוצאה לחל"ת של חודש וחצי(עד סוף הסגר), ולחל"ת נוסף עד יומיים לסוף הסגר השני.
כיום היא עובדת כרגיל באותו מקום עבודה(עובדת חיונית), אך במהלך הזמן הזה לא נרשמה בלשכת התעסוקה ולא קיבלה דמי אבטלה בעבור הזמן שהייתה בחל"ת.
באתר של ביטוח לאומי כתוב שצריך להירשם כדורש עבודה לפני שניתן להגיש תביעה לדמי אבטלה, אך נכון לעכשיו היא עובדת ולא בחל"ת.
האם ניתן לקבל את דמי האבטלה רטרואקטיבית, בעבור החודשים/זמן אשר שההתה בחל"ת?
תודה מראש!
אביבה
27/01/2021 15:31
שינוי סטאטוס מצב משפחתי בתלוש משכורת מרווקה/לנשואה מחייב טופס 101 ?
או שזה פעולה שהמעסיק יכול לעדכן בלי טופס ?
רבקה
26/01/2021 22:56
1. בשנה שלפני הלידה עבדתי כדלהלן:
מקום עבודה 1- שנה שלימה
מקום עבודה 2- שבעה חודשים שקדמו ללידה
מקום עבודה 3- חודשיים בטווח של חמי שנה לפני הלידה.

קיבלתי מביטוח לאומי רק עבור מקום עבודה 1. האם אני זכאית לקבל גם עבור שני המקומות האחרים?
רינת
26/01/2021 14:15
שלום רב, עובדת במשרה מלאה מינואר 2017. הוצאתי לחלת בזמן היריון באישור הממונה למשך חודש ב-4.2020 . ילדתי ב-11.12.20 , כרגע אני בחופשת לידה - עד 25.2.21.

1. כמה זמן אוכל להאריך את חופשת הלידה?
2. האם המעסיק רשאי להוציאני לחלת במידה ואחזור מחופשת הלידה בתום 3.5 חודשים? עד מתי בהתאם לתקנות קורונה? והאם אוכל לקבל תשלום עבור החלת?
4. במידה ואני אבקש להאריך את חופשת הלידה, האם אוכל לקבל על כך תשלום?
אודה לתשובה ????????
פיטורים
רבקה
26/01/2021 12:06
שלום,
עבדתי במקום עבודה 4 חודשים דרך חברת כוח אדם(שכר אומנים)
פוטרתי בהודעה שאני נדרשתי לעבוד עד ה9.2.

הכול מתחיל בדוח השעות:
אני לא הבנתי ועד עכשיו לא מבינה את אופן דיווח השעות , מה שכן הממונה דאג למלאות ולהעביר את הדוח האלה.
מסתבר שהמשכורת ה1 חסר בה כסף, כנ"ל חודש נוב' ודצמ וינואר לא קבלתי תשלום מהסיבה שהוא עשה לי טובה כול ה3 חודשים ומילא בשמי את הדוח שאני יקבל משכורת,
אתמול פניתי עליו לקבל העתק של אופן דיווח שעות קבלה שאוכל למלאות בהתאם ,לא התייחס להודעה.
והיום בבוקר קיבלתי הודעה על פיטורים על התנהלות לא לקויה מצדי ולכן אני מפוטרת.
ציון סולומון
26/01/2021 10:30
האם אשה בהריון שמועסקת דרך כח אדם זכאית לבחינות מפיטורין עקב הודעת ההריון
תודה 0523800069
י.א
26/01/2021 09:30
אני מאבטח במוסד ממשלתי, חברת הקבלן דרכה עבדתי הפסידה במכרז ואני בחרתי להמשיך לעבוד באותו מוסד ולהמשיך עם חברת הקבלן החדשה שנכנסת.

החברה שהפסידה הציע לי לעבוד במתקנים אחרים עם שכר מופחת אך סירבתי, כעת הם דורשים ממני לשלם להם קנס יציאה ביגלל שעדיין לא עברה השנה שאני חתום עליה בחוזה.

האם זה חוקי, באלטרנטיבות שהם הציעו לי השכר משמעותית יותר נמוך (כמעט ב6 שקלים שעתי), זה לא נחשב להרעת תנאים?
עומרי
26/01/2021 09:28
בוקר טוב עורכי דין נכבדים!

שאלה בקשר להורדת משכורת בזמן הריון בשל המצב הנוכחי.
האם ניתן לפגוע בשכר של אישה בהריון בתקופה הזו?
והאם הדבר יפגע בדמי הלידה שאמורים לקבל בזמן חופשת הלידה?
האם במידה ותצא לחל״ת שמי הלידה יפגעו?
מדובר על פגיעה משמעותית בשכר, גם בשל ירידה בכמות העבודה (עובדת על בסיס עמלות + בסיס) וגם בשל קיזוז יזום של אחוז המשרה ואחוז מסויים מהמשכורת בכל ל מחלקות החברה.
תודה מראש לעונים.
רוז
25/01/2021 08:54
אני חולה כרונית, בין היתר סובלת ממיגרנות כרוניות ומטופלת בטיפול מונע. ככה או ככה, זה לא משהו שניתן לרפא ונראה שהמצב כרגע מחמיר למרות הטיפול.
המעסיק שלי יודע על זה, הודעתי לו על כל הרקע הרפואי שלי בעת ההעסקה מיוזמתי.
הבעיה היא כזו:
ריחות זה דבר שאני מאוד רגישה לו, ולמעט ריחות מסויימים ביותר אני לא יכולה לסבול את הרוב.
המעסיק באופן קבוע מפעיל מכשיר מפזר ריח במשרד, ולמרות שמרגע שהתחיל עם מפזרי הריחות ותרסיסים למיניהם הסברתי לו שאני לא יכולה לסבול אותם, הוא מתעקש להמשיך. הוחלפו כבר כמה מכשירים, וכרגע יש מכשיר שמשחרר ריח מרוכז ביותר וחזק ביותר שגורם לי לאי נוחות במינימום, ומחמיר או גורם למיגרנות באופן קבוע.
הסברתי למעסיק שאני לא יכולה לעבוד כשהמכשיר דלוק (לא ניתן לשלוט על עוצמת הריח, רק על תכיפות הפיזור, וזה לא עוזר כי כשהמכשיר מתחיל לפזר את הריח הריח מאוד חזק), אבל הוא באופן קבוע מחזיר אותו לפעילות בזמן שאני במשרד.
הצעתי לו ריחות אחרים שאולי יהיה לי קל יותר איתם מתוך המבחר של הספק, הוא בחר בריח שלי מאוד קשה איתו ואמרתי לו זאת ברגע שהתקבלו הדגימות.
האם יש משהו שניתן לעשות בנושא כדי להפסיק לאלתר שימוש במכשיר בקרבתי ובזמנים שאני נמצאת בהם בעבודה? כולל בשעות הלילה (מה שאומר שבבוקר כשאני פותחת את המשרד יש ריח מאוד חזק ומרוכז)
חשוב לציין שאני כרגע בשבוע וחצי מחלה בגלל מיגרנות, רוצה לחזור ביום א' לעבודה, ומפחדת שהמכשיר יגרום להחמרה נוספת.
אשמח לעזרתכם
טל
25/01/2021 08:54
אשמח לייעוץ על מקרה שקרה לי בעבודה; עובד כמאבטח בתחנת משטרה, אני מועסק ע"י חברת אבטחה חיצונית משמע שאני מקבל תשלום מהחברה ולא מהמשטרה.
קצינת משטרה שאחראית על המאבטחים בתחנה פנתה אליי ואמרה שנבחרתי באקראי ללכת לריאיון קב"ט במשטרה. הריאיון אורך כ3 שעות, הנסיעה הלוך חזור בסביבות ה80 ק"מ ואצטרך לוותר על יום עבודה מלא בשביל הריאיון.
החברה שמשלמת לי לא מוכנה לשלם על השעות והנסיעות האלה מכיוון שזה לא במסגרת עבודה ומנגד קצינת המשטרה מסבירה שזה ריאיון שאני מחויב לעשות ע"מ להמשיך לעבוד במתקן המשטרתי שאני מועסק בו ואם לא אגיע לריאיון לא אוכל להמשיך לעבוד במתקן משטרתי.
אציין שהמקרה הזה כבר קרה פעם אחת והסכמתי מחשש לאבד את מקום העבודה, לא מוכן לעשות את זה שוב ואשמח לדעת מה נכון לעשות במקרה כזה תודה למי שקרא אשמח להתייחסות של עו"ד
עובד ותיק לפני...
25/01/2021 08:39
שלום
אני עובד הרבה שנים במקום עבודה
אני נמצא קרוב מאוד לפרישה
הוציאו אותי פעם שנייה לחל״ת
הנזק הכלכלי והנפשי גדול מאוד
אני עובד עם הבטחת העסקה עד הפרישה (חוזה חתום)
ובטוח שהוציאו אותי לחל״ת בגלל גילי הותק והמשכורת
אני היחידי שבין חברי לעבודה שהוצא פעמיים לחל״ת
בעוד שיש עובדים שלא יצאו אפילו פעם אחת
תודה לכם
חניתה
25/01/2021 05:35
בוקר טוב
הדרותרפיסטית,אתמול היה לי ראיון עבודה בתור מועמדת שכירה לטפל במים, אחד התנאים שהמעסיק דיבר עליהם הוא שאעשה על חשבוני ביטוח בקשר לתאונות עבודה שיכולות לקרות, וגם שאעבור קורס עזרא ראשונה (על חשבוני) יש לציין שהמשכורת גם ככה ממש זעומה ,שאלתי האם יש חוק שמועסק ממן ביטוחים כאלה על חשבונו (כפי שהוא אמר לי) אני שכירה המון שנים ומעולם לא שמעתי כזה דבר, המון תודה ויום נפלא
משה
24/01/2021 20:04
שלום יש לנו גננת מחליפה בגן והגננת הקודמת חוזרת לאחר חופשת לידה, נוכח המצב אנחנו מעוניינים שהגננת המחליפה תמשיך. מהמפקחת של משרד החינוך נמסר כי זה לא אפשרי.
אודה לעצתכם האם ניתן להעביר אותה גן ולשמר את זכויותיה?
שמחה
24/01/2021 13:40
אני עובדת שכירה בחברה - העברתי להם מכתב על הודעה מוקדמת שאני עוזבת עקב מעבר דירה כדי שאני יוכל לקבל פיצויים.
הם רוצים חוזה שכירות לוודא שאני באמת עוברת דירה (אני עוברת לגור אצל דודה שלי) הם רוצים שהחוזה יהיה רשום על שמי כדי שאקבל פיצויים או שאני לא אקבל בכלל זה הגיוני?! האם מגיע או לא מגיע לי פיצויים גם אם אין לי חוזה שאולכ להציג ויוכיח שעברתי דירה כמו שהמעסיק אומר?
מתן
24/01/2021 13:37
שלום לכולם
אישתי התחילה לעבוד במקום עבודה ב 23/1/20
יצאה לחופשת לידה לאחר כ 4 חודשים במקום בזמן הזה החברה עברה למקום מרוחק משמעותית מהמקום הקודם
היא אמורה לחזור לעבוד ב 1.2.21

המעסיק לא נותן את האפשרות לעבוד מהבית (למרות שאפשר) ולנסוע לשם כל יום זה רחוק כשעה וחצי נסיעה
מהם הזכויות שלה? צברה וותק בתקופת החופש לידה?
תודה לעונים
דניאל
24/01/2021 12:22
אני עובד שכיר בבית חולים כגורם רפואי, וההנהלה מחייבת אותי לצאת לחל"ת לחודש בגלל שאני לא עשיתי חיסון נגד קורונה ( יש לי אישור מרופא שאסור לי לעשות את החיסון מסיבות בריאותיות)
והם בכל זאת מחייבים את כולם ללא יוצא מן הכלל לצאת לחל"ת האם זה חוקי? תקין זה בטוח לא תקין
אבל מבחינת חוק יש מה לעשות?
סיגל
24/01/2021 12:11
שלום,
אני 5 חודשים אחרי לידה ונמצאת בחלת.

נכנסתי לחלת ישר אחרי שהסתיימה לי החופשת לידה.
כל חודש אני מתזכרת את הבוס שלי שהחלת הסתיים והוא לוקח את הזמן לשלוח לי טופס חלת חדש.
האם במחוייבותי לתזכר אותו כל פעם?

בנוסף, רציתי לדעת בבקשה מה החוק אומר לגבי אישה אחרי לידה שנכנסה ישר לתקופת חל"ת?

האם ה60 יום הגנה הוא בזמן החלת או אחרי שהחלת מסתיים? האם הוא יכול לפטר אותי עכשיו בלי אישור מהממונה?
תודה
אורנת
24/01/2021 12:10
שלום, אשמח לעזרה בבקשה (עבור מכרה שלי). עובדת בחברה מסויימת פוטרה שלא כדין. היא הגישה תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות, וקיבלה פס"ד עם פיצוי כספי לטובתה. מאחר והחברה היתה בהליכי פירוק, פסה"ד הוגש דרך כונס הנכסים, שם נאמר שהכסף שנפסק יתקבל דרך הביטוח הלאומי. חלפה יותר מחצי שנה מאז שהוגש לכונס פס"ד. נשלחו מיילים לעו"ד שמופיעה כאחראית על התיק, אך אין מענה.

מה ניתן לעשות במקרה כזה על מנת לקבל את הכספים?

תודה מראש.
טלי
24/01/2021 08:55
עובדת בעמותה. חצי מוכרת.
גן ילדים. לגילאי 4.5-7.
חוזה שנתי. מחייב חידוש נספח וחתימות כל שנה מחדש. יש התייחסות לחוזה הבסיסי שנחתם ב2015.
יש צבירת וותק. 5.25 שנים.
מה הדין לגבי פיטורין? כעת, בימי הקורונה.
האם צריכות להתקיים נסיבות מסויימות על מנת לקבל את כלל התנאים?
מהם התנאים שיזכו אותי בכל פיצויי פיטורין, במידה ואתפטר?
בחוזה לא מצאתי התייחסות לכך.

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ