עד לאתמול עבדתי בחברת
קבלן (5 חודשים וחצי בסה״כ). לאורך זמן רב הודעתי להם שאיני מעוניין להמשיך בתפקיד מסויים (מעין קידום) אך הם דחו ואמרו שבקשתי מסורבת. אתמול החלטתי לעמוד בתוקף על כך שלא אמשיך בתפקיד הספציפי הזה (כי הוא לא מתאים לי, כי אני סובל בו) ושאחזור לקבל עבודה שקשורה אך ורק בתפקיד המקורי והישן שלי, שבו עוסקים מרבית העובדים במקום העבודה.
(יש לציין כי 2
עובדים אחרים זכו לאפשרות זו בעבר ואכן חזרו לעבוד רק בתחום המקורי - גם הם עברו הכשרה לתפקיד הנוסף ואף עבדו בו לתקופה מסויימת. עוד אציין כי לצורך הכשרה לתפקיד הנוסף עברתי קורס שלא כלל התחייבות להתמיד בתפקיד).
תגובת מנהל המקום לסירובי הייתה: ״אתה משובץ במשמרת של בעלי תפקיד X + Y , נכון?״
אני: ״נכון, אבל אני מעוניין להמשיך בתפקיד של רוב העובדים-רק Y״. כמו שאשרתם ל______ שהייתה בתפקיד X+Y וכעת היא רק בתפקיד Y . הסברתי לכם זמן רב שתפקיד X לא מתאים לי ושאני סובל בו.״
מנהל: ״אין דבר כזה. לך הבייתה."
אני: ״מה זה אומר 'לך הבייתה'? ביום חמישי (רביעי יש לי אישור קבוע לא להגיע) אני אוכל להגיע ולעבוד בתפקיד Y בלבד?״
מנהל: ״לא. לך הבייתה, אנחנו נתקשר אליך.״
(לאחר מכן יצאתי מחדר המנהל לאסוף את הדברים מהעמדה ונפרדתי מהחברים, ועניתי לשאלותיהם מדוע איני נשאר. כל התהליך של העזיבה-כולל החלפת בגדים-ארך פחות מ- 10 דק', אבל זה לא הפריע לראש הצוות שלי לדחוק בי לצאת: "קדימה תבצע יציאה מהמערכת". לשאלתה של אחת העובדות אותו : "מדוע אתם מפרידים בינינו?" הוא ענה : "הוא בחר ללכת." מה שכמובן לא נכון. גם תיקנתי אותו ואמרתי שאני רציתי להשאר לתפקיד Y, והם לא אשרו. (הוא יודע זאת כי גם הוא נכח בשיחה עם מנהל המקום).
השאלות שלי:
איך המצב מוגדר כרגע? פוטרתי עד לאישור של השימוע? הבירורים שעשיתי העלו שהמצב הנוכחי לא מוגדר בחוק. האם אני נחשב עובד כרגע? כמה זמן יכול לחלוף עד שמזמנים אותי לשימוע? מה יהיה הדבר הנכון לעשות כרגע, ובשימוע?
תודה רבה