פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא יעוץ לגבי אי תשלום שכר - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
יעוץ לגבי אי תשלום שכר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
03/04/2013 11:34
הנני מעסה במקצועי , מזה שבע שנים עובדת עם חברה שנקראת "דור חדש בשוברים" אשר מקנה אפשרות לעובדי מדינה לרכוש שוברים דרכה במחירים מוזלים ע"מ לקבל שירותים.

אני כנותנת שירות בתחום העיסויים בקליניקה הפרטית שלי חברתי אליהם לפני כשבע שנים לערך, עובדי המדינה ממשים את זכותם דרכי ומדי חודש הנני שולחת אליהם את השוברים וההסכם שהם יזרימו לי את התשלום תוך 60 יום לחשבון הבנק. שליחת השוברים נעשית דרכי בדואר ישראל, בדואר רשום.

לפני כשלוש שנים שלחתי אליהם את השוברים והם טענו שהם לא קיבלו , היתה עובדת ששאלה אם אני רשמתי את מספר השוברים, אמרתי שלא ולכן הם טענו שאין באפשרותם לשלם לי ולהבא אני אצטרך לרשום את מספר השוברים, קיבלתי את טענתם משום שבאמת לא היתה ברשותי אסמכתא שאכן היו ברשותי מספר השוברים אז ויתרתי.

בחודש ינואר 2013 קרה מקרה דומה, עבדתי 13 שעות עבור שלושה עשר מטופלים ושלחתי את השוברים שכן בחודש מרץ לא קיבלתי את התשלום ופניתי אליהם והם טענו שהשוברים לא הגיעו לרשותם, כמובן שרשמתי את המספרים והצגתי בפניהם וביקשתי לדבר עם המנכ"לית, הם ביקשו שאשלח מייל וכמובן שלא נתנו לשוחח איתה והצגתי בפניה במייל את מספר השוברים, לדברי המזכירה שלה אין באפשרותם לשלם את התשלום.

פניתי לדואר ישראל ע"מ לאתר את מספר הרשום ע"פ הנמען מאחר ולא היה ברשותי הספח, לא היתה אפשרות. הנני חושבת לגשת לביהמ"ש ולהגיש תביעה נגדם בתביעות קטנות. האם כדאי לי לגשת לתביעות קטנות? ע"ס כמה אני אמורה לתבוע אותם? מדובר בסכום של 940 ש"ח.
04/04/2013 13:05
אושרת

נשמע כאילו החברה הזאת מנסה לעשות עליך סיבוב ולהמנע מתשלום בכל מיני סיפורים. אם שולחים שיקים בדואר הם מגיעים. אם רוצים לשלם למישהו כסף, אז משלמים. אני מציע לך לשכור עורך דין ולשלוח מכתב בלי לחכות, שלא יעלמו לך יום אחד. מגיע לך לקבל תשלום על עבודה שעשית! רק בישראל חברות מרשות לעצמן להתחמק מתשלומים...מרגיז מאד!

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: יעוץ לגבי אי תשלום שכר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ