פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - יעוץ לגבי אי תשלום שכר
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
03/04/2013 11:34
הנני מעסה במקצועי , מזה שבע שנים עובדת עם חברה שנקראת "דור חדש בשוברים" אשר מקנה אפשרות לעובדי מדינה לרכוש שוברים דרכה במחירים מוזלים ע"מ לקבל שירותים.

אני כנותנת שירות בתחום העיסויים בקליניקה הפרטית שלי חברתי אליהם לפני כשבע שנים לערך, עובדי המדינה ממשים את זכותם דרכי ומדי חודש הנני שולחת אליהם את השוברים וההסכם שהם יזרימו לי את התשלום תוך 60 יום לחשבון הבנק. שליחת השוברים נעשית דרכי בדואר ישראל, בדואר רשום.

לפני כשלוש שנים שלחתי אליהם את השוברים והם טענו שהם לא קיבלו , היתה עובדת ששאלה אם אני רשמתי את מספר השוברים, אמרתי שלא ולכן הם טענו שאין באפשרותם לשלם לי ולהבא אני אצטרך לרשום את מספר השוברים, קיבלתי את טענתם משום שבאמת לא היתה ברשותי אסמכתא שאכן היו ברשותי מספר השוברים אז ויתרתי.

בחודש ינואר 2013 קרה מקרה דומה, עבדתי 13 שעות עבור שלושה עשר מטופלים ושלחתי את השוברים שכן בחודש מרץ לא קיבלתי את התשלום ופניתי אליהם והם טענו שהשוברים לא הגיעו לרשותם, כמובן שרשמתי את המספרים והצגתי בפניהם וביקשתי לדבר עם המנכ"לית, הם ביקשו שאשלח מייל וכמובן שלא נתנו לשוחח איתה והצגתי בפניה במייל את מספר השוברים, לדברי המזכירה שלה אין באפשרותם לשלם את התשלום.

פניתי לדואר ישראל ע"מ לאתר את מספר הרשום ע"פ הנמען מאחר ולא היה ברשותי הספח, לא היתה אפשרות. הנני חושבת לגשת לביהמ"ש ולהגיש תביעה נגדם בתביעות קטנות. האם כדאי לי לגשת לתביעות קטנות? ע"ס כמה אני אמורה לתבוע אותם? מדובר בסכום של 940 ש"ח.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ