פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: איום לפיטורין אם לא אגיע מחר לעבודה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: איום לפיטורין אם לא אגיע מחר לעבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
19/06/2014 14:24
האם מותר למעביד לאיים עליי?... האם זה אתי להכריח עובד להגיע למשמרת על אפ שיש לו סיבה מספיק מוצדקת כדי לא לבוא?... האם המעביד יכול להכריז עליי כמתפטרת ללא מתן הודעה מוקדמת כתוצאה מכך שלא הגעתי?.... ומה זה אומר לקזז משכרי?.... גם ככה לא רציתי להתפטר אז לא מספיק שאין לי עבודה אז הוא ינכה לי כמה ימים מהמשכורת?... לא ברור לי למה???? זה אתי בכלל?
לא חתמתי אפילו על יום חופש אחד ואני עובדת שם כבר 9 חודשים במשמרות, לא כל יום. מה הזכויות שלי?...
מקווה שזה ברור יותר, תודה רבה ויום טוב
19/06/2014 02:28
אבקש לדעת האם למעסיק מותר לרשום לי בהודעה בפלאפון את המלל הבא: "אם לא תגיעי מחר תחשבי כמתפטרת ללא מתן התרעה, זה יעלה לך כמה וכמה ימי עבודה שמקזזים ע"פ חוק. לא שזה יפתור לי את הבעיה אבל אולי ילמד אותך משהו על מחויבות למקום עבודה. תעשי את החישובים עם עצמך." יש לציין כי כבר קרה לי בעבר שלא יכולתי להגיע לעבודה מסיבות רפואיות, לימודים ועוד. הודעתי למעביד היום בשעה תשע וחצי בערב כי לא אוכל להגיע למשמרת שתתקיים ביום למחר בשעה 7 בבוקר (שכר שעתי) עובדת כבר קרוב ל9 חודשים. סטודנטית. ניסיתי למצוא מחליף אך ללא הצלחה ובמקרים כאלה , מיידעים את המעביד. רשמתי לו שאיני רוצה להתפטר ושאם הוא רוצה לפטר אז זו זכותו ושאשמח להישאר ולעבוד במקום העבודה הנוכחי. (מדובר במשרת סטודנטים במשמרות- עובדת קבלן) אשמח לתגובה המהירה .
19/06/2014 08:39
שלום,

אנא בהרי את שאלתך.
19/06/2014 14:24
האם מותר למעביד לאיים עליי?... האם זה אתי להכריח עובד להגיע למשמרת על אפ שיש לו סיבה מספיק מוצדקת כדי לא לבוא?... האם המעביד יכול להכריז עליי כמתפטרת ללא מתן הודעה מוקדמת כתוצאה מכך שלא הגעתי?.... ומה זה אומר לקזז משכרי?.... גם ככה לא רציתי להתפטר אז לא מספיק שאין לי עבודה אז הוא ינכה לי כמה ימים מהמשכורת?... לא ברור לי למה???? זה אתי בכלל?
לא חתמתי אפילו על יום חופש אחד ואני עובדת שם כבר 9 חודשים במשמרות, לא כל יום. מה הזכויות שלי?...
מקווה שזה ברור יותר, תודה רבה ויום טוב
19/06/2014 16:13
ישנו חוק המחייב את העובד לנהוג בצורה הוגנת במקום העבודה ולכן יש לבדוק את הנסיבות. במידה ולא מדובר במחלה העובד יכול לפטר אך בצורה מסודרת ובהתראה מראש

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: איום לפיטורין אם לא אגיע מחר לעבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ