פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא מאבטח בחברת מודיעין אזרחי - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
מאבטח בחברת מודיעין אזרחי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
22/05/2013 11:00
אני מאבטח שהיתפטר לא ממזמן, הייתי חתום על חוזה שהחברה "מודיעין אזרחי" בנתה, ובעצם לא עמדה בחוקים בכך שהיו לי משמרות בלי הפסרה של 8 שעות בינהם, הייתי עובד 7 פעמיים בשבוע לא מרצוני, גם 12 שעות ביום לא מרצוני, אחרי ריבים הייתי נישאר למשמרות של 8 שעות ומשם הוא עדיין היה משאיר אותי, שהייתי חולה המעסיק היה מתקשר אלי ומשחק לי על המצפון שאם לא אבוא לעבוד חולה הוא ישאיר משהו אחר במקומי במשמרת או שאין לו אדם נוסף והוא מבקש שאחזור למרות שאני חולה.

לא יכולתי כבר להחזיק שם משום שאני סטודנט וזה לא מתאים כל זה וזה כבר התחיל לפגוע לי בלימודים, לכן היתפטרתי ובגלל שעבדתי 5 חודש קנסו אותי ב2200 שקל, הם חישבו שאני אמור לעבוד 11 חודש ולכן חילקו סכום 5000 ב11, למרות שבחוזה רשום שאני צריך לעבור רק את ה6 חודש.. בחורף הייתי עומד בלי מעיל מחוץ למתחם שמירה והייתי קופא וכל פעם סיבנו אותי שאני אקבל מעיל אקבל מעיל אף במשך שבועיים לשלוש לא ראיתי דבר עד שאחד המנהלים ראה את זה והכניס אותי פנימה ואמר למנהל אזור שעד שאני לא מקבל מעיל אני לא יוצא, מה שמעניין אותי בעצם הוא שהם קונסים אותי ואין לי מאיפה לתת להם את הסכום הזה, סטודנט..
22/05/2013 12:04
רונן שלום
תגיש תביעה בהקדם...................

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: מאבטח בחברת מודיעין אזרחי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ