פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: הלנת שכר - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: הלנת שכר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
09/01/2018 09:08
שלום מירי

בכל מקרה של הלנת שכר יש לך זכות מלאה להגיש תביעה נגד המעסיק. השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך האם זה שווה לך או שאולי עדיף לגבות מהמעסיק את התשלום ולחסוך פניה לבית הדין לעבודה. במקרים שאין המדובר על סכומי כסף גדולים ובמקרים שהמעסיק משלם בסופו של דבר, רבים ממליצים לסגור את הנושא ללא תביעה ולהמשיך הלאה בחיים. גם הגישה בבית הדין לעבודה בהתאם למרבה הפליאה.

בהצלחה
08/01/2018 19:21
ערב טוב
עבדתי במשך 3 חודשים במשרד כמנהלת חשבונות
בחודשיים הראשונים קיבלתי שכר באיחור.
במהלך החודש השלישי (נובמבר 2017 )פוטרתי ללא ימי התראה מראש . המעסיק ביקש שאבוא להעביר לו את החומר בצורה מסודרת . קבעתי איתו שעה ויום הגעתי הוא אחר בשעה .העברתי לו את כל החומר הרלוונטי . לבקשתו באתי פעם נוספת וכל זה ללא תשלום .טרם תשלום השכר.
שלחתי הודעות. התקשרתי והוא כתירוץ החליט שהעבודה שעשיתי לא היתה מספיק מקצועית ושרימיתי אותו שאני מנהלת חשבונות.
השכר אמנם נמוך יחסית כי מדובר בחלקיות חודש (2500 שח ) אבל בגלל זה חזרה לי הו"ק של המעון שלומד הבן.
היום 8.1.18 הוא אמר שאבוא שוב להסביר לעובד שונה כמה דברים וישלם לי. באתי הייתי בשעה במשרד עניתי על כל השאלות שהכין וכשבאתי לבקש את השכר הוא אמר שיש איזו טעות שקרתה בינואר (כשכבר לאעבדתי ) והוא מבקש שאתקן אותה בשבילו בתשלום נוסף ועד שאני לא עושה את זה הוא לא מוכן לשלם לי את השכר( יש לי את השיחה מוקלטת ) אני לא צריכה ולא רוצה לעשות את העבודה הזו בשבילו כי זה בכלל מתקופה שלא עבדתי ואני לא יודעת כמה מדובר
האם כדאי לי לפנות בתביעה על הלנת שכר?
כמובן שיש לי גם את החודשים הקודמים שקיבלתי משכורת תמיד אחרי ה20 לחודש במקום בעשירי.
אני חייבת את הכסף וכבר לא יודעת מה יכול לעזור
אשמח לתגובה מעו"ד.
תודה וסליחה על האורך.....
09/01/2018 09:08
שלום מירי

בכל מקרה של הלנת שכר יש לך זכות מלאה להגיש תביעה נגד המעסיק. השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך האם זה שווה לך או שאולי עדיף לגבות מהמעסיק את התשלום ולחסוך פניה לבית הדין לעבודה. במקרים שאין המדובר על סכומי כסף גדולים ובמקרים שהמעסיק משלם בסופו של דבר, רבים ממליצים לסגור את הנושא ללא תביעה ולהמשיך הלאה בחיים. גם הגישה בבית הדין לעבודה בהתאם למרבה הפליאה.

בהצלחה
09/01/2018 09:12
היי תודה על התגובה
כרגע לא נראה שהמעסיק מעונין לשלם את זה.
האם פניה לבית הדין גוזלת הרבה זמן וכסף?
אחרת אין לי שום דרך לגבות את זה
הוא מתחמק בכל צורה אפשרית

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: הלנת שכר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ