פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא חוקי לצלם את העובדים באמצעות לקוח סמוי? - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
חוקי לצלם את העובדים באמצעות לקוח סמוי? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
29/08/2017 09:14
שלום לכולם,

אני מוכרת ברשת חנויות ארצית. הרשת מפעילה לקוחות סמויים אשר מגיעים לבצע רכישות בחנויות ומדרגים את רמת השירות של המוכרים ונותנים ציונים לחנות ולמוכרים בה. אני מניחה שהרשת משלמת לחברה חיצונית אשר מספקת שירות כזה.

לאחרונה הודיעו לעובדים שמהיום הלקוחות הסמויים יערכו ביקורים מצולמים ורציתי לדעת האם הדבר חוקי. ובמידה וכן, האם ידוע לכם האם יש איזשהו התייחסות לכך בחוק והאם לדעתכם יש פה פגיעה בזכויות העובד (והאדם) ואולי אפשר אפילו לפנות לחברי כנסת או קו לעובד על מנת ליצור חוק שלא יאפשר את זה?

לא אוהבת שמצלמים אותי ללא ידיעתי ולא רוצה אפילו לחשוב לאן הסרטון שלי (בזמן שאני עובדת) יכול להתגלגל.

תודה מראש
30/08/2017 08:57
שלום אפי

אין כל בעיה חוקית בצילום העובדים בעת עבודתם באמצעות שירות של לקוח סמוי. מעבר לכך, לקוח סמוי יכול גם להקליט את השיחה עם העובד/ת מעבר לצילום סמוי.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: חוקי לצלם את העובדים באמצעות לקוח סמוי? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ