פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: האם אפשר לחייב עובדים למסור את הנייד? - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: האם אפשר לחייב עובדים למסור את הנייד? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
21/03/2013 13:08
אפשר לחייב עובדים לא לדבר בטלפון הסלולרי בזמן עבודה אבל מי שמע על לקחת לעובדים את הטלפונים? אם את לא עובדת בתוך מקום סודי, שאסור לצלם בו נניח, אין כל סיבה שיקחו ממך את המכשיר ואין בזה היגיון.
13/03/2013 18:02
במקום העבודה שלי בשנה וחצי האחרונות שזה מוקד זימון תורים בתחום הבריאות, החליטו יום בהיר אחד להורות לעובדים כי בכל בוקר בזמן ההגעה למשרדי החברה, קיימת על כל העובדים חובה להפקיד את הטלפון הנייד האישי והפרטי אצל מנהל המוקד. כמובן שברור לי שיכולים להורות לי לא לדבר בטלפון הנייד בזמן עבודה, וגם ככה אין זמן לעשות את זה. אבל העניין של להפקיד את הטלפון הנייד אצל מנהל המוקד, כהוראה שהיא חובה לכל עובדי החברה נראית לי מאד בעייתית. רציתי לדעת אם אני שמה את הנייד בתיק, האם יכולים באמת מבחינת חוקית לחייב אותי למסור אותו? האם יש חוק כלשהו שמחייב עובדים לציית לכלל שקבעה ההנהלה של מסירת הטלפון הנייד כפי שציינתי?
21/03/2013 13:08
אפשר לחייב עובדים לא לדבר בטלפון הסלולרי בזמן עבודה אבל מי שמע על לקחת לעובדים את הטלפונים? אם את לא עובדת בתוך מקום סודי, שאסור לצלם בו נניח, אין כל סיבה שיקחו ממך את המכשיר ואין בזה היגיון.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: האם אפשר לחייב עובדים למסור את הנייד? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ