פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: פיטורין מהבנק בו אני עובדת - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: פיטורין מהבנק בו אני עובדת - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
12/03/2013 08:58
למרבה הצער הבנק פועל כחוק
אין מה לעשות, אם את במחלה גם צריכים לשלם לך ויהיה לך יותר ימי חופשה שנתית לפדות בכסף
צאי מהבאסה
כשדלת נסגרת תמיד אבל תמיד דלת אחרת נפתחת ,
שיהיה לך מספיק תבונה להבחין בדלת השניה שנפתחה
יום טוב
11/03/2013 19:53
הנני בנקאית כ-5 שנים שמתוכם 4 שנים כעובדת בנק. כמובן שאני עובדת שכירה במסגרת משרה מלאה + שעות נוספות. הוזמנתי למנהלה של האזור שאני עובדת ונאמר לי שזו שימוע ושלא מחדשים לי את החוזה שלי בבנק עקב פיטורין פתאומיים מסיבת קיצוצים בבנק וסגירת הסניף בו אני מועסקת ופיטורין של עוד מאות עובדים העומדים לפני קביעות כמוני.

נאמר לי שאעבוד עוד כשבועיים בסניף עד הסגירה של הסניף ואז ישלמו לי עבור חודש עבודה אך ללא תעסוקה. בנוסף לכך יישלח לי מכתב פיטורין ב-3 ימים הבאים לסניף.

מאז חליתי מאד (כמובן שרב הסיכוי שחליתי זה נובע מהמצב הנפשי שאני נמצאת כרגע מההלם שחטפתי בפתאומיות).

שאלותי:

האם אחרי שימוע כזה, הבנק יכול להקדים את הפיטורין בשבועיים מכיוון שחליתי ולא התייצבתי בעבודה והם רוצים לחסוך לעצמם את תשלום ימי המחלה האלו שאני נמצאת בבית?

האם השימוע שנעשה נקרא פיטורין? או שרק כאשר מכתב הפיטורין יגיע אלי פיזית ליד?

האם מספיק שחבריי לעבודה שמתקשרים להודיע לי לבוא לקחת את המכתב שממתין לי בסניף נקרא שפוטרתי? המנהלת והסגנית לא התקשרו אלא ביקשו מחבריי להודיע לי.

אודה לכם מראש אם תענו לי על כל שאלותיי ותייעצו לי לגבי זכויות שיש לי במצב הדברים.
12/03/2013 08:58
למרבה הצער הבנק פועל כחוק
אין מה לעשות, אם את במחלה גם צריכים לשלם לך ויהיה לך יותר ימי חופשה שנתית לפדות בכסף
צאי מהבאסה
כשדלת נסגרת תמיד אבל תמיד דלת אחרת נפתחת ,
שיהיה לך מספיק תבונה להבחין בדלת השניה שנפתחה
יום טוב

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: פיטורין מהבנק בו אני עובדת - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ