פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - פיטורין מהבנק בו אני עובדת
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
11/03/2013 19:53
הנני בנקאית כ-5 שנים שמתוכם 4 שנים כעובדת בנק. כמובן שאני עובדת שכירה במסגרת משרה מלאה + שעות נוספות. הוזמנתי למנהלה של האזור שאני עובדת ונאמר לי שזו שימוע ושלא מחדשים לי את החוזה שלי בבנק עקב פיטורין פתאומיים מסיבת קיצוצים בבנק וסגירת הסניף בו אני מועסקת ופיטורין של עוד מאות עובדים העומדים לפני קביעות כמוני.

נאמר לי שאעבוד עוד כשבועיים בסניף עד הסגירה של הסניף ואז ישלמו לי עבור חודש עבודה אך ללא תעסוקה. בנוסף לכך יישלח לי מכתב פיטורין ב-3 ימים הבאים לסניף.

מאז חליתי מאד (כמובן שרב הסיכוי שחליתי זה נובע מהמצב הנפשי שאני נמצאת כרגע מההלם שחטפתי בפתאומיות).

שאלותי:

האם אחרי שימוע כזה, הבנק יכול להקדים את הפיטורין בשבועיים מכיוון שחליתי ולא התייצבתי בעבודה והם רוצים לחסוך לעצמם את תשלום ימי המחלה האלו שאני נמצאת בבית?

האם השימוע שנעשה נקרא פיטורין? או שרק כאשר מכתב הפיטורין יגיע אלי פיזית ליד?

האם מספיק שחבריי לעבודה שמתקשרים להודיע לי לבוא לקחת את המכתב שממתין לי בסניף נקרא שפוטרתי? המנהלת והסגנית לא התקשרו אלא ביקשו מחבריי להודיע לי.

אודה לכם מראש אם תענו לי על כל שאלותיי ותייעצו לי לגבי זכויות שיש לי במצב הדברים.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ