פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא בעיות בנושא תשלום שכר - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
בעיות בנושא תשלום שכר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
04/03/2013 19:13
שלום.
אני עובד שכיר בחנות כבר 3.5 שנים, כאשר במשך לפחות שנתיים וחצי מתוכם אני וחבריי לעבודה לא היינו מקבלים שכר לפי החוק (שעות נוספות, שבתות וכו'). בעבר לא רציתי להתלונן על כך מכיוון שהייתי ביחסים טובים עם הבעלים של המקום. כיום בעקבות ריב שלי עם אחראי המשמרת אני בקושי מקבל משמרות.

אני חושב שהסיבה היחידה שאני ממשיך לקבל משמרת אחת בשבוע היא שהם לא מעוניינים לפטר אותי בשביל לא לשלם לי פיצויים על 3.5 שנים. השאלה שלי היא כיצד עלי לפעול בנושא בשביל לקבל את כל הכסף שמגיע לי במהלך השנים והאם העובדה שהם הפחיתו לי בצורה דראסטית בכמות המשמרות שאני מקבל נחשבת כפיטורין?

אני רוצה לציין שבמהלך ה3.5 שנים הללו אני וחברי לעבודה היינו מקבלים רק שכר מינימום שעתי (23.12 ש"ח) לשעה בלי התחשבות כלל בשבתות, חגים, לילות, שעות נוספות, וכו'...(החנות עובדת 20 שעות ביום, כל יום).

ואין ברשותי את כל תלושי השכר שקיבלתי במהלך הזמן הזה אך יש בידי את רובם וכמו כן ישנם עוד הרבה עובדים ממורמרים כמוני.
06/03/2013 16:34
מוטי שלום,
מאוד חמור משכתבת. תדרוש כל תלושי שכר וגם נוכחות ואם תרצה אני יכולה לחשב לך כל זכויות והפרשים שמגיעים לך
לגבי ירידה במשמרות אתה יכול להתפטר כדים פיטורים
בהצלחה רבה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: בעיות בנושא תשלום שכר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ