פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא זכויות עובדים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
זכויות עובדים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
13/02/2013 23:42
עבדתי בחברת אבטחה בשם סער במשך שנה וחצי עזבתי בגלל שלא שילמו לי את מה שמגיע לי העו"ד שפניתי אליו חישב שלפי הדיני עבודה והחוזה שלי החברה אמורה לשלם זי בערך 15000 זכויות סוציאליות שהם לא שילמו לי
אחרי שהחברה בדקה את התענות הם הוציאו לעו"ד את החוזה הקיבוצי שכל חברות האבטחה חתמו עליו והם מציעים פשרה של 1000 ש"ח
למי ניתן ליפנות אני כבר מיואש מהם
19/02/2013 09:30
אם יש לך עורך דין למה אתה מגיע בכלל להתייעץ עם עורכי דין אחרים? ברור שאתה יכול לתבוע את המעסיק בגלל אי תשלום. אבל דבר עם העורך דין האישי שלך, שימליץ לך מה לעשות. לפעמים שווה להתפשר בשביל 500 ולא למשוך עוד שנה בבית הדין לעבודה... בגלל זה מעסיקים מרשים לעצמם לזלזל ככה בזכויות שלנו. במיוחד בתחום השמירה והאבטחה ששם משלמים שכר מינימום וגם פוגעים בזכויות העובדים על ימין ועל שמאל.
19/02/2013 16:32
אם לפי עו"ד מגיע לך 15,000 ש"ח , כדי לך להגיש תביעה לבית דין לעבודה בעצמך
וגם אתה יכול להגיש תלונה בת.מ.ת . היום ת.מ.ת מגיב מאוד מהר לתלונות של העובדים ומגיעים לחברה לעשות ביקורות.

אולי גם לפני שאתה מגיש תלונה לת.מ.ת תגיד לחברה שאתה רוצה להגיש תלונה מעסיק מאוד לא אוהב ביקורות מת.מ.ת בחברתם.

בהצלחה רבה
אלמירה
19/02/2013 19:37
לעו"ד שלך

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: זכויות עובדים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ