יתכן שאתה עושה ערבוב בין ביטוח פנסיוני לבין ביטוח בריאות פרטי שלך או של אשתך. בכל מקרה, מומלץ בהחלט להתייעץ בנושא עם סוכן ביטוח שיוכל לבדוק אילו ביטוחים יש לך ולאשה ולוודא כי אינכם משלמים עבור ביטוחים מיותרים.
יש לי שאלה ? אני עובד בעבודה 3 שנים וחצי . ואני מידי חודש בחודשו משלם עבור ביטוח פנסיוני . בנוסף צרפתי את אשתי ופתחתי עוד פוליסה של ביטוח בריאות . מכאן השאלה היא . לאשתי עשו כבר ביטוח . והחשש שלא יהיה כפל ביטוחים . לכן סגרתי את הפוליסה הנוספת של אשתי מה שהוספתי בהתחלה מזה 3 וחצי שנים . האם בגין סגירת הפוליסה מגיע לי כספים ואו הפרשים ? תודה אבי
יתכן שאתה עושה ערבוב בין ביטוח פנסיוני לבין ביטוח בריאות פרטי שלך או של אשתך. בכל מקרה, מומלץ בהחלט להתייעץ בנושא עם סוכן ביטוח שיוכל לבדוק אילו ביטוחים יש לך ולאשה ולוודא כי אינכם משלמים עבור ביטוחים מיותרים.
האם בכל מקרה למרות שגיליתי שישנו כפל ביטוחים מיותרים . האם בנסיבות העניין שלאחר שסגרתי את הפוליסה המיותרת . האם מגיע לי החזרי כספים ? מה עלי לעשות ? תודה ושנה טובה אבי
RE: ביטוח - שאלה ?
חשבת שכר
01/01/1970 02:00
היי אבי
בהצלחה
האם מגיעים לי החזרי כספים ? בגין סגירת הפוליסה המיותרת ? תודה אבי .