פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: התפטרות עקב התעללות - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: התפטרות עקב התעללות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
18/06/2014 08:47
שלום,

לכאורה הרעה מוחשית בתנאי העסקה יכולה להגיע לכדי התפטרות בדין מפוטר.
אנא פני לייצוג משפטי - משרדנו עומד לרשותך.
17/06/2014 22:31
לחר עבודה של שנה וחודש ימים בה המנהל חזר שוב ושוב שאינו מרוצה מעבודתי , הקניט אותי והציק לי ללא הרף , ומידי פעם איים גם לפטר , כאשר ביקשתי מכתב פיטורים סרב לתת , אך המשיך לחפש טעויות בעבודתי ולהציף אותי בעבודה אין סופית , לא ישנתי בלילות מרוב עומס ,
לאחר שתקופה ארוכה חזרתי בוכה הבייתה החלטתי להתפטר מרצוני , נתת שבועיים ימים , הוא טען שאני חייבת חודש ימים לתת , שוב ושוב הוא יורד לחיי ואומר שהעבודה שלי מלאה בטעויות , אך מסרב לפטר ולתת מכתב פיטורין , לא מסוגלת ללכת עוד יום נוסף , אני שבורה נפשית , לא רוצה ללכת עוד יום נוסף , מה עוד שהוא ממשיך להציף אותי בכמויות חומר ומאיץ בי לעבוד כאילו הייתי עבד .
איים לתבוע אותי אם לא אתן לו חודש ימים , הרי הוא אומר שאני טועה כל הזמן , הוא לא חושש מטעויות .
הוא לא מוכן לתת לי מכתב פיטורים .
לא יכולה נפשית להישאר , האם יש דרך להתמודד במולו , הרי כולם הוא לא יתן לי .גם את המשכורת הוא נתן לאחר כמה וכמה בקשות כל חודש .
כל יום מזה סיוט מחדש .הצקות וקנטורים , הוא מתנצח שהוא יותר חכם ממני , יותר למדן , יותר בעל זכרון , הצקות כמו ילד קטן .
18/06/2014 08:47
שלום,

לכאורה הרעה מוחשית בתנאי העסקה יכולה להגיע לכדי התפטרות בדין מפוטר.
אנא פני לייצוג משפטי - משרדנו עומד לרשותך.
18/06/2014 09:49
כל ההתנהלות המתוארת היא בלתי חוקית ומהווה עילה לתביעת פיצויי פיטורים ואף ייתכן פיטורים שלא כדין.
להמשך ייעוץ, פני טלפונית.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: התפטרות עקב התעללות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ