פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: פיטורי עובד ושלילת פיצויים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: פיטורי עובד ושלילת פיצויים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
02/06/2014 08:37
שלום,

המעסיק אינו רשאי לשלול פיצויים על דעת עצמו, הדבר צריך להעשות ע"י בית הדין. אנא פני לייצוג משפטי - משרדנו עומד לרשותך.
01/06/2014 20:45
אבא שלי היהעובד שכיר בנגרייה של קיבוץ עבד שנה וחצי ברציפות. באחד הימים הוא לקח מחדר האוכל בקיבוץ מספר פחיות שתייה וגלידה. הקופאית של חדר האוכל לא היתה במקום. אבא שלי סימן חלק מהמוצרים שלקח על דף נייר כנהוג בקיבוץ מתי שאין קופאית. את המוצרים שלא ידע את מחירם לא סימן. בהמשך היום ראה את הקופאית ואמר לה את כל מה שלקח והיא חייבה אותו בהתאם.

שבוע לאחר מכן נערך לאבא שלי שימוע מהיום להיום ולאחריו הוא פוטר מהעבודה. המעסיק החליט לא להעביר לו פיצויים או דמי הודעה מוקדמת, מהסיבה של "אי אמון בינו לבין העובד" ולדברי המעביד: בגלל מעשים שלא יעשו.

אבא שלי לא מדבר עברית יותר מדי טוב ולא אמר כלום. רציתי לדעת אם זאת התנהלות חוקית ואם מותר לשלול מעובד פיצויים בהחלטה כזאת.
02/06/2014 08:37
שלום,

המעסיק אינו רשאי לשלול פיצויים על דעת עצמו, הדבר צריך להעשות ע"י בית הדין. אנא פני לייצוג משפטי - משרדנו עומד לרשותך.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: פיטורי עובד ושלילת פיצויים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ