פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: תשלום בגין חופשה בכפיה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: תשלום בגין חופשה בכפיה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
30/04/2014 11:49
באם הנך נוהג לעבוד בימי שישי שבת אזי הנך זכאי לתשלום דמי מחלה עבור ימים שחלו בימי שישי שבת.
לגבי חופשה כפויה באם המעסיק לא משלם תמורת חופשה עבור החופשה שנכפתה עליך, הנך זכאי לדרוש תשלום שכר כדין.
30/04/2014 11:42
היי אני עובד במקום עבודה שעתי לפי משמרות שפועל 24/7 וכשהוצאתי מחלה אמרו לי שעל שישי שבת או אם זה עובר על החג אני לא מקבל שכר האים זה תקין למרות שהמקום עובד 24/7 ?

ועוד שאלה..
בתקופת החג הוצאתי מחלה עקב בעיה בריאותית והמעסיק שלי החליט לבטל לי את כל המשך השבוע שבו הייתי משובץ ונשארתי בבית לאחר מכן כשקיבלתי את הסידור ראיתי שאני לא משובץ כל השבוע שלאחר מכן התקשרתי אליו הוא אמר לי שהוא רוצה לדבר איתי לאחר שלושה ימים הוא קבע איתי פגישה והפטרתי
האם על הימים שהיתי בבית הוא צריך לשלם לי? ומה קורה לגבי התקופה בה אני חייב כחוק לתת לו ואני בכלל לא משובץ לעבודה מה אז? הוא משלם לי ?
30/04/2014 11:49
באם הנך נוהג לעבוד בימי שישי שבת אזי הנך זכאי לתשלום דמי מחלה עבור ימים שחלו בימי שישי שבת.
לגבי חופשה כפויה באם המעסיק לא משלם תמורת חופשה עבור החופשה שנכפתה עליך, הנך זכאי לדרוש תשלום שכר כדין.
30/04/2014 12:05
אוקי אז ממה שאני מבין מימך אני צריך לדרוש את ימי המחלה.. אפשר לדרוש רטרו כי אמרו לי שבשישי שבת וחג לא סופרים ימי מחלה וזה מתבטל

ומה לגבי הימים שאני צריך לתת לו כחוק בגין התפטרותי? אני צרך לנדנד לו שיעסיק אותי בימים אלה? כי אני אפילו לא משובץ בסידור עבודה, הרי אני יצטרך לקבל שכר עליהם

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: תשלום בגין חופשה בכפיה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ