פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: התפטרות לטובת גיוס למשטרה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: התפטרות לטובת גיוס למשטרה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
31/03/2014 19:27
אם חתמתי על התחייבות לתקופת עבודה של עשרה חודשים, ועזבתי אחרי תשעה חודשים בגלל שהחברה פגעה בזכויות החוקיות שלי (אני יכול להוכיח את זה בקלות) האם גם אז הם יכולים לקנוס אותי? בחוזה מצויין שסכום הקנס על עזיבה הינו 6,000 ₪,כמו כן מצויין שעלות ההכשרה הינו 5,900 ₪.
31/03/2014 02:22
שלום רב, הנני מועסק על ידי חברת אבטחה (קבלן) בתפקיד מאבטח מזה כשנתיים. באחרונה עלתה בידי הזדמנות לשדרג את תנאי השכר שלי, אך זה מותנה במעבר קורס הכשרה שלאחריו אני נדרש לחתום על התחייבות לעבוד בחברה למשך שנה או שהחברה תהיה זכאית לתבוע ממני את ההפרש היחסי שהיא "הפסידה" עקב התפטרותי המוקדמת. שאלתי כזאת: במידה ואעבור את ההכשרה ולאחר כחודשיים אתגייס למשטרה (אני כבר בהליך גיוס), האם החברה זכאית לתבוע את ההפרש והאם החוזה עומד ותקף?
31/03/2014 09:20
אסור לחברה לתבוע עלות הכשרה לפי צו ההרחבה בענף השמירה, אך ייתכן ותוכל לתבוע פיצוי על עצם הפרת ההתחייבות.
31/03/2014 19:27
אם חתמתי על התחייבות לתקופת עבודה של עשרה חודשים, ועזבתי אחרי תשעה חודשים בגלל שהחברה פגעה בזכויות החוקיות שלי (אני יכול להוכיח את זה בקלות) האם גם אז הם יכולים לקנוס אותי? בחוזה מצויין שסכום הקנס על עזיבה הינו 6,000 ₪,כמו כן מצויין שעלות ההכשרה הינו 5,900 ₪.
01/04/2014 08:58
כפי שציינתי, לא ניתן לתבוע החזר עלות ההכשרה.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: התפטרות לטובת גיוס למשטרה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ