פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא חיפוש עובדים הגרים רק באזור מרכז - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
חיפוש עובדים הגרים רק באזור מרכז - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
17/03/2014 19:08
היי

אני מחפשת עבודה בתחום מאד ספציפי שבו אני מתמחה. נתקלתי במודעת דרושים של חברה מוכרת, המחפשת עובד/ת בדיוק בתחום שלי. אחת מדרישות המשרה היא מגורים אך ורק באזור מרכז. רציתי לדעת האם זוהי דרישה הגיונית וחוקית, כי לי זה מריח כמו אפליה לא חוקית של תושבי הפריפריה... אני מתאימה לתפקיד כמו כפפה ליד ואין לי בעיה לנסוע לעבודה ולעמוד בכל הדרישות - למה שייפלו אותי מראש בגלל מקום מגורי? אבקש התייחסותכם לעניין.
18/03/2014 09:05
לדעתי האישית זוהי אפליה אסורה בין עובדים בקבלה למקום העבודה. אם תיקחי עורך דין שהוא תותח בתחום תוכלי לתבוע את החברה ולקבל פיצויים, במיוחד ברוח התקופה, והכל בתנאי שתצליחי להוכיח את אשר כתבת.

המצב שתיארת דומה למצב שבו חברה תנסח מודעת דרושים שתציין כי הם מחפשים עובדים מרמת גן ולא מקבלים עובדים מתל אביב. אין הבדל. זה נשמע אבסורד ולא ממש חוקי. אם יש לך זמן לזה תוכלי לזכות בפיצויים לדעתי.




האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: חיפוש עובדים הגרים רק באזור מרכז - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ