פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: הורדה מהשכר ללא ידיעתי - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: הורדה מהשכר ללא ידיעתי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
17/03/2014 17:06
אני מקבל שכר של 7500 ש"ח לחודש גלובלי חודש שעבר הייתי חולה והבאתי אישור מחלה על ארבעה ימים שגם אותם בקושי רב נתנו לי כי הם כל יום התקשרו שאני יחזור לעבודה אפילו חולה היות שאני עובד חמישה ימים בשבוע הם מחשבים לי את ימי החופשה לפי 10 יום בשנה ולא 12 יום גם שהם דורשים מאיתנו לעבוד ימי שישי בחגים ללא תוספת של שעות נוספות ואו ימי חופשה כי הם רושמים בתלוש 22 ימי עבודה למרות זאת
17/03/2014 16:23
המעסיק שלי הוריד לי מהשכר ימי חופשה שלא בידיעתי רק כשנכנסה המשכורת ידעתי על זה היות והסכום שנכנס היה נמוך מהשכר שלי כשפניתי להנהלת חשבונות הם הודיעו לי שזה הוראה של הבוס , גם כשאמרתי להם שזה לא חוקי הם בשלהם מושכים אותי ולא מתייחסים .
מה אני אמור לעשות ? האם זה חוקי לעשות זאת? אם לא האם זה נחשב להלנת שכר?
לתשובתכם המהירה אודה
17/03/2014 16:47
שלום,

מה זאת אומרת הורידו לך ימי חופשה?
17/03/2014 17:06
אני מקבל שכר של 7500 ש"ח לחודש גלובלי חודש שעבר הייתי חולה והבאתי אישור מחלה על ארבעה ימים שגם אותם בקושי רב נתנו לי כי הם כל יום התקשרו שאני יחזור לעבודה אפילו חולה היות שאני עובד חמישה ימים בשבוע הם מחשבים לי את ימי החופשה לפי 10 יום בשנה ולא 12 יום גם שהם דורשים מאיתנו לעבוד ימי שישי בחגים ללא תוספת של שעות נוספות ואו ימי חופשה כי הם רושמים בתלוש 22 ימי עבודה למרות זאת

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: הורדה מהשכר ללא ידיעתי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ