עם איזה מהסעדים הבאים אפשר לתבוע תביעה ייצוגית : אי תשלום מלא של נסיעות/ימי מחלה,הפרשי שכר כתוצאה מחוסר של שעות,חופשה כפויה,אי תשלום מלא על קורס מוס״ח,קנסות לא חוקיים,המעביד מחייב אותי לעשות יותר מ 15 שעות נוספות (כשסירבתי הוא איים עלי בפיטורים ובהפעלת קנס בגין הפרת חוזה). אי שיפוי עובד על תשלום אגרת רישיון נשק אירגוני. הרעת תנאי עבודה (הורדה משמעותית בשעות).
משיחות שניהלתי עם כמה מפקחים בחברה ועם מנהל הסניף, מסתמנת תמונה שרוב עובדי החברה ( המונה כ 1,000 עובדים) זכאים לפחות לחלק מהסעדים שציינתי. אני אישית עבדתי שם פחות משנה,אני מתכוון להגיש להם בקשת סעד כוללת של כ 5,000 ₪,זה עדיין כדאי (לי ולכם) לפנות אליכם?
RE: RE: תביעה ייצוגית
עובד
01/01/1970 02:00
משיחות שניהלתי עם כמה מפקחים בחברה ועם מנהל הסניף, מסתמנת תמונה שרוב עובדי החברה ( המונה כ 1,000 עובדים) זכאים לפחות לחלק מהסעדים שציינתי. אני אישית עבדתי שם פחות משנה,אני מתכוון להגיש להם בקשת סעד כוללת של כ 5,000 ₪,זה עדיין כדאי (לי ולכם) לפנות אליכם?
המקום שאני עובדת בו כיום עושה חלק מהעבירות שהוזכרו,יש מצב לתביעה קבוצתית,כזו שתיישר את החברה ותכריח אותה לשלם לכל העובדים לפי חוק? בבקשה תעזרו לנו!!!