אני עובד בפוקס מזה 3 חודשים בתפקיד מחסנאי לפניי עבד מחסנאי במשך שנה וזכה לפצל את ההפסקה שלו מחצי שעה
לרבע שעה בבוקר ורבע שעה בצהריים בטענה שהוא מתאמן וחייב לשמור על כושר ותזונה נכונה ושהוא צריך לאכול גם בבוקר האכילה בשטח החנות אסורה כך שרק בהפסקה מותר לאכול ובמחסן לאחר שהוא התפטר הוכנסתי לעבודה במקומו
אני לעומת זאת ביקשתי גם לפצל את ההפסקה בטענה ששיש לי סוכר נמוך והרופא המליץ לי לאכול באופן תדיר יותר אך נעניתי בסירוב ללא תשובה מספקת מדוע אני לא זכאי להקלה הזו ואחרי פניות רבות שנענו בסירוב התייאשתי ונאלצתי לצאת להפסקה אך ורק בתום סיום המשימה(פתיחת סחורה משקים )בלי שום קשר לשעת התחלת העבודה פעמים ב14:00 ואף פעמים ב15:00 שעת התחלת העבודה היתה 8:00 לאחר 3 חודשים התווסף מחסנאי חדש לחנות ואחרי מספר ימים הופתעתי לגלות כי גם הוא זכה להקלה של פיצול ההפסקה וכשפניתי למנהלת בשאלה למה העובד החדש זכאי לפצל את ההפסקה ומה ההבדל ביני לבינו היא סיימה את השיחה בטענה שהוא לא מפצל את ההפסקה הוא רק אוכל משהו קטן במחסן מה שהתברר כשקר כשששאלתי את המחסנאי החדש והוא ענה לי כי הוא ביקש 10 דקות בבוקר ו20-30 דקות בצהריים "תלוי במצב רוח " והיא כמובן נענתה בחיוב
ובכל פעם ששאלתי אותה מאז אם גם אני יכול כמו העובד החדש היא עדיין נענתה בסירוב לא מוצדק מה שגורם לי להאמין כי רק המוצא שלי (אתיופי) הוא זה שהבדיל ביני לבין שני המחסנאים שזכו לאותן הקלות