פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - השעייה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
השעייה
04/04/2013 23:29
שלום רב!

אני עובדת בחברת אבטחה כמוקדנית, המפקח לאחר עקיצות מצד המפקח של החברה במכשיר קשר ביקשתי ממנו שירד ממני ויעזוב אותי בשקט. התגובה שלו היתה ״אני לא חבר שלך עדיין לא עליתי עלייך בכדי שאני ארד ממך״. תגובה זו פגעה בי מאוד עד כדי בכי, ובעקבות כך זרקתי את המכשיר קשר. מיד שלחו אותי הביתה. וביטלו לי משמרת נוספת שהיתה אמורה להיות לי. האם צריכים לשלם לי את שתי המשמרות? יש לציין שאני עובדת שעתית.

היום הוזמנתי לבירור אמרתי את הדברים שאמר לי המפקח הוא כמובן קרא לי שקרנית מה שגרם לי להתפרץ בבכי... ואמרתי שאני אגיש תלונה עליו במשטרה על הטרדה מינית בעקבות דבריו, דברי עוררו כעס רב אצל כולם, אחד המנהלים אמר שאם אני אגיש תלונה על הטרדה אז הוא שיגיש עלי תלונה על השחטת רכוש ציבורי (זריקת המכשיר קשר). והוא לא משבץ אותי לעבודה עד שיתבררו העיניינים.

יצא סידור עבודה לשבועיים ואני לא משובצת לעבודה. אני לא מבינה עכשיו מענישים אותי על התלונה שלי? כמה זמן יכולים להחזיק אותי כך? האם זה מותר?

מה לגבי הימים שאני לא עובדת הם צריכים לשלם לי אותם?למה אותי לא שיבצו לעבודה אבל המפקח נמצא בעבודה זה אפשרי?

אשמח לקבל תשובה בהקדם בכדי לשקול את המשך צעדיי.
תודה מראש 

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ