פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - עובדת לפי שעות - מה הזכויות שלי?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
28/03/2013 01:07
שלום לכולם ולילה טוב!

אני מודה לכם על האפשרות להעלות שאלו לפורום ולקבל תשובות שעוזרות לאלפי עובדים בישראל. אני בטוחה שאתם משקיעים המון בפורטל וכל הכבוד לכם! זאת ממש מצווה!

יש לי 2 שאלות שאשמח לקבל עליהן מענה:

אני עובדת שכירה במקום עבודה כבר חודשיים ומקבלת שכר לפי שעה. אני עובדת חמישה ימים בשבוע אך כל יום מספר השעות משתנה בהתאם לכמות העבודה שיש בעסק.

שאלתי היא האם על המעסיק לשלם לי שעות נוספות אם יום אחד עבדתי למשל 11 שעות וביום שלמחרת עבדתי 5 שעות בלבד. כלומר האם מותר למעביד לעשות קיזוז שעות בין הימים או שעליו לשלם לי ספציפית לפי כל יום שבו עבדתי שעות נוספות?

האם מגיע לי תשלום על ימי השבתון של חג הפסח אפילו שאני עובדת לפי שעות עבודה, ואילו בפסח אין לי שעות...?




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ