פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - החזרי נסיעות בעבודה בחונכות
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
17/06/2014 22:53
שלום,
אני עובדת מזה כשנה כחונכת של נפגעי נפש, אני מלווה 3 חניכים- כל אחד מהם שתי פגישות שבועיות, כל פעם למשך שעה וחצי. בסך הכול יש לי 4 ימים בשבוע בהם אני נוסעת- ביומיים אני פוגשת 2 חניכים מאותה עיר ועוד יומיים חניכה אחרת.
שאלתי היא בקשר לדמי הנסיעות.
לפי מה שביררתי, כל כיוון נסיעה עולה כ-15 ש"ח, כלומר בחודש זה אמור לצאת כ-500 ש"ח. בפועל משלמים לי 235 ש"ח וכשפניתי אליהם הם טענו שבגלל שמדובר באותה עיר זה הסכום, למרות שזה פחות מחצי. ראיתי שהחל מינואר משלמים עד 26 ש"ח ליום, זה אומר שזה יוצא 436 ש"ח.
שאלתי היא האם זה חוקי שהם לא משלמים את כל ההחזר, בגלל שמדובר בעבודה עם יחסית מעט שעות- יומיים בשבוע זה יוצא 3 שעות ועוד יומיים כל פעם שעה וחצי..
תודה רבה והמשך שבוע טוב,
עדי.




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ