אני עובדתי עם עובדת שעזבה התפקיד שלה. היא התה אחראית. מעז עבדתי כמעט לבד בשני תפקידים. לא תמיד קיבלתי עזרה. יום כן יום לא יביאו עובד לעזרה . עבדתי כמעט חודשים לבד. אני ביקשתי עלה במשכורת ולא קיבלתי. עד שיום אחד בא חדשה בתפקיד אחראית. היא קיבלה משכורת יותר גבוה מימני.לא ידעתי עד אחרי חודשים. היא לא טיפלה כל הדברים קשור לתפקיד של אחראית. אפילו אני המשכתי לעבוד בדברים שלא חייבת כי אני לא אחראית אבל היא לא ידעה אך לעשות הדברים הלא ולא ביקשו מימנה.אף אחד אמרה לי היא אחראית . היא ביקשה עם 4 חודשים בעבודה עלה במשכורת ולא נתנו לה. אז היא עזבה מיד. שוב....חזרנו לקבל חדשה ולא מתאימה. אני לבד שוב מטפלת הכל ביקשתי עלה שוב. לא קיבלתי תשובה אפילו אז אמרתי אני לא רוצה להמשיך במקום כי אך אני 4 שנים במקום לא מקבלת עלה והיא חדשה בא ומקבלת משכורת ממש יותר גבוה?. ואפילו לא עונים לי.
אז בסוף קיבלתי אבל לא מגיע עדים למשכורת שהאחראית .אם אני עושה עבודה ממש של אחראית אני חייבת לקבל יותר משכורת ולא מקבלת. יש לי עכשיו יותר אחראיות כי החברה סגרה חוזה חדש עם כוחות חדשים ואני כמובן קיבלתי יותר עבודה אבל לא מרוויחה תוספת משכורת .רק יותר עבודה. אני רוצה לעזוב המקום אבל לא משחררים אותי. אמרו לי אני חייבת לתת מכתב אם רוצה לעזוב. ברור כדי לא לשלם לי מש מגיע לי . אך אני יכולה לקבל מש מגיע לי? . זה חוקי מש עשו? תודה רבה מראש