פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - מה ניתן לעשות?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
12/03/2014 15:19
צהריים טובים

בן הזוג שלי התקבל לעבודה כמאבטח במשרד הביטחון. לפני תחילת העבודה, הוא חוייב לעבור קורס בן שבועיים שעבור השבועיים האלו הוא מקבל שכר רגיל (37 ש"ח לשעה). הוא התחיל את הקורס וכעבור שלושה ימים הוא חלה.

פינו אותו לבית חולים ומיד לאחר מכן, הבייתה. מעסיקיו הבטיחו לו כי הוא יתקבל לקורס הבא שיערך כחודש לאחר מכן. לאחר חודש ימים, לא יצרו עימו קשר.

לאחר מכן התחילו להגיע אלינו מכתבים הבייתה מבית החולים עבור התשלום שפינו אותו (כך הבנו שהחברה "מיקוד" לא שילמה את חובה לבית החולים עבור הפינוי) ובנוסף לזה, בן זוגי לא קיבל תשלום עבור שלושת הימים שבהן הוא היה בקורס.

לאחר עשרות טלפונים שביצענו למשרד וביקשנו לדבר עם המנהל (כמובך שענו לנו שהמנהל לא נמצא) ביקשו מאיתנו להביא את מספר חשבון הבנק והם יעבירו לנו את הכסף, מה שבפועל לא קרה. בן הזוג שלי לא עבד מחודש נובמבר ועד היום בגלל הקורס הזה, בגלל שהוא חיכה לקורס הבא והוא לא חיפש עבודה אחרת במקום.

עד היום לא קיבלו את השכר עבור שלושת הימים שבהן הוא היה בקורס וכמו כן, גם את התשלום עבו בית החולים. מה ניתן לעשות?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ