פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - קנס בתגמול
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
11/03/2014 13:59
אני עובד בחברת תקשורת מהמובילות בישראל ,התפקיד שלי הוא מוכרן ,אני צריך למכור מוצר פרסומי לבתיי עסקים . על כל מכירה אני מקבל תגמול המיוחס למכירה הספציפית .ישנם יעדים שאני צריך לעמוד להלן 30 מכירות בחודש .אך עם זאת ישנו נוהל דורסני ביותר שאומר -בכדי שאני יהיה יעיל כלכלית לחברה אני צריך למכור כל שלוש שעות חבילה (בממוצע שעושים בסוף החודש לפי כמות החבילות) .ואילו לא עשיתי כך (לא הצלחתי למרות המאמצים הרבים) אני נקנס בתגמול לשם דוגמא (אמתית) עשיתי רק 11 חבילות בחודש שהתגמול הסופי הוא 735 . .מכרתי בממוצע כל 12 שעות חבילה ולכן אני נקנס כ40 אחוז מהתגמול שכבר השגתי זאת אומרת לוקחים לי ומשנים לי את התגמול על ה12 שכבר מכרתי והתאמצתי והכסף שהכנסתי לחברה הוא זהה הלקוח לא משלם פחות על החבילה שעשיתי לו אז למה לי מורידים מהתגמול .? הראי אני עושה את כל המאמצים בכדי להגיע ליעד ואילו לא תמיד זה תלוי בי . האם זה נכון לקנוס אותי ממשכבר השגתי ועשיתי לחברה?(יש לציין שאני נקנס בגלל שלא עשיתי מכירה כל 3 שעות וישנו גרף שהחברה עשתה לשם דוגמא מכרתי כל 5 שעות נקנסתי ב20 אחוז הורדה מהתגמול שכבר השגתי לחודש ,שש שעות זה 25 אחוז וכו... . עוד שאלה - מה קורה ופתאום ישנו שם רע למוצר שאני מוכר וזה טבעי שהמכירות ירדו ואז אני מוכר פחות אבל היעדים נשארים אותם יעדים האם זה תקין שעוד קונסים אותי ?הראי אין שום סיבה שאני לא ירצה למכור בתודה אסף

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ