פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - הריון חודש שני וזכויות
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
11/03/2014 10:18
היי, אני בחודש שני להריונה. לפני כמה חודשיים אמי חלתה והייתי צריכה לסעוד אותה בבית חולים, ותוך כדי התקופה גם הגיע יום חתונתי. לאחר כמה ימים מחתונתי אמי נפטרה.וחזרתי לעבודה. המנהל שלי בתקופה שבה סעדתי את אימי החליט להביא לי מחליפה. ואף איים עלי פתאום לאחר שנה וחצי שאינו מרוצה ממני. מה שבחיים לא עלה לפני מחלת אימי. מיותר לציין שבגלל שסעדתי אותה לא הגעתי לעבודה כמעט בכלל כמובן אם תיאום איתם וליקחת כול ימי המחלה שלי והחופשה. בכל אופן אחרי שחזרתי לעבוד בצורה סדירה. ביקשתי לדעת מה קורה איתי מה פשר המחליפה. הוא אמר שהוא בוחן את העניין. וגם ההנהלה נתנה לי הרגשה רע עם כול יום שני שם. חשוב לי לציין שכול תקופת עבודתי שזה כמעט שנתיים שם. הוא מתיחס לא יפה אל העובדים צועק עלינו וצורח וזה גורם משפיל. נכנסתי לשיחה איתו כי שוב רציתי לדעת לאחר כמה ימים מה איתי איפה אני עומדת. האם יפטרו אותי. באותו זמן גיליתי שאני בשבועות הראשונים להריון. ולפי החוק איני חייבת להודיע עד חודש 5. בכל אופן הוא צעק והשתולל שהעזוב אותו ושאם אני רוצה תשובה עכשיו אז אני יפוטר.מתוך כעס סיפרתי לו שאני בהריון. ותגובתו הראשונה שגם אם רצה לפטר הוא לא יכול. אני מרגישה כול כך מושפלת הדיבורים שלו כול כל לא במקום. בכל אופן אני חולה בתדירות גבוה בזמן האחרון עקב ההריון. וגם היתי בביהח פעמיים. לצערי נגמרו לי ימי המחלה. האם מותר לו לפטר אותי. או להפציר בי להגיע לעבודה למרות שאני באמת לא מרגישה טוב. תודה על תשובתכם ליזי :)

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ