פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 194
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

ליזה
08/07/2019 15:16
שלום, אני בת 16, אני התחלתי לעבוד בחונכות לילד ממשפחה אומנת עם אוטיזם, 6 שעות בשבוע, 18 (ח"י שקלים) לשעה, לא חתמתי עדיין על החוזה מהסיבה הפשוטה שאני לא מרוצה מהעובדה שהתשלום הוא כל 3 חודשים, רציתי לברר אם זה חוקי בכלל ומה יש לי לעשות עם זה.
יבגני
08/07/2019 15:12
מעסיק טעה ושילם משכורת מוגדלת. הדבר גרם להגדלת ניכויי חובה (מסים) וניכויי רשות. היינו עליי להחזיר סכום מופחת. כיצד לחשב את סכום ההחזר?
אנונימי
08/07/2019 13:01
שלום לכולם ,
בחוזה אני חתום על חודש ימים הודעה מוקדמת או ע"פ הקבוע בחוק המאוחר מבניהם ,
עכשיו רציתי לבדוק אם זה באמת כך הדבר או שאני רשאי לפעול רק על פי החוק .
אני עובד 7 חודשים וראיתי שלפי החוק אני צריך לתת רק 8.5 ימי הודעה מראש.
עוד ע"פ החוזה לאחר 3 חודשי עבודה היה אמור להיות התאמת שכר שבפועל דבר זה לא קרה האם אני רשאי לרשום שאני מתפטר גם על סמך הפרת חוזה ?
שמרית
08/07/2019 12:45
היי. אני עןבדת שכירה במשרד, שימי העבודה במשרד הינם א-ה.
כל פעם שאני לוקחת חופשה שהיא יותר מ5 ימים וכוללת את ימי סוף השבוע, מורידים לי 7 ימים ולא חמישה.
לדוג' לקחתי חופש מיום א-ה - 5 ימי עבודה. בפועל הורידו לי 7 ימי חופשה כולל שישי ושבת ימים שהמשרד סגור בכל מקרה. האם זה בסדר?
רפאל
08/07/2019 04:10
בעל תפקיד במסגרת העבודה רודף אחרי במתחם העבודה עוקב אחריי ולעיתים מעביר דיווח שקר על פעולות שאני מבצע או לא מבצע במסגרת הכללית של העבודה . מכאן נגזר הרושם כאילו אני מזלזל בעבודה כאשר ידוע למעסיק על מגבלות רפואיות והמעביד לא ממלא את הוראות החוק בהקשר ישיר לתנאי העבודה הבסיסיים .
משמע התאמות נחוצות לביצוע פעולות וזאת העילה לפגוע בשעות עבודה רבות שגוררות תשלום שכר נמוך משמעותית מהמקובל שנקבע בחיק ובהתחשב בסוג העבודה .
שי
07/07/2019 17:01
אז חיפשתי עבודה בהריון (העבודות שחיפשתי הן לתקופות קצרות/החלפה לחופשות לידה).. התקבלתי לעבודה אחת...ואחרת קיבלה אותי יום לאחר מכן...
דיווחתי לעבודה השניה שאני בהריון ברגע שהודיעו לי שמעוניינים שאתחיל לעבוד... והם אמרו שיחשבו ויחזרו אלי... התחיל שבוע...יום שני הייתי אמורה להתחיל לעבוד במשרד... ובצהריים קיבלתי טלפון מהעבודה השניה כי מעוניינים שאתחיל ואם אני יכולה להגיע בשעה הקרובה.... התרגשתי בכל זאת מקבלים אותי לעבודה בהריון... ודיווחתי לעבודה השניה שלא אתחיל לעבוד אצלהם.

חלף לו שבוע התחיל שבוע חדש ומבקשים ממני להכנס למשרד... ומודיעים לי כי החליטו להעביר את כל העבודה למשרד רואה החשבון מה שלא הגיוני...כי אני הגעתי שתור מנהלת חשבונות/מנהלת אדמניסטרטיבית...

האם יש משהו שבאפשרותי לעשות בעניין?!?!
להתחיל לחפש שוב עבודה במצבי זה כל כך לא פשוט....ויש לי עוד חצי שנה... מה ?! להיות מובטלת?!

אשמח לתשובה...תודה רבה.
שואל
07/07/2019 14:07
שלום,
האם מעסיק צריך לעשות או להוסיף ביטוחים מיוחדים עבור עובד שבהגדרה עובד מהבית?
תודה מראש
רוני
07/07/2019 09:57
הי,

רציתי להתייעץ,
קיבלתי בתחילת ההריון שמירת הריון ל- 4 חודשים. עכשיו הגיע הזמן לחזור, אך מקום העבודה רוצה אישור מהרופא. הרופא מסרב לתת אישור ומקום העבודה מסרב להחזיר אותי (קיבלתי שמירה כי היו לי הקאות יתר ועכשיו עבר ונשארתי רק עם חולשה גדולה ובגלל זה הרופא רוצה להמשיך שמירה). בינתיים אוזלים לי ימי המחלה... האם המעסיק יכול ככה לפגוע בזכויות שלי?
א.כ
07/07/2019 09:53
מקום עבודה חדש. נוצרה סיטואציה בעייתית ואמרתי לסייר שאחראי במשמרת והוא גם העמדה הכי בכירה במשמרת שאולי אני אצטרך ללכת קצת לפני הזמן.

הוא התנפל עליי כ"כ מהר שלא הספקתי להגיד שמה שאני רוצה זה לבדוק עם זו שמגיעה להחליף אותי יכולה להחליף אותי שעה אחת לפני הזמן.

זה התחיל מצעקות שהוא ישאיר אותי שם בכוח ואם הוא יהיה חייב הוא גם יזמין לי משטרה.

זה המשיך מלהתקשר למנהל ולשקר לו שאמרתי שאני הולכת ברגע זה (כשרבנו) מה שלא היה נכון בכלל וזה נגמר בזה שהוא חזר אח"כ ואמר שאני חולת נפש עם שריטה בראש שצריך לאשפז ושאני אלך לקיבינימט.

התעמתתי איתו בסוף המשמרת ואמרתי לו שכאדם הכי בכיר שם אסור לו להתנפל עליי ולדבר אליי בצורה כזו והוא התחיל לקלל ולהשפיל שוב.

מזה כן יש לי הקלטה.

מישהו יודע אם יש מה לעשות? ואיך?

חזרתי עכשיו הביתה נסערת ורועדת ואני מרגישה רע ברמות שאין לתאר.
יאנה
07/07/2019 09:51
שאלה...
במידה ואני בחופשת מחלה מהתאריך 5.6 ויש לי עד 13.7 ואני בהריון. מלאתי מסמכים לביטוח לאומי לקבל שמירת הריון אבל עוד לא אושר.
לפי התלוש משכורת יש לי 35 ימים מחלה. המעביד אמור לשלם לי על הימי מחלה מהתאריך 5.6 ועד 30.6? מהתאריך 1.6 ועד 5.6 עבדתי רגיל
מורן
07/07/2019 09:44
האם כאשר עובד עשה שעות נוספות ומנגד מחסיר שעות אחרות באותו החודש מותר למעסיק שלא לקזז את החוסר מהשעות הנוספות?

בוצעו 54 שעות נוספות כשהמכסה היא 50.
ה 4 המיותרות בוצעו בגלל שבאחד הימים החסיר 4 שעות ורצה שלא יחסרו.

כרגע המעסיק משלם לו על 50 שעות בלבד (המכסה החודשית) ואילו מחייב אותו על החוסר של 4 השעות.

תודה מראש
יניב
05/07/2019 19:49
האם התפטרתי ללא הודעה מוקדמת. האם המעסיק (מסעדה) יכול לתבוע אותי על הפסד כספי של המסעדה באותו ערב כיוון שלא הגעתי למשמרת (התפטרתי מעכשיו לעכשיו בשל גילויי אלימות מצד עובד אחר)? או שהוא יכול לתבוע רק את ימי ההודעה המוקדמת?
מלי
05/07/2019 15:24
אני וקולגה נוספת יודעות בוודאות שאנחנו מצולמות במשרדנו (כל אחת במשרדה).
המצלמות מוסתרות והותקנו במשרדנו ללא ידיעתנו/רשותנו תקופה של מס' חודשים ספורים.
לציין כי שתינו נאמנות לעבודה ולא עושות שום דבר שיצדיק את זה. המשותף הוא ששתינו לא מרוצות ממקום העבודה, כל אחת לעצמה (וזאת כנראה סיבה מספיק מוצדקת שם כדי שיבצעו אחריך מעקב).
הגילוי על המצלמה במשרד מעיקה ומעיבה ומגבירה אצלי את הרצון להתפטר כבר ביום העבודה הקרוב.
אבל כמפרנסת יחידה אני לא יכולה להרשות לעצמי להתפטר לפני שמצאתי עבודה/ מבלי לקבל דמי אבטלה מיידית.
אשמח לעיצה טובה, אני כ"כ כעוסה ומבולבלת שאני לא מצליחה לחשוב בבהירות.
אגב, עיינתי בחוזה העבודה וראיתי שמצויין בו כי לחברה הזכות להתקין מצלמות בבניין ושלא תהיינה לי תלונות על כך.
האם זה אכן מתיר להם להתקין מצלמה במשרד "הפרטי" שלי?
עצובה בכדי לצעוד ????
ליאור
05/07/2019 14:41
היי ברצוני להתיעץ אתכם
אני מתמודד לתפקיד ניהולי בחברה שנותנת שירותי בניה בפריסה ארצית , לטענתם , ההשכלה האקדמית שלי היא עונה לדרישות התפקיד וגם הניסיון התעסוקתי שלי , אבל, בגלל שאני גר בפריפריה
( עפולה ) אז הם לא מעוניינים להעסיק אותי

אני לא מחפש לתבוע או משהו כזה חס וחלילה, בסך הכל רוצה הזדמנות שווה כמו כולם.
רבקוש
04/07/2019 10:54
עבדתי לפני כן 8 חודשים בלבד
מגיע לי פיצויים ?
אבי
03/07/2019 18:23
היי,
התחלתי לעבוד במקום חדש בתאריך 28/4/19
ולא קיבלתי תלוש שכר עבור חודש אפריל(האם חוקי?).
לאחר מכן קבלתי תלוש על חודש מאי
את התלוש קיבלתי בסוף חודש מאי
ןבתלוש נמצאו הליקויים הבאים:
1. תאריך תחילת העבודה בתלוש הוא 01/05/19
2. שלושת הימים שעבדתי באפריל הוכנסו כבונוס
3. לא צויין ימי חופש ומחלה כלל
4. לא שולם לי יום אחד ואמרו לי שאראה את היום הזה כבונוס בתלוש הבא(של חודש יוני)

ניגשתי אל הגורם האחראי בחברה(הבעלים) וביקשתי לתקן את הליקויים

לא נעשה דבר בעניין
מה עלי לעשות?
יוסי
03/07/2019 13:46
שלום

רציתי לדעת כמה זמן מותר למעסיק להשאיר עובד כממלא מקום קבוע, המעסיק נותן משרה פנוייה בתואר ממלא מקום וכך נמנע מלשלם דמי מחלה כי לא בוצע מילוי מקום בימים אלו ולא שהיה היעדרות, כמו כן המעסיק לאחר תקופה ארוכה הסכים להעביר לעובד קבוע אולם לא נצברו ימי מחלה מתקופה קודמת
אברהם
03/07/2019 10:34
במקום עבודתי, אני זכאי להוצאות רכב, בתנאי שהרכב רשום על שמי. הרכב
שאני משתמש בו, רשום על שם אשתי. האם עלינו לעשות העברת בעלות?
רחלי
03/07/2019 05:57
עובד נפגע באמצע יום העבודה. האם המעסיק צריך לשלם לו יום עבודה מלא?
כינרת
02/07/2019 21:28
חסרות לי עוד 40 נקודות על מנת לסיים את לימודי הגמול א. עד עכשעו לא הצטרפתי להסתדרות. האם אני מחוייבת לנצטרף להסתדרות על מנת לקהל את דני הגמול? האם יש אפשרות לתשלום חד פעמי ולא להצטרף להסתדרות עד הפנסיה?
נועם
02/07/2019 18:00
אהלן
איך אני מחשב שווי של חדר אוכל במקום העבודה, מבחינת שכר / תנאים נלווים?
כלומר נניח ואני מקבל שכר של 10,000 שקל,
כמה שווה חדר אוכל?
החישוב שאני עשיתי זה עלות של 50 שקל לארוחה * 22 יום = 1000 שקל בערך (שאני מקבל בנוסף למשכורת).
זה חישוב נכון?
ליאל
02/07/2019 17:31
שלום עורך דין נכבד

אני עוקבת אחרי האתר שלכם ואחרי עמוד הפייסבוק הנפלא שלכם כבר הרבה שנים ועכשיו הגיע תורי לשאול:

עבדתי כמעט שנתיים בחברת הושבה לאירועים, ועזבתי לפני כארבעה חודשים. ירדו לי מהמשכורת הפרשות פנסיה, אך המעסיק מסתבר לא הפריש לי לשום קופת גמל.
את זה גיליתי לאחרונה מחברה שעדיין עובדת שם וגם לה יורדים מידי חודש דמי פנסיה. בבירור עם חברות הביטוח גם אליה לא מופרשים לקרן.
מה הצעדים שעלינו לנקוט ?
תודה רבה
רון
02/07/2019 17:17
לאחר ביצוע תיאום מס ביטוח לאומי על שנת 2013, הם הגיעו למסקנה שיש לי חוב.
עקב כך שעבדתי אצל כמה מעסיקים ללא תיאום מס אז לא שילמו עליי את כל הסכום הדרוש.

האם יש לי איך או על מה לערער? לא ברור לי איך הגעתי למצב שבו אני עובד וגם חייב להם מס
משי
02/07/2019 17:15
אחר הצהריים טובים
התייעצות בקשר למקום עבודה אשמח אם תענו...

במידה ומקום העבודה מוציא אותי לקורס כדי שאהיה מוסמכת לתפקיד, אבל בסיום הקורס לא קבלתי תעודה והמעסיק טוען שבמידה ואתפטר לפני שנה הוא יחייב ב2500 שקל.

יש לו אפשרית כזאת?

לא קבלתי שום מסמך על סיום קורס.
יעל
02/07/2019 16:39
במידה ועובד נמצא בחופשת מחלה / ימי חופשה- האם עדיין יש לשלם נסיעות על ימים אלו ? במידה וכתוב בחוזה סכום הנסיעות לחודש
פ.ב
02/07/2019 15:37
ביטוח לאומי מחלקת שיקום הם נוכלים ורמאים גדולים מאוד!!
ואסביר גם למה?
אני אישה שמאובחנת עם פיברומיאלגיה ועוד מחלות מסביב. אז יש לי 41% נכות רפואית ו-0% אובדן כושר עבודה.
ולצמיתות קיבלתי 15% שלא מזכים אותי בשיקום.......
לפני כ 4 חודשים מתקשרת אליי סטודנטית מציגה את עצמה טלפונית ואומרת לי שהיא ראתה שהגשתי נכות אבל ללא קצבה חודשית ושביטוח לאומי העניקו לי "מתנה" ליווי שלה שהיא סטודנטית בשנה ראשונה שלה בלימודי התואר כעו"ס שיקום.
הזמינה אותי להיפגש איתה ולבדוק יחד איתה את הזכויות המגיעים לי.
בסוף הפגישה היא אמרה לי שאם אני רוצה למצות את הזכויות שלי אני אהיה חייבת להיפגש איתה באופן קבוע בימי שלישי בשעה 10:00 כל שבוע.
כבר אחרי הפגישה הראשונה שלי איתה אחרי הרבה התלבטויות החלטתי ביום חמישי להרים אליה טלפון והסברתי שאני מאוד מעוניינת למצות את זכויותיי במיוחד כשאני חד הורית שמגדלת את ילדיי לבד.!
אבל, אמרתי שאני לא אמשיך בתהליך כי לא הייתי פנויה רגשית והכאבים גם הקשו עליי להיפגש איתה בכל שבוע.
היא התייעצה עם העו"ס שמדריכה אותה ושתיהן אמרו שלפני שמחליטים החלטות הן יגיעו אליי לביקור בית והסכמתי. טיפשה שכמותי לא הבנתי לאן זה הולך.
בביקור בית הן הבינו את הקשיים הפיזיים והכלכליים הקשים שאיתם אני מתמודדת והן שיכנעו אותי להמשיך במפגשים כי מחלקת שיקום תשקם לי את החיים,בריאות וכלכלה.
הסכמתי ולא עמדתי בפיתוי כל-כך רציתי לעשות משהו טוב עם עצמי...
לאחר מספר חודשים שאני מגיעה באופן קבוע למפגשים הלא ברורים שהיו לי עם הסטודנטית הן החליטו שהגיע הרגע להתחיל תהליך.
תוכנית "נתיב" סיפרו לי שזה ל 4 חודשים רצופים ויש גם קצבה חודשית על התקופה הזאת.הלכתי לראיון כדי להתקבל ויצאתי בתחושה שזהו עכשיו הגיע הרגע להשתקם.
אבלל, 4 ימים לפני תחילת התוכנית הסטודנטית מתקשרת לבשר לי שלא התקבלתי שהיא לא יודעת ולא הכתובת לדעת מה הסיבה לזה?
העו"ס שמנחה אותה מתקשרת אליי כמה שעות אח"כ להסביר את הסיבה לזה שלא התקבלתי. נחשו מה?? לא התקבלתי ל"נתיב" כי אני חד-הורית ואישה חולת פיברומיאלגיה היא כל רגע אמרה יש עוד סיבות אבל לא פירטה באמת. לא כל כך הבנתי את מי משקמים? אם כחד הורית וכחולה אני לא מתאימה אז מי כן?
כעבור שבוע של לחצים טלפוניים שהופעלו עליי מצד הביטוח הלאומי לחזור לשיקום הסכמתי רק לנהל שיחה איתן ובנוסף גם עו"ס מהרווחה שהצתרפה לאותה השיחה.
בשיחה שלושתן לוחצות עליי שלא לעזוב כי זה יהיה פיספוס גדול וחבל חבל
בסוף נכנעתי והסכמתי להמשיך כי המצב שלי כל כך גרוע שלא עניין אותי הרבה רק להתחיל כבר משהו.
והפעם אחרי ההתנצלויות שלהן והסברים שלהם שזה לא בכוונה ושזה פשוט היה טעות מצערת שלהם..
עכשיו בואי תתחילי לפני ה-כל איבחון.
שאלתי מה עושים באיבחון ולכמה זמן זה? אמרו לחודש ימים והפעם את בטוח בטוח בטוח מקבלת קצבה אמרתי אוקיי ושוב הסכמתי במיוחד כשאין לי הרבה ברירות. יש לי 2 ילדים קטנים להאכיל ולדאוג לצרכים הבסיסיים שלהם לפחות.
התחלתי תהליך איבחון באמצע חודש מאי לפי ההזמנה שלהן וקביעת תאריך גם לפי ההנחיות שלהן.
אחרי שבועיים של איבחון אמרו לי שזהו נגמר האיבחון ושאני עכשיו צריכה לחזור הבית עד לסיכום האיבחון מול הפסיכולוגית תעסוקה והעו"ס, וכמובן שגם הסטודנטית והמאבחנת הן חלק מכל החבילה.
ביקשתי להמשיך ולסיים חודש ימים כפי שהובטח לי ובנוסף הסברתי שאין לי שום כוונה לחזור הביתה ולהיזרק בספה מהפחד לא לשקוע בבית שוב. לבסוף
קיבלתי הארכה ממש נחמד ויפה
ואז מגיע הרגע של הקצבה.
דרך אגב אף אחת מהן לא אמרה לי ולא הסבירה שיש חובה לעשות 16 שעות שבועיות אבל,מבחינת השעות דווקא לא הייתה שום בעיה.
הקצבה שהובטח לי על תקופת האיבחון... כמו שאתם בטח מנחשים איננה
והעו"ס אומרת לי שוב נפלה טעות אני רואה במערכת שהיית חצי חודש של מאי וחצי חודש של יוני ולכן אין לך שום קצבה ואפילו לא נסיעות. בסוף שילמו נסיעות אבל הקצבה 5200₪ לא הגיעה.
כעסתי רתחתי אבל מה עוד אני יכולה לעשות אחרי שכבר סיימתי את האיבחון??
ניסיתי להיות הכי מאופקת ולהגיע לשיחת סיכום ובאמת כך עשיתי לאחר האיבחון המתיש ומייגע שהיה לי במשך חודש ימים.
חשבתי לעצמי אם אין תוכנית "נתיב" ואין קצבה חודשית עכשיו אחרי כל האיבחון בטוח יהיו בשורות טובות.. לימודים,עבודה או שיקום
אבל לא ידעתי שיש להם גם אופציה רביעית וזה בעצם מה שהם עשו לי.
שלחו אותי הביתה בלי כלום פשוט כלום
עכשיו אין לימודים,אין עבודה,אין שיקום פשוט אין למחלקת שיקום מה לעשות איתי.?
אמרו שוב את חחחדד--הורית עם פיברומיאלגיה וברגעים אלה גם בלי קורת גג
מעניין למה???
מחלקת שיקום של ביטוח לאומי הביאו אותי לדיכאון והחמרה במצב הבריאותי שלי בצורה קשה מאוד הם פעם אחר פעם רימו אותי נתנו לי לבכות דם
ובעל הבלאגן הזה הם פעם אחת לא עזרו לי.
דרך אגב ציינתי שיש לי רק 15% לצמיתות ואני לא זכאית לשיקום.?.
אבל, מסתבר שלעו"ס יש קשרים פנימיים להעלות לי את זה ל20%
אני לא מצליחה להבין מה האינטרס פה?
לקבל עליי קצבאות מהמדינה אולי?
להכשיר סטודנטית על חשבון הבעיות שלי?
למה? למה? ואיך מתייחסים בכזה זלזול כל-כך גדול לבעיות והקשיים שלי???
אני חייבת שמישהו פה יסביר לי את התופעה הזאת
אני נשברתי מהם ובקושי עומדת על הרגליים הביאו אותי לתת משקל והחמרה קשה בבריאות שלי.
אביה
02/07/2019 15:25
שלום

שאלה בתחום דיני עבודה
אני עובדת די חדשה, עברתי קורס שעבורו התחייבתי לעבוד 9 חודשים. עברו כבר 4 חודשים.

אם אכנס להריון בתקופה זו, יכולים לדחות אותי בטענה שיש לי חוזה רק ל9 חודשים? או שמחוייבים להשאיר אותי בעבודה?

תודה רבה
חן זבולון
02/07/2019 15:23
היי,
חזרתי לעבודתי לאחר חופשת לידה ב- 1.5.19
למשרה בהיקף של 60%

אך עדין זה לא מסדר לי , ונאלצתי להתפטר , מועד הפסקת העבודה 15.7.19

1. האם מגיעים לי פיצוים ע"פ השכר הנמוך של 60% משרה או שעושים ממוצע כלשהו?
2. האם אני חייבת למשוך את הפיצויים?
3. האם אני יכולה לחתום מיד בלשכה?
פיטורים
לאה
02/07/2019 11:51
לפני שבועיים בקשי מהמעסיקה שלי לידע אותי מה קורה עם המשך העסקת שלי בגן..אני גננת כבר 3 שנים..בעלפה היא הודיעה לי ששנה הבאה לא אעבד בבגןמאחר ואין כתה...כלומר פטרה אותי...מאז לא קבלתי שום הודעה לא בעל פה ולא בכתב..מה ההליך הנכון?
רינה
02/07/2019 11:07
שאלה בנוגע לזכויות של חלוקה בחופשת לידה:
15 שבועות של חופשת לידה שלי אמורות להסתיים ב23 לספטמבר.
אני ובן זוגי מתכננים לחלוק חופשת לידה.
האם אני יכולה לחזור לעבוד ב1.8 ולהתפטר מיד וכך לסיים לעבוד ב1.9, ובעצם בן זוגי יחליף אותי לחופשת לידה מה- 1.8 ועד סוף חופשת הלידה? (23.9)
(סיבת ההתפטרות שלי תהיה למען טיפול בילד ועבודה מעל 50 קמ מרחק מהבית). המשמעות היא שאהיה איתו בבית מה- 1.9. האם זה אפשרי או פוגע בזכויות של חלוקת חופשת לידה?

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ