{if 0} {/if}

שאלה בנושא זכאות לתנאים כדין מפוטרת עקב סיבות בריאותיות - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
זכאות לתנאים כדין מפוטרת עקב סיבות בריאותיות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
27/07/2023 13:00
עקב סיבות בריאותיות פניתי לרופא תעסוקתי, בעקבות הקושי לשלב בין הטיפולים הרפואיים אליהם אני נזקקת לבין העבודה הוא נתן לי חוות דעת על אי כשירות תעסוקתית למשך שנה.
לקח לי כמעט שבועיים להודיע על כך למעסיק, מכוון שהוא היה עסוק או נפש בחו"ל או שנשארתי לעבוד מהבית כי לא הרגשתי טוב. בשיחה עם המעסיק, שערכה כשבועיים מיום הביקור אצל רופא תעסוקתי, המעסיק שאל אותי מה אני רוצה לעשות בנדון, אמרתי לו שאני רוצה שיקח ממני את התיק לקוחות במידי ואני אסגור דברים פתוחים עוד כחודש קדימה, לאחר מכן אני אפסיק להגיע פיזית ואם יהיה צורך שאסגור מהבית דברים אחרונים אעשה זאת. מאז עברו עוד כשבועיים שבהם הייתי רק יום אחד פיזית במשרד בשל סיבות בריאותיות שלי וגם של הילד שלי, בימים שיכלתי עבדתי מהבית. בזמן הזה המעסיק לא עושה שינויים בתיק הלקוחות שלי.
1- אני מנסה להבין אם בכך שעובר זמן מרגע הוצאת חוות הדעת שאיני כשירה תעסוקתית ועד לסיום העבודה שלי בפועל, יכולים לשלול ממני את הזכויות שמגיעות לי כדין מפוטרת מסיבות בריאותיות? אולי בגלל זה הוא מושך את זמן העבודה שלי?
2- מה הזמן המקסימאלי מרגע הוצאת החוות דעת של הרופא התעסוקתי על אי כשירות תעסוקתית ועד לסיום העבודה בפועל, ככה שהתנאים שלי כדין מפוטרת מסיבות בריאותיות ישמרו?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: זכאות לתנאים כדין מפוטרת עקב סיבות בריאותיות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים:
פורום
פייסבוק
ייעוץ אישי
אנחנו כאן בשבילך!
לכל עובדת ועובד יש זכויות לפי חוק. פגעו בזכויות שלך? רוצה לבדוק מה קובע החוק?
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!