{if 0} {/if}

שאלה בנושא הפסקת עבודה עם המעסיק הנוכחי - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
הפסקת עבודה עם המעסיק הנוכחי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
05/12/2022 09:00
המצב הנוכחי שלי בעבודה קצת מסובך מדי להסביר בטקסט.

אני במצב סיום יחסי העסקה עם המעסיק שלי, הגשתי מכתב התפטרות מזה חודש, אשר המנהלת סירבה לקבל ולא התייחסה לו.
נשארתי בעבודה לפי בקשת המנהלת, ואפילו הצעתי לשלב עם עוד עבודה חיצונית היברידית, אך זה היה מותנה בקב לה בפועל לעבודה ההיא. בסוף (אחרי שלושה ראיונות עם העבודה ההיברידית), לא קבילתי הצעת עבודה בפועל.
כאשר הודעתי למי שעובדת איתי במשרד שלא תהיה אפשרות שילוב ושאני ממשיכה בחיפושי עבודה, המנהלת יצרה קשר איתי וחייבה אותי להגיש מכתב התפטרות.
שלחתי את המכתב באותה שעה שהמנהלת ביקשה, כי לא הרגשתי שהיא נתנה לי שום אופציה, אבל לא מרגישה שזה היה תקין, והעברתי את הנושא למשאבי אנוש לבדיקה פנימית, וזה היה בבדיקה, אך לא הרבה קרה אחרת משיחה עם מישהי שעובדת שמה במשאבי אנוש.
אני הרגשתי שזה לא היה תקין שחייבו אותי להתפטר.
אמרו לי מומחים שהתייעצתי איתם שצריכה לחזור בי מההתפטרות.. לאחר ההתייעצויות השונות שהיו לי, וכיוון שאמרו לי שעדיף לחזור בי מההתפטרות, אז חזרתי בי.
כעת בעבודה מנסים לקדם תהליכים ולקחת את השיח לצמתות אחרות (להציע לי עבודה במקומות/משרדים אחרים בארגון).
בשלב הזה, אני מרגישה שמנסים להתחמק מהזכויות שלי באמצעות זה שמציעים לי לעבור לתפקיד אחר בארגון על מנת לטשטש את האחריות שלהם.
אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי בקרוב כי זה מאוד חשוב.

אודה מאוד על העזרה.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: הפסקת עבודה עם המעסיק הנוכחי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים:
פורום
פייסבוק
ייעוץ אישי
אנחנו כאן בשבילך!
לכל עובדת ועובד יש זכויות לפי חוק. פגעו בזכויות שלך? רוצה לבדוק מה קובע החוק?
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!