{if 0} {/if}

שאלה בנושא פיטורים שקריים ומרומים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
פיטורים שקריים ומרומים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
01/12/2022 17:11
עברתי הליך פיטורים עם מנהל המחלקה (שאינו מכיר אותי)בעקבות תלונות על אי שביעות רצון מתפקודי בעבודה.
חשוב לציין שההליך היה תקין ״לפי הספר״ ושבמהלכם חודשי עבודתי הייתי עובדת מסורה ונאמנה.
לא קיבלתי בסיס לטענה הזו, ואף מעולם לא קיבלתי איזשהו ביקורת המעידה על אי שביעות רצון מעבודתי, לאחר השימוע שפניתי לממונה עליי (עם מכשיר הקלטה בידי) בשאלה מדוע אינה מרוצה ממני ולמה לא פנתה אליי לפני כן, היא הכחישה את הטענה ואף אמרה שזה לא הגיע ממנה וזו החלטה שהתקבלה בעקבות שיקולים של החברה.
אני מרגישה מרומה.
בנוסף, יומיים לאחר השימוע הייתי אמורה לצאת לחופשה שנקבעה ואושרה מול הממונה עליי כחודשיים טרם המועד.
במהלך השימוע התבקשתי להגיע באחד מימי החופשה ומסרתי למנהל המחלקה שאני לא אוכל מכיוון שאני בחופשה שסגרתי כמה ימים לפני השימוע אך תאריכי החופשה היו ברורים מראש.
במכתב הפיטורים נכתב שיצאתי לחופשה מבלי להודיע עליה מראש. ביקשתי ממנהל המחלקה לשנות את המכתב בצירוף עם הוכחות שביקשתי חופשה חודשיים קודם לכן, הוא התעלם ממני בצורה בוטה ואף ניתק לי בפנים כשניסיתי לדבר איתו על כך בשיחה טלפונית.
מה ניתן לעשות בנידון ?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: פיטורים שקריים ומרומים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים:
פורום
פייסבוק
ייעוץ אישי
אנחנו כאן בשבילך!
לכל עובדת ועובד יש זכויות לפי חוק. פגעו בזכויות שלך? רוצה לבדוק מה קובע החוק?
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!