פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא רכב מהחברה לצורכי עבודה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
רכב מהחברה לצורכי עבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
29/07/2019 13:39
שלום.
אני משמש כמהנדס שטח, יוצא לקריאות במקרה של תקלה.
לפני המון זמן כאשר התקבלתי לתפקיד, שאלו אותי האם אני רוצה לקחת רכב או להשתמש ברכב פרטי.
בגלל שמדובר שנסיעות רבות לקחתי רכב מהעבודה ואני משלם עליו כמו עובד שנמצא במשרד, כך שאני משלם שווי מס מלא למרות שאני משתמש ברכב לצרכי עבודה.
אני בעל משפחה גדולה ובשביל לחסוך בעלויות לקחתי רכב מקטגוריה נמוכה ורכב גדול (7מקומות) רכשתי מכספי, כך שהשימוש הפרטי ברכב מהעבודה אחרי העבודה הוא מינימלי.
אין בחוזה שום איזכור לגבי לקיחת רכב או תשלום.
היו פניות עם הזמן למנהלים אך הדבר נדחק לפינה ותשובה אחרונה שקיבלתי "מדיניות בנושא לא השתנתה".
עבר המון זמן ואני עדיין באותו סטאטוס.
אין אפשרות להשאיר את הרכב בחברה בסוף היום ולקחת אותו בבוקר, בעבר היה ניסיון של שימוש עובד אחר במוניות ללקוחות בזמן העבודה אך העלויות לחברה היו כנראה גדולות שהנושא ירד מהפרק.
האם אני זכאי להחזר כל שהוא בכך ששילמתי על הרכב במלואו ולא היתה השתתפות החברה לאורך השנים ? כי כל X זמן יש העלאת מס כזו או אחרת ואני משלם אותה ןמדובר בשנים רבות ואני נפגע גם סוציאלית מכך
תודה מראש

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: רכב מהחברה לצורכי עבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!