פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא הריון בחל״ת שלאחר חופשת לידה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
הריון בחל״ת שלאחר חופשת לידה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
08/05/2013 14:10
שלום רב,

אני נמצאת כחודש בחל״ת לאחר חופשת לידה וגיליתי שאני שוב בהריון.

ראשית, אני עובדת שם מה-31/08/2010 וילדתי ב-02/01/2013, עד מתי החוק מותר לי להיות בחל״ת?

שנית, כשאחזור לעבודה, עד מתי לפי החוק מותר לי להודיע למעסיקי על ההריון השני?

ווהאם חלה עליי אותה ההגנה והזכויות של נשים בהריון ולאחר לידה ואינו יכול לפגוע בי כתוצאה מהריון נוסף...?
08/05/2013 15:06
הילה שלום
יש לך אותן זכויות.

אני מאוד ממליצה לך לפנות למשרד הת.מ.ת למחלקה מיוחדת לנשים בהריון, השומרת על כל הזכויות של העובדות בזמן ההריון.

בהצלחה ומזל טוב
08/05/2013 17:25
עד לא מזמן הייתם עונים תשובות ספציפיות לכל שאלה ועוזרים הרבה יותר מאשר לשלוח אותנו למשרד התמת ואפילו החמאתי לכם מאוד על העזרה, אבל לצערי לא קיבלתי תשובה ישירה לשתי השאלות שלי וכבר קראתי בעבר את מה שכתוב באתר שלכם בנוגע לזכויות נשים בהריון אל זה מאוד כללי ולא עונה על שאלותיי הספציפיות בכלל.
08/05/2013 17:48
היי הילה

צוות הניהול של האתר עושה ככל שביכולתו על מנת לסייע לכל הפונים בפורום. אנו מטפלים בכל יום במאות הודעות ופניות המגיעות מהאתר.

בצד ימין של העמוד ישנם מספרי טלפון של עורכי דין, אליהם תוכלי להתקשר על מנת לקבל מענה אישי וספציפי, מעבר לזה הניתן בפורום.

הלוואי והיה לנו יותר זמן לענות בפירוט רב לכל שאלה של גולש בפורום, אבל ישנם מקרים שבהם רצוי לפנות לקבלת יעוץ משפטי אישי.

בהצלחה!

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: הריון בחל״ת שלאחר חופשת לידה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ