פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא לקחת את המשרה? - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
לקחת את המשרה? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
22/01/2018 00:37
קבלו אותי לאיזו משרה (כמעט. יש עוד שלב אחרון אבל הוא ייעשה אחרי חתימה על החוזה...) ואני מתלבטת אם ללכת על זה ולכן רוצה להתייעץ אתכם, תודה מראש :)
אז ככה:

העבודה בתל אביב - אני גרה בירושלים ולא יכולה לעבור למרכז, מוכנה לעבוד במרכז (יש גם רכבת באופק) אבל מאמינה שכשיהיה לי ילד זה יקשה עליי מאוד (כרגע ללא).

*אני צריכה להתחייב ל4 שנים (אם אני עוזבת ב4 שנים האלה ללא סיבה חוקית אז צריכה להחזיר בין 24K-60K, מצד שני ישנה איזו פרצה שאוכל לנצל אם מאוד ארצה לעזוב).

מכשירים אותי לסביבת עבודה שפחות מעניינת בעולם ההייטק - COBOL וקצת SQL ואם לא ירצו אותי אחרי 4 שנים של הכשרה (השנה הראשונה היא הכשרה בעיקר וההמשך זה יותר השתלבות בעבודה) אז אני בעצם חוזרת לחיפוש העבודה, 3 שנים אחרי סיום התואר - בלי ניסיון מעניין.

ב2 השנים הראשונות השכר לא משהו, ב2 השנים אחר כך הוא הרבה יותר סביר ואחרי 4 שנים אמור להיות סבבה.

*אין לי ככ אלטרנטיבה, מחפשת כבר בערך שנה ולא חוזרים אליי כמעט.

אז ההתלבטות שלי היא המרחק (בעיקר אחרי לידה שמקווה שתקרה בשנה הקרובה) ביחס לשכר והסיכון בלהשקיע את 4 השנים האלה לעומת הסיכוי שהם ירצו להמשיך אתי (ושאני ארצה) לאורך שנים.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: לקחת את המשרה? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ