פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: RE: תשלום ביטוח לאומי כחיילת - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: RE: תשלום ביטוח לאומי כחיילת - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
26/04/2013 18:39
קטי שלום
אנא דברי איתי ביום ראשון
050-7177155

שבת שלום
23/04/2013 11:08
שלום רב,
קודם כל תודה ענקית לאלמירה שענתה לי בפנייה הקודמת!!
בהמשך לתגובתי הקודמת( מצרפת למטה העתק), פניתי למעסיק ע׳י מכתב בפקס ובו נאמר שבמידה ותוך 3 ימי עסקים לא יטופל המקרה שלי- אפנה לבית הדין לענייני עבודה ולמשרד התמת.
המעסיק חזר אליי באותו היום ואמר לי ששבוע הבא יחזור אליי עם תשובות, עבר כבר שבוע מאז שהיה אמור לחזור אליי ועדיין לא קיבלתי תשובה ממנו.
נמאס לי שמורחים אותי בעניין הזה ולכן התקשרתי למרכז לתלונות בטלפון של משרד התמת והשארתי הודעה..
שאילתי היא איך אני אמורה לפנות לבית הדין האם חייב בעורך דין? והאם יש טעם בדבר? כלומר האם ההשקעה והזמן יתוגמלו לבסוף ע׳י פיצויים כלשהם?

ההודעה הקודמת שהשארתי:

שלום, במהלך שירותי הצבאי עבדתי כקופאית בסופר שבכל חודש נוכו מהמשכורת שלי דמי ביטוח לאומי.
כבר חצי שנה עברה מאז שהתפטרתי והשתחררתי מהצבא, ניגשתי מספר פעמים לביטוח לאומי בבקשה להחזר הכספים והם הפנו אותי למעסיק, פניתי למעסיק מספר רב של פעמים שבהם נאמר לי שזה יטופל.
בנוסף, תשלום עבור דמי החופשה שצברתי במהלך העבודה לא שולמו לי לאחר התפטרותי.גם בקשר לזה אמר לי המעסיק-׳בטיפול׳.
מכיוון שעד היום לא קיבלתי אף לא שקל ממה שמגיע לי כחוק ונמאס לי לשמוע את אותה התשובה בכל פניה אשמח לדעת מה ניתן לעשות בנושא על מנת לזרז את ההליכים.

דבר נוסף, לפני כחודש התחלתי לעבוד בתחנת דלק ובשבוע שעבר 2 גברים תדלקו ולא שילמו לי בעבור הדלק.. מנהל התחנה אמר לי שהטעות היא שלי כי לא עקבתי אחר הלקוחות וזוהי רשלנות שלי שעליי לשאת בתשלום עבורה בסכום כולל של כ250₪. האם דרישה זו מצד המנהל חוקית ומה ניתן לעשות במידה ובמשכורת הקרובה הוא יבצע את זה בכל זאת? 

תודה רבה לעונים!
25/04/2013 08:46
קטי שלום
לשאלה שניה - אסור למעסיק לקזז תשלום מעובד
לגבי החזר בטוח לאומי
תוכלי להוציא טופס מבית דין לעבודה
וגם להגיש תלונה לבטוח לאומי וגם משרד ת.מ.ת
לא ברור לי מה בעיה של מעסיק
זה לא כסף שהוא צריך לשלם מכיסו
תרצי שאני אדבר עם מעסיק שלך????
בהצלחה
26/04/2013 00:25
אני מאוד אודה לך אם תוכלי לעשות את זה. מתי אפשר ליצור איתך קשר?
26/04/2013 18:39
קטי שלום
אנא דברי איתי ביום ראשון
050-7177155

שבת שלום

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: RE: תשלום ביטוח לאומי כחיילת - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ