פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: RE: RE: RE: כפייה בעבודה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: RE: RE: RE: כפייה בעבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
21/04/2013 23:08
טל שלום
אני מבולבלת
דברי איתי
050-7177155
20/04/2013 17:51
שלום,
אני עובדת בחברה ( שעובדת עם הרבה חברות במשק) כ-10 חודשים, לפני חודש קיבלתי העלאת שכר ובאותה השיחה המנהל הציע לי ללכת לעבוד חצי שנה (להחליף בחל"ד) בחברה אחרת (שאיתה אנו עובדים) בתפקיד של המקצוע שלי אך עם קידום משמעותי וכל זה שאני עדיין נשארת עובדת החברה שלי..ניגשתי לראיון בחברה המדוברת ועברתי אותו, אך החלטתי שאיני רוצה בתפקיד מסיבות אישיות והודעתי זאת למנהל שלי, הוא הציע לי לחשוב על כך עוד , אך מסר לי שבתפקיד החדש לא יהיה לי שינוי בשכר. כשחזרתי בשנית עם תשובה שלילית, נמסר לי שאין לי ברירה ועוד שבוע וחצי אני מתחילה לעבוד בחברה השנייה.

אני לא רוצה ללכת למשרה בחברה האחרת, והשאלה שלי האם החברה שלי יכולה לכפות אליי ללכת לשם, כשהיא בכלל לא חברת כ"א? גם כשברור לי שהשכר בתפקיד החדש הוא הרבה יותר גבוה ממה שאני מרוויחה עכשיו, ז"א החברה שלי תרוויח עליי מכך אלפי ש"ח כל חודש שאני אעבוד שם. וההרגשה שלי שאם אני ניכנסת עכשיו לעימות עם ההנהלה של החברה שלי , זה עלול לעלות לי בפיטורים.
אודה לתשובה.
20/04/2013 19:04
טל שלום
לפי משכתבת זאת עבודה שלך שמעסיק שולח אותך
לעבוד בחברה שמעסיק סוגר איתם עסקה.

אין לך כאן הרעת תנאים וזה כנראה חוזה שלך מול מעסיק
במה בדיוק את צריכה הכוונה??

בהצלחה
21/04/2013 07:50
שלום,

אין לי שום חוזה עבודה מול המעסיק הנוכחי, המעסיק שלי יכול להעביר אותי בניגוד לרצוני לעבודה אחרת?

תודה על התשובה
21/04/2013 07:56
במידה ואני הולכת לעבודה שמבקשים ממני בניגוד לרצוני , ואני לא חותמת על שום חוזה מול המעסיק הנוכחי והחדש , ומחליטה לאחר כמה חודשים להתפטר ( כשאני נמצאת בעבודה החדשה) כשאני יודעת שאני אמורה לעבוד שם חצי שנה, האם החברה שלי יכולה לתבוע אותי על כך?
21/04/2013 23:08
טל שלום
אני מבולבלת
דברי איתי
050-7177155
21/04/2013 23:02
ני עדיין לא הבנתי אז למה הוא מעביר אותך לעבוד אצל לקוח שלו???

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: RE: RE: RE: כפייה בעבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ