פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: RE: זכויות פרילנסר - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: RE: זכויות פרילנסר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
10/03/2013 11:18
היי, גם אני מעסה בספא, אני נקראת פרילנסר, אבל בפועל לעובד זר יש יותר זכויות ממני , אני אומנם נותנת קבלות , אבל חוץ מלתת את המשמרות אני לא מוגנת בבחינה חוקית אני באמת שכירה בתחפושת של פרילנסר, אין חוק שמגן על עובדים כמוני? האם זה חוקי? האם זה חוקי לתת משכורת ב15 לחודש?מה אפשר לעשות?? 
08/03/2013 20:48
שלום,

אני במקצועי מעסה (מטפלת במגע). אני עובדת בקליניקת טיפולים השייכת למעסיקה שלי.
בתור פרילנסרית שמוציאה לה קבלות (אני עוסק פטור) שעובדת 6 שעות במשמרת, האם על פי החוק אני זכאית לקבל ממנה הפסקת אוכל או לא?
נכון לעכשיו היא עושה לי טובה אם היא בכלל נותנת לי 15 דקות הפסקה בלחץ.
09/03/2013 21:53
פרילנסר אינו עובד בהקשר ליחסי עובד מעביד והחוק לא חל עליו
זה ענין של בתור עצמאית את רשאית להחליט עכשיו שאת יוצאת להפסקה וזהו , את לא צריכה לבקש רשות.
אם המעסיקה מחליטה עבורך על ההפסקות אז כנראה שכל הפרילאנס זה דרך לעקוף את החוקים ואת בכלל עובדת שכירה בתחפושת של עצמאית
10/03/2013 02:06
תודה על המענה
10/03/2013 11:18
היי, גם אני מעסה בספא, אני נקראת פרילנסר, אבל בפועל לעובד זר יש יותר זכויות ממני , אני אומנם נותנת קבלות , אבל חוץ מלתת את המשמרות אני לא מוגנת בבחינה חוקית אני באמת שכירה בתחפושת של פרילנסר, אין חוק שמגן על עובדים כמוני? האם זה חוקי? האם זה חוקי לתת משכורת ב15 לחודש?מה אפשר לעשות?? 

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: RE: זכויות פרילנסר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ