פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא הלנת שכר + תלושי ביטוח לאומי - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
הלנת שכר + תלושי ביטוח לאומי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
14/09/2014 10:15
שלום, התחלתי לעבוד בעסק קטן, המנהל שאני רודף אחריו כל יום שיביא לי תלוש ביטוח לאומי של החודש שעבר, עוד לא הביא לי אותו. (של חודש יולי) כל פעם אומר שהוא יביא עוד יום-יומיים. ובחיים לא מביא. וצועק עליי שאני משגע אותו עם זה (אני משגע אותו בצדק!). בנוסף, עוד לא קיבלתי את המשכורת של חודש אוגוסט והיום ה-14.9, המנהל מסנן אותי בטלפון, שאני מתקשר מטלפון אחר אני תופס אותו והוא מנתק לי בפנים. מה עליי לעשות?

בנוסף, הוא משלם במזומן בלי תלוש משכורת בלי שום קבלה. וגם בחודש יולי הוא שילם לי פחות ממה שמגיע לי ועוד לא החזיר לי.

אני בן 24. מה עליי לעשות?? נמאס לי לרדוף אחריו ל'קבל את מה שמגיע לי והוא מצידו רק מסנן וצועק עליי.
14/09/2014 10:25
שלום שי

אתה יכול לפנות לעורך דין שיוציא בשמך מכתב למעסיק, שעובר על החוק פעמיים. פעם ראשונה באי העברת תלושי שכר ובפעם השניה, בהלנת השכר שלך. אין סיבה לוותר ואם המעסיק מתעלם מהפניות שלך, אתה יכול לפנות לנתיב המשפטי.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: הלנת שכר + תלושי ביטוח לאומי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ